Samsung Galaxy S21 Ultra klaar om de Note lijn te vervangen

Samsung Galaxy S21 Utra abonnement vergelijken

De geruchten over het einde van de Samsung Galaxy Note lijn gaan al geruime tijd rond. Met het nieuws dat de Samsung Galaxy S21 Ultra met een S Pen wordt uitgerust lijken ze waarheid te worden. Is de Samsung Galaxy Note 20 lijn de laatste? Vermoedelijk nog net niet.

Een van de meest betrouwbare Samsung lekkers, Ice Universe, bevestigde vandaag dat de Samsung Galaxy S21 Ultra over een S Pen zal beschikken. De top versie uit de aankomende S21 lijn lijkt daarmee klaar om de zakelijke Note telefoons te vervangen. Vermoedelijk nog niet dit jaar, maar in 2022 verwacht men alleen nog maar vouwbare vlaggenschepen aan het einde van het jaar.

Samsung Galaxy S21 Utra abonnement vergelijken

Samsung Galaxy S21 Ultra met S Pen

Er lekt steeds meer informatie over de aankomende Galaxy S21 lijn. De opvolgers van de Samsung Galaxy S20 en Samsung Galaxy S20 Ultra zijn nog krachtiger en hebben verbeterde specificaties. Het design van de Samsung Galaxy S21 Ultra belooft enkele grote wijzigingen. Ice Universe verwacht namelijk een S Pen. Hij geeft aan support, dus dat kan nog betekenen dat er geen S Pen in de behuizing zit. Al hopen wij daar natuurlijk wel op. Al wordt de toekomst voor de Note lijn nog onzekerder. Het is nog maar de vraag of de Samsung Galaxy Note 20 Ultra een opvolger krijgt. Met een S Pen in de nieuwe S21 Ultra lijkt Samsung haar assortiment te willen versmallen. Daarmee komt er aan het einde van ieder jaar meer ruimte voor vouwbare telefoons zoals de Samsung Galaxy Z Fold 2.

Samsung Galaxy S21 specs

De nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn komt sneller dan je denkt. Men verwacht het razend snelle trio al aan het begin van januari. De vlaggenschepen worden op verschillende fronten verbeterd. Zo krijgen gamers nog mooiere games. Want de grote AMOLED beeldschermen met hoge 1440p resolutie ondersteunen nu ook bij de hoogste resolutie 120 Hz ververs snelheid. Er is meer nieuws want het topmodel krijgt een verbeterde 108 megapixel hoofdcamera. De nieuwe camera doet het 12 procent beter bij weinig licht.

Na de lancering van de nieuwe S21 lijn kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy S21 Ultra abonnement vergelijken.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner