Robin-Mobile

Beste Robin-Mobile abonnementen vergelijken

Robin Mobile is in het leven geroepen om onbeperkt bellen, berichten versturen en internetten voor iedereen toegankelijk te maken. De provider biedt sim only abonnementen aan voor een zeer scherpe prijs met als grote voordeel dat je nooit extra hoeft bij te betalen als je een keer buiten je bundel hebt gebeld. Je bundel is namelijk onbeperkt. Het enige verschil in prijs tussen de abonnementen van Robin Mobile zit hem in de snelheid van je internet. Zo kan je kiezen voor 3G en 4G en varieert de snelheid tussen 2 MB per seconden tot 25 MB per seconden.
Robin-Mobile Sim Only abonnement met Onbeperkt (4G) + Onbeperkt bellen/sms

Robin-Mobile

INTERNET
Onbeperkt / 4G netwerk

BELMINUTEN
Onbeperkt bellen/sms

CONTRACTDUUR
1 maand

Totaal per maand€19,95

GRATIS VERZENDING - €9,00 aansluitkosten.

Robin-Mobile Sim Only abonnement met Onbeperkt (4G) + Onbeperkt bellen/sms

Robin-Mobile

INTERNET
Onbeperkt / 4G netwerk

BELMINUTEN
Onbeperkt bellen/sms

CONTRACTDUUR
1 maand

Totaal per maand€29,95

GRATIS VERZENDING - €9,00 aansluitkosten.

Robin-Mobile Sim Only abonnement met Onbeperkt (4G) + Onbeperkt bellen/sms

Robin-Mobile

INTERNET
Onbeperkt / 4G netwerk

BELMINUTEN
Onbeperkt bellen/sms

CONTRACTDUUR
1 maand

Totaal per maand€34,95

GRATIS VERZENDING - €9,00 aansluitkosten.

Robin-Mobile Sim Only abonnement met Onbeperkt (4G) + Onbeperkt bellen/sms

Robin-Mobile

INTERNET
Onbeperkt / 4G netwerk

BELMINUTEN
Onbeperkt bellen/sms

CONTRACTDUUR
1 maand

Totaal per maand€39,95

GRATIS VERZENDING - €9,00 aansluitkosten.

Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones

Welk Robin-Mobile abonnement past het beste bij jou?

Robin Mobile is de eerste provider die onbeperkt bellen, internet en berichten versturen mogelijk heeft gemaakt. Let er echter wel op dat je niet de goedkoopste bundel kiest, want Youtube filmpjes streamen op een snelheid van 2 Mbps wordt wel wat lastig. Let op: Robin Mobile biedt alleen sim only aan. Een abonnement bij de provider is alleen interessant als je zelf al over een mooie telefoon beschikt.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Naast een voordelige prijs en onbeperkte internetbundels kan je bij Robin Mobile ook nog eens maandelijks van je sim only abonnement af. Bij Robin-Mobile kennen ze geen jaarabonnementen. Iedereen maakt standaard gebruik van een maandelijks opzegbaar abonnement waardoor je profiteert van maximale vrijheid. Dat is wel zo prettig.

Landelijke dekking en gebruik van het netwerk van KPN

Een ander groot voordeel van de provider Robin Mobile is de dekking. De provider maakt namelijk gebruik van het landelijke netwerk van KPN. Daardoor heb je overal een goed ontvangst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in het bos geen verbinding meer kunt maken. Een goed ontvangst is natuurlijk erg belangrijk.

robin mobileAlles onbeperkt

Robin Mobile is een relatief jonge provider en valt op. In de eerste plaats lijkt het logo ietwat apart voor een provider. Dit blijft ook zo totdat je de filosofie achter het beeldmerk leert begrijpen. Het logo en de naam van de provider is geïnspireerd op het klassieke verhaal van Robin Hood: hij die aan de armen teruggaf wat hen toebehoorde. Zo ziet Robin Mobile zich ook graag: het bedrijf komt klanten verlossen van de doorgaans dure en logge traditionele providers. Daar waar het gros van de aanbieders beperkte belminuten / sms'jes en databundels verstrekt is bij Robin Mobile onbeperkt ook echt onbeperkt. Het verschil tussen de abonnementen zit hem in de internetsnelheid. Robin Mobile biedt 2G, 3G en 4G dekking aan. Deze abonnementen richten zich op diverse doelgroepen. Het instapmodel heet 'Robin Entree' en biedt een snelheid van 64 Kb per seconde. Dit is genoeg om bijvoorbeeld gebruik te maken van WhatsApp en een e-mail te versturen. Gebruik maken van sociale media als Facebook, Instagram of Snapchat wordt daarentegen lastig. Om van deze diensten gebruik te maken ben je het best af bij het 'Junior' abonnement. Je internetsnelheid is hierbij 2 Mb per seconde. Wil je nog sneller internet dan ben je aangewezen op ‘Robin Gewoon Snel’. Dit abonnement is aan te raden voor wanneer je van plan bent YouTube-filmpjes te kijken of bijvoorbeeld gebruik te maken van internetbellen. De twee meest uitgebreide abonnementen heten 'Super Snel 4G' en 'Pijl Snel 4G'. De snelheden van deze twee pakketten liggen op respectievelijk 15 en 25 Mb per seconde. Dit is ruim voldoende voor het bekijken van Full-HD video’s, gebruik maken van Uitzending Gemist of bijvoorbeeld het razend snel laden van internetpagina’s. Bij Robin Mobile kun je terecht vanaf 14,95 euro per maand. Het meest uitgebreide moment kost een kleine 40 euro per maand.

Voordelen Robin Mobile

Robin Mobile is een virtuele provider en maakt voor diens netwerk gebruik van KPN. Dit heeft diverse voordelen voor jou als klant. Niet alleen ben je verzekerd van het meest compleet dekkende netwerk van Nederland, ook je portemonnee wordt blij van Robin Mobile. De provider hoeft immers geen eigen zendmasten te onderhouden en dit voordeel merk je in je maandelijkse afschriften. We haalden het al eventjes aan maar het KPN-netwerk is het meest dekkende netwerk dat ons land rijk is. Zodoende heb je altijd verbinding. Enkel op zeer afgelegen plekken (zoals natuurparken) zal je af en toe niet de maximale snelheid halen. Het grootste voordeel van Robin Mobile is echter nog wel diens simpele opstelling: onbeperkt is echt onbeperkt. Je loopt hierbij nooit het risico buiten je bundel te gaan: je hebt in principe namelijk geen bundel. Bovendien is het sinds halverwege juni 2017 mogelijk om ook van je belminuten, sms’jes en internet gebruik te maken wanneer je binnen de EU op vakantie bent. Mocht je een verre reis maken en buiten de EU te vinden zijn, biedt Robin Mobile je de mogelijkheid om het zogenoemde ‘Extra Tegoed’ aan te schaffen. Dit zijn voordelige bundels die geldig zijn in alle landen van de wereld. Zo blijf je optimaal bereikbaar, ook op reis.

Beste sim-only

Robin Mobile mag dan goedkoop zijn, aan kwaliteit niets te klagen! Zo oordeelde ook de welbekende consumentenbond. Tijdens diens maandelijkse test onder providers oordeelde het instituut dat Robin Mobile de beste provider is als het gaat om maandelijks opzegbare abonnementen. Dit is nog zo’n voordeel van Robin Mobile: je zit nooit vast aan jaarcontracten. Je kunt enkel voor maandabonnementen bij de provider terecht. Hierdoor blijf je altijd flexibel. Bovendien regel je gemakkelijk de meeste zaken zelf dankzij de handige app. In deze app kun je onder meer je huidige abonnement inzien en wijzigen, facturen bekijken en zelf gemakkelijk bijvoorbeeld ‘Extra Tegoed’ aanschaffen.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Vergelijk elk telefoon abonnement
Sim only bij Simpel
Sim only bij Lebara
Sim only bij Youfone
Sim only bij Vodafone
Sim only bij Tele2
Sim only bij T-Mobile
Sim only bij hollandsnieuwe
Sim only bij Simyo
Sim only bij Ben

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.449.648 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.