Robin-Mobile

Bespaar op je Robin-Mobile abonnement

Robin Mobile is in het leven geroepen om onbeperkt bellen, berichten versturen en internetten voor iedereen toegankelijk te maken. De provider biedt sim only abonnementen aan voor een zeer scherpe prijs met als grote voordeel dat je nooit extra hoeft bij te betalen als je een keer buiten je bundel hebt gebeld. Je bundel is namelijk onbeperkt. Het enige verschil in prijs tussen de abonnementen van Robin Mobile zit hem in de snelheid van je internet. Zo kan je kiezen voor 3G en 4G en varieert de snelheid tussen 2 MB per seconden tot 25 MB per seconden.
Filter
ProviderMinutenSMSInternetNetwerkDuurPrijs
Robin-MobileOnbeperkt bellenonbeperkt smsOnbeperkt3G1 mnd
€19
95/mnd
Robin-MobileOnbeperkt bellenonbeperkt smsOnbeperkt3G1 mnd
€29
95/mnd
Robin-MobileOnbeperkt bellenonbeperkt smsOnbeperkt4G1 mnd
€34
95/mnd
Robin-MobileOnbeperkt bellenonbeperkt smsOnbeperkt4G1 mnd
€39
95/mnd

Informatie over Robin-Mobile abonnementen

Onbeperkt internet. Dat is toch onmogelijk? Volgens Robin-Mobile niet! De jonge provider is de eerste provider die onbeperkt bellen, internet en berichten versturen mogelijk heeft gemaakt. Let er echter wel op dat je niet de goedkoopste bundel kiest, want Youtube filmpjes streamen op een snelheid van 2 Mbps wordt wel wat lastig.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Naast een voordelige prijs en onbeperkte internetbundels kan je bij Robin Mobile ook nog eens maandelijks van je abonnement af. Bij Robin-Mobile kennen ze geen jaarabonnementen. Iedereen maakt standaard gebruik van een maandelijks opzegbaar abonnement waardoor je profiteert van maximale vrijheid. Dat is wel zo prettig.

Landelijke dekking en gebruik van het netwerk van KPN

Een ander groot voordeel van de provider Robin Mobile is de dekking. De provider maakt namelijk gebruik van het landelijke netwerk van KPN. Daardoor heb je overal een goed ontvangst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in het bos geen verbinding meer kunt maken. Een goed ontvangst is natuurlijk erg belangrijk.

Besparen

Vergelijk en bespaar op je vaste lasten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk aanbiedingen van betrouwbare shops.

Onafhankelijk

Dagelijks nieuwe prijzen. 100% actueel.