Simpel

Bespaar op je Simpel abonnement

Heb je al een goede smartphone en wil je gewoon kunnen bellen en internetten zonder een te duur abonnement? Dan is sim only een voordelige oplossing. Simpel is een sim only provider met een zeer scherp aanbod. De prijzen van de bundels bij Simpel variëren vanaf een paar euro tot maximaal € 15,-. De keuze daartussen is vooral te vinden in de grootte van je databundel. Deze begint bij een paar honderd MB en gaat al gauw omhoog naar zo'n 4 GB voor de fanatieke internetter.
Filter
ProviderMinutenSMSInternetNetwerkDuurPrijs
Simpel250 minutenonbeperkt sms1 GB4G24 mnd
€7
50/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms1 GB4G12 mnd
€10
00/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms2 GB4G24 mnd
€10
00/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms2 GB4G12 mnd
€12
50/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms3 GB4G24 mnd
€12
50/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms3 GB4G12 mnd
€15
00/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms4 GB4G24 mnd
€15
00/mnd
Simpel250 minutenonbeperkt sms4 GB4G12 mnd
€17
50/mnd

Informatie over Simpel abonnementen

Supergoedkoop internetten, bellen en sms'en. Dat is precies wat je bij Simpel kan verwachten. Voor een zeer scherpe prijs ontvang je een flinke hoeveelheid GB's en belminuten. Over de kosten van het versturen van een Whatsapp-bericht of SMS-je hoef je je geen zorgen te maken. Deze krijg je standaard namelijk onbeperkt.

Maximale vrijheid

Nooit meer zorgen over dat je telefoonrekening te hoog wordt dankzij het Plafond van Simpel. Dankzij het plafond kan je instellen dat je maximaal een bepaald bedrag of hoeveelheid MB's wilt verbruiken per maand. Op het moment dat je plafond bijna is bereikt, krijg je een melding. Is je plafond helemaal bereikt, kan je geen gebruik meer maken van je diensten. Uiteraard kun je dan nog wel gebeld worden en ook nog internetten via Wi-Fi. Dit maakt het ideaal als abonnement voor bijvoorbeeld je kinderen of kleinkinderen. Ze zijn altijd bereikbaar en bellen en internetten nooit te veel.

Naast een plafond heb je bij Simpel.nl nog meer vrijheid doordat alle abonnementen maandelijks opzegbaar zijn. Je zit nooit meer een jaar of zelfs twee jaar aan je abonnement vast. Bevalt je abonnement niet? Dan kan je er elke maand weer vanaf. Wel zo eerlijk toch? Overigens blijven de meeste mensen klant bij Simpel.nl.

Besparen

Vergelijk en bespaar op je vaste lasten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk aanbiedingen van betrouwbare shops.

Onafhankelijk

Dagelijks nieuwe prijzen. 100% actueel.