Combideals vergelijken

Heb je op dit moment een internet + tv pakket thuis abonnement bij Ziggo, Telfort, KPN, T-Mobile of XS4all en zoek je een abonnement voor je mobiele telefoon? Dan kan het interessant zijn om de deals bij dezelfde provider te bekijken. Deze aanbieders bieden namelijk combideals aan waardoor het extra interessant wordt om naast internet + tv ook je mobiele abonnement af te sluiten. De voordelen zijn vaak grotere internetbundels en korting op je gezamenlijke abonnement. Op deze pagina vind je het totaalaanbod aan combideals.

Handige pagina's:
Alle abonnementen - Unlimited data abonnementen - 5G abonnementen - Goedkoopste sim-only

Welk merk telefoon zoek je?

Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Pakketkorting, klantvoordeel en combideals

Wil je een nieuw telefoon abonnement afsluiten en heb je op dit moment al een internet abonnement bij Ziggo, Telfort, KPN, T-Mobile of XS4all? Dan kom je in aanmerking voor flink wat klantvoordeel als je ook kiest voor een mobiel abonnement bij één van dezelfde providers. Providers zien je graag als vaste klant voor zoveel mogelijk van hun producten. Om dat voor jouw voordeliger te maken bieden ze interessante extra's als je hun diensten combineert. Nieuwsgierig of jij in aanmerking komt voor een combideal? We zetten alle combivoordelen voor je op een rij.

Inhoudsopgave:

Combivoordeel: wat is het? En wat heb je er aan?

Combivoordeel, ook wel pakketkorting of klantvoordeel genoemd, is een pakket van voordelen dat je "gratis" ontvangt bij een abonnement als je verschillende diensten (ook wel Quad Play genoemd), zoals internet en mobiele telefonie, combineert. Vandaar dus de naam: combivoordeel. Zo ontvang je bij KPN bijvoorbeeld extra data en een gratis zenderpakket naar keuze als je je mobiele abonnement van KPN combineert met KPN Thuis.

Wat zijn de voorwaarden van pakketkorting?

Providers willen jou zo lang mogelijk als klant behouden. Omdat veel consumenten jaarlijks overstappen naar een andere provider, hebben ze klantvoordeel in het leven geroepen. Zolang je klant blijft behoud je je gratis extra's, maar als je overstapt, verdwijnen ze direct. Dat zorgt ervoor dat veel klanten die twijfelen om over te stappen, alsnog blijven. De enige voorwaarde die je als klant hebt, is dus om klant te blijven.

Een combideal geldt voor zowel abonnementen met toestel als sim-only. Dus ook als je op dit moment al een losse telefoon hebt en slechts op zoek bent naar een voordelig sim-only abonnement kom je in aanmerking voor dezelfde voordelen.

Is een combideal echt goedkoper?

Dan kan, maar wees wel kritisch. Of een combideal goedkoper is, hangt heel erg van de vergelijking af. Als je bijvoorbeeld een internetabonnement bij Ziggo hebt afgesloten, kom je in aanmerking voor klantvoordeel bij Vodafone en hollandsnieuwe. Je ontvangt dan bij Vodafone korting op je abonnement en een gratis tv pakket naar keuze. Dit klinkt aanlokkelijk, maar de kosten voor je mobiele abonnement bij Vodafone zijn bij T-Mobile weer veel goedkoper. En hoe vaak maak je nou echt gebruik van je gratis zenderpakket?

De combideals hoeven niet de beste voorwaarden en laagste prijs te hebben. Je doet er ook met pakketkorting verstandig aan om alsnog prijzen en aanbiedingen te vergelijken. Door gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina ontdek je direct welke aanbiedingen het voordeligste zijn. Bovenin de vergelijker kan je aangeven bij welke aanbieder je op dit moment een internet abonnement hebt afgesloten. Vervolgens tonen wij je op volgorde van prijs de beste deals, inclusief het aanbod van abonnementen met combivoordeal. De goedkoopste abonnement met pakketkorting staat vervolgens zo hoog mogelijk, maar hoeft dus niet op nummer 1 te staan.

Wat is het verschil tussen combideals en pakketkorting?

Een combideal is een pakketkorting en andersom. Het zijn twee verschillende termen die je regelmatig hoort, maar met dezelfde betekenis.

Welke combideals gelden er op dit moment?

Hieronder tonen wij je alle combideals van dit moment. We actualiseren deze informatie regelmatig, zodat het aanbod altijd klopt:

KPN Hussel

Als je je mobiele abonnement bij KPN combineert met een KPN Internet abonnement ontvang je de volgende voordelen:

 • € 5,00 tot € 7,50 (bij onbeperkt) korting per maand
 • € 5,00 Entertainmentvoordeel per maand (bijvoorbeeld voor Spotify of een zenderpakket)
 • Gratis onderling bellen. Als je meerdere mobiele abonnementen van KPN in je gezin hebt, kan je onderling gratis bellen.
 • Onderling gratis MB's delen. Dat geldt ook voor het delen van je MB's en data.
Telfort

Ook al bestaat Telfort tegenwoordig niet meer, zijn er nog steeds klanten met een internet abonnement van Telfort. Als jij één van deze klanten bent, ontvang je een korting van € 5,00 per maand als je je abonnement combineert met een KPN mobiel abonnement.

Vodafone Non-Stop extra's

Als je een internet abonnement bij Ziggo hebt afgesloten, ontvang je extra klantvoordeel bij Vodafone:

 • Kies een gratis zenderpakket bij Ziggo
 • Ontvang dubbel zoveel data voor je Vodafone abonnement
 • Ontvang 5 euro korting op je mobiele abonnement
Hollandsnieuwe

Als je hollandsnieuwe met Ziggo combineert ontvang je 1 GB extra per maand aan klantvoordeel.

T-Mobile klantvoordeel

T-Mobile biedt zowel internet als mobiele abonnementen. Als je beide bij de provider afsluit, ontvang je de volgende klantvoordelen:

 • € 2,50 per maand korting + 2GB data bij Limited
 • € 5,00 per maand korting bij Unlimited

Telefoon abonnementen met combivoordelen vergelijken

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Op deze pagina vind je binnen enkele klikken de beste deals voor jou. Wij vertellen je precies welk abonnement het voordeligste is: met klantvoordeel of zonder.

Top 5 populairste smartphonemerken

 1. Bekijk alle Samsung telefoons
 2. Bekijk alle iPhones
 3. Bekijk alle Motorola telefoons
 4. Bekijk alle Sony telefoons
 5. Bekijk alle Xiaomi telefoons

Wat voor soort telefoon zoek je?

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 3.589.266 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner