HTC telefoons met abonnement vergelijken

HTC U12+ + Ben abonnement

Ben

INTERNET
3 GB / 3G netwerk

BELMINUTEN
100 minuten/sms

CONTRACTDUUR
2 jaar

Ben abonnement€8,50
Toestelbundel€15,50
Totaal per maand€24,00
Eenmalige bijbetaling telefoon€0,00

€4,95 verzendkosten - €20,00 aansluitkosten. + Prijsdetails

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.573.609 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

HTC telefoon met abonnement

Je bent toe aan een nieuwe telefoon met abonnement en hebt een voorkeur voor het merk HTC? Op deze pagina vind je een overzicht van de beste HTC telefoons met abonnement. Vergelijk prijzen bij verschillende aanbieders en weet zo zeker dat je nooit te veel betaald.

Telefoon met abonnement of los toestel?

Als je een nieuwe mobiel wilt kopen heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om hem los te kopen en daarnaast je belminuten en mobiel internet via een sim only af te sluiten. Daarmee bespaar je in veel gevallen geld, maar moet je wel direct een groot bedrag betalen voor je telefoon. Veel mensen betalen dit liever niet in één keer, maar kiezen ervoor om hun toestel gespreid te betalen over een periode van 24 maanden. Dit gebeurt dan in de vorm van een telefoon abonnement.

Als je ervoor kiest om je nieuwe HTC met abonnement af te sluiten, doe je er verstandig aan om prijzen van aanbieders te vergelijken. Vaak geven winkels namelijk extra korting als je een nieuw abonnement met toestel afsluit. De korting ontvang je dan op je HTC telefoon. Onder de streep ben je dan vaak alsnog voordeliger uit.

Welk abonnement?

Weet je niet goed welk abonnement je bij je HTC telefoon wilt afsluiten? Dan adviseren wij om de laatste drie facturen van je provider erbij te pakken. Hierin staat precies vermeld hoeveel belminuten en MB’s je het afgelopen kwartaal hebt verbruikt. Aan de hand van deze informatie kan je een goeie schatting maken van wat je in de toekomst gaat gebruiken. Let er echter wel bij op dat een nieuwe HTC vaak ook gepaard gaat met meer mogelijkheden. Misschien is het scherm van je nieuwe telefoon veel beter geschikt voor het bekijken van video’s en spelen van apps, of zijn de luidsprekers beter waardoor je meer muziek gaat streamen. Deze veranderingen zijn van invloed op je verbruik.

Behoud van telefoonnummer

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement is het wel zo prettig dat je je oude telefoonnummer kunt hergebruiken. Tegenwoordig bieden alle providers dit gratis aan. Bij het invullen van je gegevens dien je bij het nieuwe contract door te geven dat je je telefoonnummer wilt meeverhuizen. De nieuwe aanbieder zegt dan niet alleen het oude contract voor je op, maar zorgt er ook nog eens kosteloos voor dat je telefoonnummer wordt overgenomen. Wel zo prettig, toch?

Advies nodig bij de keuze van je HTC?

Weet je nog niet welk HTC telefoon abonnement het beste bij je past? Onze toestelspecialisten helpen je graag. Bel of stuur ons een mail en ontvang dezelfde werkdag nog een reactie.