Acer

Acer telefoons vergelijken

Waarschijnlijk ken je het merk Acer maar al te goed, maar wist je nog niet dat ze zich ook al jaren bemoeide op de smartphonemarkt. Toch is het zo. De fabrikant ontwikkelt al behoorlijk wat jaren voordelige smartphones, maar heeft - zoals vele andere fabrikanten - te maken met grote concurrentie van onder andere Apple, Samsung en Huawei. De kwaliteit van Acer toestellen is echter zeer hoog. Bij Acer krijgt je letterlijk veel voor weinig. De prijzen van een smartphone van Acer liggen vrijwel altijd onder de 300 euro. Daarmee hoef je je dus geen zorgen te maken over een registratie bij het BKR. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe toestellen die allen gebruik maken van het populaire besturingssysteem Android. Interesse in een leuke alleskunner? Vergelijk dan zeker eens de mogelijkheden van een Acer telefoon.

Acer Liquid Z6E
  • Krachtige Quad Core
  • 8 GB opslagruimte
  • Prima prijs/kwaliteit
Acer Liquid Z6 Plus
  • 5,5 inch touchscreen
  • Razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixels camera
Acer Liquid Z6
  • 5 inch touch screen
  • Razendsnel internet met 4G
  • 8 megapixels camera

Informatie over Acer telefoons

Acer verkoopt al lang niet alleen laptops en pc's. De fabrikant heeft zijn assortiment de laatste jaren flink uitgebreid met tablets en smartphones. Vandaag de dag is een smartphone van meer dan 500 euro niet meer per se nodig. Veel mensen kunnen ook prima uit de voeten met een voordelige smartphone. In dit segment zijn steeds meer ontwikkelaars actief, waaronder ook de bekende fabrikant Acer.

Alles wat je zoekt in een modern jasje

Acer kenmerkt zich als fabrikant van voordelige smartphones. Goed hoeft niet meer duur te zijn! Aldus Acer. De toestellen die door Acer worden ontwikkeld zijn allen voorzien van een moderne look and feel en draaien op het populaire besturingssysteem Android van Google. Dankzij Google's Android krijg je als eigenaar van een Acer smartphone directe toegang tot een database waar je vele duizenden applicaties kosteloos kunt downloaden. Even eenmalig registreren is voldoende voor jarenlang online speelplezier.

Besparen

Vergelijk en bespaar op je vaste lasten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk aanbiedingen van betrouwbare shops.

Onafhankelijk

Dagelijks nieuwe prijzen. 100% actueel.