Acer

Acer telefoons

Waarschijnlijk ken je het merk Acer maar al te goed, maar wist je nog niet dat ze zich ook al jaren bemoeide op de smartphonemarkt. Toch is het zo. De fabrikant ontwikkelt al behoorlijk wat jaren voordelige smartphones, maar heeft - zoals vele andere fabrikanten - te maken met grote concurrentie van onder andere Apple, Samsung en Huawei. De kwaliteit van Acer toestellen is echter zeer hoog. Bij Acer krijgt je letterlijk veel voor weinig. De prijzen van een smartphone van Acer liggen vrijwel altijd onder de 300 euro. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe toestellen die allen gebruik maken van het populaire besturingssysteem Android. Interesse in een leuke alleskunner? Vergelijk dan zeker eens de mogelijkheden van een Acer telefoon.

Welke Acer telefoon kan ik het beste kopen?

Acer verkoopt al lang niet alleen laptops en pc's. De fabrikant heeft zijn assortiment de laatste jaren flink uitgebreid met tablets en smartphones. Vandaag de dag is een smartphone van meer dan 500 euro niet meer per se nodig. Veel mensen kunnen ook prima uit de voeten met een voordelige smartphone. In dit segment zijn steeds meer ontwikkelaars actief, waaronder ook de bekende fabrikant Acer.

acerAlles wat je zoekt in een modern jasje

Acer kenmerkt zich als fabrikant van voordelige smartphones. Goed hoeft niet meer duur te zijn! Aldus Acer. De toestellen die door Acer worden ontwikkeld zijn allen voorzien van een moderne look and feel en draaien op het populaire besturingssysteem Android van Google. Dankzij Google's Android krijg je als eigenaar van een Acer smartphone directe toegang tot een database waar je vele duizenden applicaties kosteloos kunt downloaden. Even eenmalig registreren is voldoende voor jarenlang online speelplezier.

Voordelige telefoons voor zowel werk als privé

Acer telefoons zijn doorgaans lekker goedkoop. Je vindt de toestellen inmiddels in de schappen van vrijwel alle grote (web)winkels en ook steeds meer providers hebben ze in het assortiment opgenomen. De afgelopen jaren heeft Acer zware concurrentie gehad van onder meer LG, HTC en Samsung. Hierdoor is Acer qua telefonie nooit helemaal doorgebroken. Jammer, met de telefoons an sich is namelijk niks mis! Sterker nog: Acer biedt waarschijnlijk één van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen van alle fabrikanten. Zo zijn Acer toestellen doorgaans niet duurder dan 200 euro, maar toch voorzien van een zeer stilistisch uiterlijk. Zo beschikt de Acer Liquid Z6 serie uit 2016 over een compleet aluminium behuizing inclusief 2.5D gebogen glas. Hierdoor ligt het toestel lekker in de hand, voelt hij stevig aan en is hij ook nog eens een lust voor het oog. Doorgaans zijn telefoons in deze prijsklasse voorzien van een kunststof (lees: plastic) behuizing. Ook prima, maar op dit vlak scoort Acer toch pluspunten. Verder zijn Acer telefoons altijd voorzien van goede specificaties tegen een scherpe prijs. Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is dus eveneens van toepassing. Acer telefoons zijn qua snelheid, geheugen en cameraprestaties in het middensegment te plaatsen. Zodoende zijn ze snel genoeg voor alle dagelijkse apps en taken als sociale media checken, foto’s maken, games spelen en films kijken. Het zijn echter geen vlaggenschepen, dus het kan af en toe wat langer duren. Acer positioneert zich afgaande op al deze punten als een betrouwbare leverancier van voordelige instaptelefoons. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een goede telefoon voor op de zaak, of natuurlijk gewoon voor privé.

Voordelen van een Acer telefoon

Extra handig is het daarom dat het gros van de Acer telefoons is voorzien van twee simkaartsloten. Hierdoor hoef je niet langer met zowel een telefoon voor werk, als voor privé rond te lopen maar blijf je optimaal bereikbaar met slechts één telefoon. Een ander groot voordeel van Acer telefoons is het besturingssysteem: Android. Android is het grootste besturingssysteem ter wereld en heeft een marktaandeel van zo’n 85 procent. Onder meer toestellen van LG, HTC en Samsung draaien eveneens op deze software, dat op zijn beurt weer eigendom is van zoekmachinegigant Google. Groot voordeel van een dergelijk groot besturingssysteem is de hoge mate van ondersteuning: voor vrijwel iedere behoefte is wel een app gemaakt. Naast miljoenen apps kun je ook in de Google Play Store terecht voor vrijwel alle muziek die ooit is gemaakt, iedere film die ooit is uitgegeven en kun je je krantenabonnement opzeggen dankzij de ingebouwde kiosk. Verder is Android inmiddels een volwassen besturingssysteem en biedt het een prettige, aangename ervaring. Een ander pluspunt aan Acer toestellen is dat ze, ondanks dat ze goedkoop zijn, wel over toffe functies beschikken, zoals een vingerafdrukscanner. Normaliter zijn dit soort toepassingen enkel voorbehouden aan de duurdere toestellen. Geen sprake van Acer. Al deze punten opsommend is het dan ook jammer dat Acer weinig bekendheid geniet in Nederland. Met de producten is namelijk echt niks mis. Wat dat betreft zit Acer een beetje in hetzelfde schuitje als HTC, eveneens een Taiwanese onderneming.

Abonnement of los toestel?

Je kunt je nieuwe Acer toestel zowel verkrijgen als los exemplaar, of in combinatie met een abonnement. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Voordeel van direct een los exemplaar aanschaffen is dat je direct volledig eigenaar van het toestel bent. Nadeel is echter dat je wel de gehele aanschafprijs in één keer op tafel dient te liggen. Mocht je krap bij kas zitten, is een abonnement dan ook wellicht een betere optie. Hierbij betaal je de aanschafprijs van je nieuwe Acer in 12 of 24 gelijke delen terug. Groot voordeel is dat Acer toestellen goedkoop zijn en niet boven de 250 euro uitkomen qua prijs. Nadeel van een toestel in combinatie met abonnement is echter dat je maandlasten wel weer worden verhoogd. Op onze website vind je voor beide mogelijkheden de beste aanbiedingen en deals.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Alle telefoon abonnementen vergelijken
Alle telefoons vergelijken
Alle sim only abonnementen vergelijken
Alle onbeperkte telefoon abonnementen

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 3.143.166 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner