Google reviews: 4.5 uit 5 sterren
Thuiswinkel Business Partner

Beste camera smartphone Made by Google

Google Pixel 3 abonnement

De beste camera telefoon van dit moment is misschien wel de Google Pixel 3. Het vlaggenschip dat gemaakt is door Google beschikt over een van de beste camera’s van dit moment.

De oktober maand staat vol met smartphone lanceringen. Een van de hoogtepunten was de Google Pixel 3 lancering. Inmiddels is het vlaggenschip door verschillende reviewers getest en uitgepakt. De meesten zijn het er over eens dat het vlaggenschip over een uitmuntende camera beschikt. Velen menen zelfs de beste.

Google Pixel 3 camera

De Google Pixel 3 beschikt in tegenstelling tot vrijwel alle concurrenten over een enkele hoofdcamera. Hiermee maakt dit toestel onwaarschijnlijk mooie foto’s. Tenminste dan wil Google ons doen geloven. Uit de verschillende reviews van het toestel blijkt ook dat de kwaliteit van de foto’s genomen met deze telefoon zeer hoog ligt. Het toestel schiet schitterende foto’s in normaal licht en ook bij weinig licht. Zie de onderstaande tweet van Ice Universe. Dit jaar ligt de nadruk ook op selfies. Je kunt prachtige portret selfies schieten of extra brede selfies met je gehele vriendengroep.

De hoofdcamera van de Pixel 3 is een 12,2 megapixel camera met f/1.8 diafragma. De camera heeft een relatief grote lens en is optisch gestabiliseerd. Door de razend snelle phase detection autofocus op basis van dual pixels stelt de camera heel snel scherp. Hierdoor maak je eenvoudig de mooiste foto’s. De verwerking van die foto’s resulteert in levensechte foto’s.

Google Pixel 3 kopen

De Google Pixel 3 en zijn grotere Pixel 3 XL broer zijn over een paar weken al te koop in Nederland. Je kunt hier de meest aantrekkelijke Pixel 3 abonnementen vergelijken.

De telefoon Made by Google volgt de krachtige Google Pixel 2 op. Het toestel beschikt over een prachtige 5,8 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. De krachtbron is een snelle Snapdragon 845 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Je kunt kiezen voor 64 GB of 128 GB aan opslagruimte. De premium camera telefoon heeft een nette 2.915 mAh accu waarmee je een tot twee dagen haalt. In korte tijd is de accu weer gevuld. Zoals je mag verwachten van Google draait de Pixel 3 op de laatste Android 9 Pie.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner