Goedkope Samsung Galaxy A11 met triple camera

Samsung Galaxy A11

Naast de luxe Samsung Galaxy S20 lijn verkoopt Samsung ook aantrekkelijke telefoons voor mensen die weinig geld kwijt willen zijn. De nieuwe Samsung Galaxy A11 is zo’n smartphone. De krachtige budget telefoon heeft een haarscherp 6,4 inch punch hole beeldscherm, snelle octa core processor en drie hoofdcamera’s.

Naast de luxe Samsung telefoons lanceert de Koreaanse fabrikant ook aantrekkelijke budget en midrange telefoons. In het middensegment vind je de populaire Samsung Galaxy A50 en Galaxy A51. Het instapmodel is de Samsung Galaxy A10. Afgelopen maand heeft Samsung zijn opvolger geïntroduceerd, de Galaxy A11. Het is een aantrekkelijke instapmodel met drievoudige hoofdcamera, vingerafdrukscanner en een flinke accu met fast charge.

Samsung Galaxy A11 officieel

De Samsung Galaxy A11 is officieel! Het instapmodel heeft een hip ontwerp met punch hole beeldscherm en een strakke achterkant voorzien van drie camera’s. De Samsung telefoon is voorzien van een groot 6,4 inch beeldscherm in een kunststof behuizing. De behuizing loopt iets afgerond en ligt prettig in de hand. Door de hoge 19,5:9 beeldverhouding en punch hole is de smartphone relatief slank. Links bovenin vind je de selfie camera. Aan de achterkant zijn drie camera’s geplaatst met LED flitser. Iets lager vind je de vingerafdrukscanner. Daarmee kun je de A11 veilig ontgrendelen. Het is nog onduidelijk of de Koreaanse fabrikant het instap model naar ons land verscheept. De A10 bereikt ons land en dat geeft hoop voor de A11.

Specificaties goedkope Samsung Galaxy A11

De goedkope Samsung telefoon is voorzien van een haarscherp 6,4 LCD scherm. In het scherm vind je een gaatje voor de 8 megapixel front camera. Het scherm heeft een hoge beeldverhouding en 720 x 1.560 pixel resolutie. Binnen de afgeronde behuizing vind je een zuinige octa core processor met acht kernen maximaal geklokt op 1,8 GHz. Er komen twee versies van de Galaxy A11. De goedkoopste varianten is beschikbaar met 2 GB aan werkgeheugen. Daarnaast kun je een model met 3 GB RAM kopen. Er is 32 GB aan opslagruimte beschikbaar en ruimte voor een geheugenkaart. Het instapmodel heeft een flinke 4.000 mAh waarmee je eenvoudig meerdere dagen van gebruik kunt halen. De accu ondersteunt 15W snel laden

Voordelige camera telefoon

De Samsung Galaxy A11 is uitgerust met vier camera’s. aan de voorkant vind je een 8 megapixel f/2.2 camera voor selfie foto’s. De drievoudige hoofdcamera bestaat uit een 13 megapixel camera met f/1.8 diafragma. Daarnaast ligt een 5 megapixel groothoeklens en er is een dieptesensor van 2 megapixels. Hiermee schiet je prachtige diepte effecten. De goedkope Samsung telefoon draait op Android 10.

Je kunt de Samsung Galaxy A11 kopen in het wit, zwart, rood en blauw. Vorig jaar verscheen de Samsung Galaxy A10 met een adviesprijs van 150 euro. Wij verwachten dat je voor dit bedrag ook de Samsung Galaxy A11 kan kopen.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner