iPhone 12 en iPhone 12 mini in nieuwe paarse kleur

iPhone 12 paars

Je kunt vanaf nu de iPhone 12 en het kleine mini broertje ook in de hippe kleur paars bestellen. Apple heeft de nieuwe kleur tijdens het Spring Loaded evenement aangekondigd naast de AirTag. Een handige tracker waarmee je je eigen spullen altijd kunt terugvinden.

Er zijn zes frisse kleuren waaruit je kunt kiezen als je voor de iPhone 12 of 12 mini gaat. De krachtige iPhones zijn razend snel en beschikken over de nieuwste specificaties. Je kunt genieten van 5G en maakt schitterende foto’s.

iPhone 12 kopen, nu ook als paarse ladyphone

Vanaf 30 april kun je nu ook de paarse iPhone 12 Mini of iPhone 12 kopen. Daarmee is het totaal aantal kleuren van de nieuwe Apple iPhones op zes gekomen. Apple presenteert wel vaker een kleur wat later in het jaar. Met de komst van de nieuwe iPhone hebben wij de beste deals even voor je op een rij gezet. Hier lees je in het kort over de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 12 mini en het basis model. Daarnaast vind je hier ook de voordelen van de iPhone 12 Pro ten opzichte van de iPhone 12.

iPhone vergelijk tip: vergelijk alle kleuren voordat je een iPhone 12 abonnement afsluit. Een minder populaire kleur kan veel goedkoper zijn en voor dat geld koop je mooie een hoesje in je favoriete kleur.

Verschillen iPhone 12 versus iPhone 12 mini

Een groot voordeel van de iPhone 12 mini is de compacte behuizing. Het kleine toestel heeft een compact 5,4 inch Retina beeldscherm in een slanke rechthoekige behuizing. Daardoor is deze telefoon erg compact en kleiner dan de oude iPhones. Terwijl het scherm juist groter is. Wil je een groter scherm dan kun je de iPhone 12 kiezen met een 6,1 inch beeldscherm. Deze iPhone heeft een iets grotere accu. Beide accu’s leveren voldoende stroom voor twee dagen gebruik, afhankelijk van je gebruik. Verder is er nog maar één groot verschil tussen de iPhone 12 en iPhone 12 mini, namelijk de prijs. De iPhone 12 Mini is een stuk goedkoper, circa 100 euro.

Belangrijkste kenmerken iPhone 12

De belangrijkste kenmerken van de paarse iPhone 12 zijn natuurlijk het haarscherpe retina beeldscherm in twee formaten, 5,4 inch en 6,1 inch. In de uitsparing vind je een hele goede selfie camera met Face ID sensoren. Je maakt hiermee werkelijk schitterende selfies. Aan de achterkant tref je twee van de beste camera’s in de smartphone markt. Je maakt erg mooie foto’s met dit tweetal. De iPhones zijn waterdicht tot wel 6 meter diepte en een keertje een wijntje morsen is geen enkel probleem. Er is genoeg werkgeheugen en je kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden opslag. Vaak is 64 GB genoeg maar wil je echt veel foto’s maken dan kun je beter voor meer opslagruimte kiezen.

Uitstekende camera telefoons

De nieuwe iPhone 12 lijn behoort tot de top als het gaat om de camera’s. Je maakt de mooiste foto’s met de selfie camera en natuurlijk de dubbele 12 megapixel hoofdcamera’s. Het luxe vlaggenschip is zeer geschikt voor het maken van foto’s. De snelle processor en luxe camera technieken zorgen er voor dat je bijna altijd wel een haarscherpe foto maakt. Daarbij krijg je allerlei handige filters en leuke opties om je foto’s nog mooier te maken.

iPhone 12 of iPhone 12 Pro kopen?

Zoek je het beste van het beste of wil je gewoon het beste. De iPhone 12 is een van de beste telefoons in de markt. Het vlaggenschip doet alles en kan iedere game of zware applicaties moeiteloos aan. Je kunt nog jarenlang met deze 5G telefoon vooruit. De iPhone 12 Pro gaat nog een stapje verder. Dit model is net iets rijker uitgerust. Aan de voorkant vind je vrijwel geen verschillen want ze hebben beiden een 6,1 inch Retina beeldscherm. Echter de behuizing van de iPhone 12 Pro is gemaakt van luxere materialen. Achterop is het belangrijkste verschil tussen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro zichtbaar. Namelijk de drievoudige camera setup in de iPhone 12 Pro. De Pro is voorzien van een extra telelens waarmee je iedere situaties dichterbij kunt halen. Daarnaast krijgt de pro nog net wat meer werkgeheugen. Dat merk je eigenlijk alleen als je gamed of heel veel applicaties open hebt staan.

Vanaf 30 april aanstaande kun je de paarse Apple iPhone 12 kopen. Hier vind je vanaf dat moment de beste acties en laagste prijs voor je iPhone 12 mini abonnement.

iPhone 12
iPhone 12

Bekijk alle informatie over de iPhone 12

iPhone 12 Mini
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner