Splinternieuwe iPhone SE 2020 kopen onder 500 EUR

iPhone SE 2020 met abonnement kopen

In april 2020 gebeurde er twee uiterste in de smartphone wereld. Premium merk Apple lanceerde de goedkope iPhone SE 2020 voor nog geen 500 euro. Het voordelige merk OnePlus presenteerde een telefoon van bijna 1000 euro. Goed nieuws dus voor Apple fans.

De iPhone SE 2020 is een zeer aantrekkelijke telefoon met een misschien wel nog aantrekkelijkere prijs. Het vlaggenschip is van jou voor 489 euro! De iPhone is voorzien van een traditioneel ontwerp dat veel ontwerpovereenkomsten heeft met de iPhone 8. De specificaties van de nieuwe SE komen meer overeen met de dure iPhone 11 en 11 Pro. Want binnen de waterdichte body vind je een snelle A13 processor, de snelste processor van het moment.

iPhone SE 2020 kopen voor nog geen 500 euro

Terwijl budget merken zoals OnePlus elke jaar goedkoper worden, wordt Apple goedkoper. Afgelopen week presenteerde de premium smartphone fabrikant de nieuwe iPhone SE 2020. Een krachtig premium telefoon met een prijs lager dan 500 euro. Voor die prijs krijg je op dit moment nog niet eens een Android vlaggenschip. Zoals je verwacht heeft de premium provider her en der wat concessies gedaan om de luxe iPhone voor nog geen 500 euro te prijzen. Want het ontwerp is geleend van de iPhone 8 en er zit maar één enkele camera aan de achterkant.

Traditioneel ontwerp

Het ontwerp van de iPhone SE 2020 gaat terug naar de traditionele iPhones. Het budget vlaggenschip heeft een helder 4,7 inch Retina beeldscherm met een flinke boven- en onder bezel. In de bovenste rand vind je de selfie camera en onder het scherm ligt de TouchID. De behuizing is gemaakt van luxe materialen en kan tegen water tot 1,5 meter diepte (IP68).

De krachtbron van een iPhone 11

De voordelige iPhone SE 2020 is net zo snel als zijn dure iPhone 11 en iPhone 11 Pro broers. In de waterdichte behuizing vind je namelijk een A13 processor. Dit is de allersnelste processor van dit moment. Alle apps draaien hiermee soepel en lekker snel. Je kunt gerust meerdere apps tegelijkertijd draaien. De iPhone is uitgerust met een goede accu met accuduur van een volle dag of meer. Je kunt de luxe telefoon weer snel opladen en er is Qi Reverse Charge. iOS13 is het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van de goedkope Apple.

Foto’s maak je met de 7 megapixel front camera. Met hulp van de krachtige A13 processor is de camera in staat om foto’s te maken met het schitterende bokeh effect. De hoofdcamera is 12 megapixels groot. Dankzij optische beeldstabilisatie en luxe cameratechnieken maakt je in iedere situatie prachtige foto’s. Ook bij deze camera helpt de krachtige processor mee aan schitterende effecten waar je normaal gesproken twee camera’s voor nodig hebt.

Lage prijs met iPhone SE 2020 abonnement

Je kunt de voordelige iPhone SE 2020 los kopen, maar vaak is het voordeliger om een abonnement af te sluiten. De krachtige Apple kun je los kopen vanaf 489 euro. Sluit je een iPhone SE 2020 abonnement af dan krijg je al snel een voordeel van 100 euro op je iPhone.

De iPhone SE 2020 met 64 GB begint bij 489 euro, voor het model met 128 GB betaal je 539 euro en inclusief 256 GB is de voordelige iPhone 659 euro.

iPhone SE 2020
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner