OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro info en specificaties

OnePlus 8 14 april kopen

OnePlus maakt al jaren interessante vlaggenschepen en iedere jaar worden ze beter. Terwijl Samsung dit jaar de prijs ver omhoog schroeft verwachten we dat de OnePlus vlaggenschepen niet veel duurder worden dan hun voorganger. Daarmee zijn het misschien wel de meest interessante telefoons van 2020. Hier lees je alles over de twee geweldenaars.

“Never settle” voor less is al jaren de leus van OnePlus. Daarmee kun je de vlaggenschepen sinds 2019 helemaal omschrijven. De OnePlus 7 is krachtig en zijn premium Pro broer nog krachtiger en dat gold nog meer voor de OnePlus 7T serie. Voor dit jaar verwachten we ook IP certificatie en daarmee de laatste stap naar een premium vlaggenschip. Het ontwerp van beide telefoons is natuurlijk allang gelekt door OnLeaks.

OnePlus 8 Pro abonnement

OnePlus 8 geruchten

De geruchten stroomden afgelopen maanden binnen over de nieuwe OnePlus 8 lijn. Het ontwerp van de budget vlaggenschepen was al snel bekend door OnLeaks. De OnePlus 8 heeft veel weg van de OnePlus 7T maar dan met punch hole beeldscherm. De Pro versie krijgt nog een vierde camera. Die camera is samen met de camerasensoren naast de ovale cameraheuvel geplaatst. Op 14 april lanceert de Chinese fabrikant de nieuwe lijn. Vermoedelijk bestaat de 8 serie zelfs uit drie modellen. Naast de twee budget vlaggenschepen verwachten wij een middenklasser, de OnePlus 8 Lite. OnePlus zelf heeft al gehint op verschillende specificaties. Zo krijgt de Pro een vierde camera voor diepte effecten en mogen we razend snelle 120 Hz beeldschermen verwachten.

Verwachte OnePlus 8 specificaties

De OnePlus 8 krijgt vermoedelijk een 6,55 inch punch hole beeldscherm. Zijn grotere broer is uitgerust met een 6,7 inch scherm. De basis versie heeft een ververs snelheid van 90 Hz. Terwijl het scherm van de OnePlus 8 Pro ververst met 120 Hz snelheid. Daarmee is de Pro een geduchte concurrent voor de Samsung Galaxy S20. De behuizing van beide vlaggenschepen is gemaakt uit premium materiaal en kan waarschijnlijk tegen water. In verband met kosten is er geen IP68 certificatie, dus probeer de waterbestendigheid maar niet uit. Aan de achterkant van de 8 vind je drie krachtige camera’s en zijn Pro broer heeft er vier.

Zoals je inmiddels mag verwachten worden de OnePlus 8 vlaggenschepen aangedreven door de snelste Snapdragon van dit moment. In dit geval de Snapdragon 865 processor. Een razend snelle 5G processor die 6 GB tot 12 GB aan werkgeheugen krijgt. Er is 128 GB of 256 GB aan opslagruimte beschikbaar. De accuduur van de nieuwe budget vlaggenschepen is nog beter dan die van de OnePlus 7T Pro. We verwachten een 4.000 mAh accu en 4.510 mAh accu met ondersteuning voor Warp charge.

Op 14 april presenteert OnePlus de nieuwe OnePlus 8 lijn. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste OnePlus 8 abonnement vergelijken. De daadwerkelijke OnePlus 8 prijs is nog niet bekend. Men verwacht dat de telefoons 549 euro en 799 euro gaan kosten.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner