Samsung Galaxy Z Fold 2 de beste vouwbare telefoon?

Laagste prijs Samsung Galaxy Fold 2 abonnement

Naast de Samsung Galaxy Note 20 lijn heeft Samsung vandaag de Samsung Galaxy Z Fold 2 getoond. De premium vouwbare telefoon beschikt over de nieuwste specificaties en snelste Android processor van dit moment, maar daarover geeft Samsung nog weinig prijs. Je leest hier alles over het nieuwe vouwbare vlaggenschip van Samsung. Is het de beste vouwbare telefoon?

De opvolger van de Samsung Galaxy Fold is strakker en nog mooier dan zijn schitterende voorganger. We zien een paar grote veranderingen zoals minder camera’s. De vouwbare telefoon komt in verschillende kleuren. Het secundaire beeldscherm is groter geworden. Daardoor is het vlaggenschip nog beter te gebruiken in ingevouwen vorm. Doordat er minder camera’s zijn hou je meer beeldscherm over. In het grote 7,7 inch tablet formaat beeldscherm is geen grote uitsparing meer te zien. Er is een klein gaatje gemaakt voor de krachtige front camera. Het maakt de gaming ervaring en scrollen door internet pagina’s nog prettiger.

Fold 2 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy Z Fold 2 specificaties

Op vrijwel alle fronten is de Samsung Galaxy Z Fold 2 flink verbeterd. Over de daadwerkelijke specificaties kunnen we alleen speculeren. Via GSMArena krijgen we het volgende overzicht.

Het toestel heeft wederom twee haarscherpe AMOLED beeldschermen. Aan de voorkant krijg je een 6,23 inch secundair AMOLED scherm tot je beschikking. Het voordeel hiervan is dat je met het secundaire scherm de Z Fold 2 ook ingevouwen kunt gebruiken als een gewone smartphone. Het grote verschil met zijn voorganger is dat de geen selfie camera in het beeldscherm is verwerkt. De 10 megapixel selfie camera vind je ook in het primaire AMOELD beeldscherm als je de foldable Galaxy telefoon uitvouwt. Dan kijk je naar een prachtig 7,7 inch Tablet beeldscherm. Er is extra goed nieuws voor mensen die veel games spelen. Dit scherm heeft een 120 Hz ververs snelheid. In het scherm is een klein gaatje met daarin de 10 megapixel front camera. Je kunt ook selfies maken met de krachtige triple hoofdcamera’s.

Aan de achterkant is een vergelijkbare cameraheuvel te vinden als bij de Samsung Galaxy Note 20. De camera’s bestaan uit een 64 megapixel camera inclusief 12 megapixel 2x telelens en 16 megapixel breedhoek camera. Dankzij luxe camera technieken maak je prachtige foto’s met dit drietal. In de luxe behuizing van de Samsung Galaxy Z Fold 2 vind je de Snapdragon 865+ processor van Qualcomm. De premium processor wordt doorgaans niet gebruikt in Europa. Maar voor de Fold maakt de Koreaanse fabrikant een uitzondering. Er ligt 12 GB aan werkgeheugen in de behuizing en je krijg 512 GB opslagruimte tot je beschikking. Daarmee wordt ervaar je een soepele gaming ervaring en kun je nog jaren vooruit. Het vlaggenschip heeft een 4.356 mAh accu die je weer snel kunt opladen. Er is Qi draadloos en Qi reverse draadloos opladen aanwezig.

Voordeligste Samsung Galaxy Z Fold 2 abonnement

Het is nog onduidelijk voor welk bedrag je de vouwbare Samsung telefoon los kopen. Men verwacht dat de adviesprijs richting de 2.449 euro gaat. Een Samsung Galaxy Z Fold 2 abonnement is dan goedkoper. Je krijgt daarbij een flinke korting op je telefoon. Wij adviseren een abonnement van de premium providers zoals KPN, Vodafone of T-Mobile. De premium merken leveren veel meer korting op en je geniet van de hoogste snelheden. Daarnaast krijg je optimale connectiviteit en slimme opties zoals Wifi bellen.

Op Telefoon.nl vind je na de officiële lancering alle Samsung Galaxy Z Fold 2 prijzen overzichtelijk op een rij.

galaxy z fold 2 kopen

Samsung Galaxy Z Fold 5
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner