LG

Beste LG telefoons vergelijken en kopen?

LG ken je natuurlijk van de televisies, wasmachines en koelkasten, maar ze maken ook al een flinke tijd mobiele telefoons. LG brengt jaarlijks verschillende smartphones op de markt, maar de populairste uit de serie is de G. Het huidige vlaggenschip van LG is de G7 ThinQ en de V40 ThinQ. Een enorm mooi toestel met een vrijwel randloos scherm. Ben je op zoek naar een smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant LG? Op deze pagina vind je alle toestellen die momenteel door LG worden verkocht.

Welke LG telefoon kan ik het beste kopen?

Het Zuid-Koreaanse merk LG is één van de oudste en grootste elektronicafabrikanten van de wereld. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en beschikt over ruim 177.000 werknemers. LG houdt zich naast smartphones bezig met alle soorten consumentenelektronica, zoals wasmachines, koelkasten, televisies, stofzuigers en magnetrons. Een groot inkomstenbron van LG is echter altijd de telecommarkt geweest. Voor de komst van de smartphone was LG al actief op het gebied van mobiele telefoons. Tegenwoordig moet LG het met name van hun vlaggenschip, genaamd G hebben. De LG G6 zit er inmiddels aan te komen en de verwachtingen van dit nieuwe model zijn erg hoog. De LG G5 van 2016 viel qua verkoopcijfers behoorlijk tegen dus LG zal met zijn nieuwste generatie high-end toestellen flink werken aan een comeback. Ben je nieuwsgierig naar alle telefoons van LG? Hierboven vind je de populairste LG telefoons van dit moment.

lgBij LG slaag je altijd

LG is één van de meest bekende fabrikanten ter wereld. Naast telefoons produceert het bedrijf vrijwel alles dat los en vast zit en kun je ze kennen van onder meer wasmachines, magnetrons en tv’s. Dankzij deze verscheidenheid aan producten heeft men ook een kennisniveau in huis waar je “U” tegen zegt. Dit heeft dan weer voordelen voor het gehele bedrijf aangezien men onderling kennis kan uitwisselen. Zo zijn de meest recente LG telefoons voorzien van schermtechnieken die eerder al in de tv’s terug te vinden waren. LG voert hierbij overigens een zeer ruim assortiment aan telefoons. Of je nou op zoek bent naar een simpel toestel om gewoonweg mee te bellen, of liever voor het nieuwste vlaggenschip gaat: bij LG slaag je altijd. Het bedrijf heeft diverse productlijnen in huis waarvan de K-serie de meest toegankelijke is. Ieder jaar brengt LG meerdere K-telefoons op de markt waarbij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding leidend is. De K-serie staat bekend als toegankelijk, voorzien van degelijke snelheid en camera én bovendien zeer scherp geprijsd. De toestellen komen nooit boven de 200 euro uit waarmee ze uitstekend geschikt zijn voor wanneer je simpelweg een betrouwbare telefoon zoekt, zonder onnodige poespas. Ga je een stapje omhoog qua eisen en budget, dan kom je terecht bij de iconische G-serie van de fabrikant. Wederom brengt men ieder jaar een nieuw toestel op de markt, inclusief aftakkingen. Zo is er naast de LG G5 ook een G5 SE op de markt. Deze telefoons zijn voorzien van de beste specificaties van het moment, fraaie ontwerpen en bieden een aangename gebruikerservaring.

Het beste van het beste: de V-serie

Wil je echter het beste van het beste, dan moet je bij de vlaggenschip collectie zijn: de LG V. Deze toestellen zijn tot de tanden gewapend met de snelste prestaties, beste camera’s, fraaiste behuizingen en bieden een ongekende kwaliteit. In 2017 bracht men de LG V30 op de markt. Dit toestel wordt aangedreven door de nieuwste Snapdragon processor en is aan de voorzijde voorzien van een vrijwel randloos scherm. Wil je wél een randloos scherm, maar liever niet te veel betalen? Dan moet je bij de eveneens in 2017 gelanceerde Q-serie zijn. Deze betrouwbare middenklassers zijn echte alleskunners en beschikken net als zijn duurdere evenknie over een FullVision-beeldscherm.

LG durft te innoveren

In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten durft LG wél te innoveren. Veel fabrikanten van tegenwoordig spelen liever op veiligheid en houden veelal vast aan vertrouwde designs en functies. LG daarentegen gooit het graag zo af en toe over een andere boeg. In recente jaren bracht men bijvoorbeeld de LG G Flex 2 op de markt. Uniek kenmerk van dit toestel is de zelfhelende achterkant. Ja, dat lees je goed: zelfhelende achterkant. De achterkant van het gekromde toestel is hierbij voorzien van een speciale nanocoating laag die kleine krasjes automatisch opvult: gaaf! Ook de LG G5 was er een voor in de boeken. Dit toestel beschikte als één van de eersten namelijk over een modulair design. Hierbij is het mogelijkheid om onderdelen zelf gemakkelijk te vervangen, zonder tussenkomst van een reparateur. Ook is het hierdoor mogelijk om bepaalde onderdelen te upgraden, zoals bijvoorbeeld de camera. Veel andere fabrikanten van tegenwoordig volgen deze trend en bieden inmiddels ook modulaire smartphones aan. LG was echter de eerste. De meest recente innovatie van de fabrikant is FullVision. Hierbij zijn de schermranden verbannen waardoor het daadwerkelijke schermoppervlak vele malen groter is dan voorheen het geval was. Niet alleen tof qua uiterlijk: ook qua beeldervaring levert het duidelijk voordeel op.

Beschikbaarheid: LG telefoons als los toestel, of bij een abonnement?

LG behoort tot het vaste meubilair in de telefoonwereld en is daarom goed verkrijgbaar. De toestellen zijn in het assortiment van alle (web)winkels en providers terug te vinden. Hierbij heb je de keuze tussen een toestel in combinatie met een abonnement, of zonder. Voordeel van de eerste optie is dat je maandelijks het aanschafbedrag van de telefoon kunt betalen, en dus niet in één klap het bedrag hoeft op te hoesten. Voordeel van een los toestel is echter dat je direct compleet eigenaar bent. Bekijk onze website voor het beste LG abonnement of los toestel.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Vergelijk alle telefoon abonnementen
Vergelijk alle losse telefoons
Vergelijk alle populaire telefoons
Vergelijk alle telefoons zonder BKR

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.294.137 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.