Alle informatie over de aankomende Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 abonnement afsluiten

Over enkele weken krijgen de razend populaire Samsung Galaxy A50 en Galaxy A51 een 4G en 5G broertje met de komst van de Samsung Galaxy A52. We hebben de belangrijkste Galaxy A52 specificaties alvast voor je op een rij gezet. Je kunt ook al de eerste blik werpen op de krachtige camera telefoon voor het middensegment.

Jaarlijks presenteert Samsung een groot aantal verschillende telefoons in iedere prijsklassen. De meest populaire zijn de S vlaggenschepen en de voordelige A allround telefoons. Afgelopen weken lekte er al veel informatie over de aankomende Samsung telefoons. Via Roland Quandt weten wij inmiddels alles over de Samsung Galaxy A52. Hier vind je zijn gedetailleerde verslag over de opvolger van de Samsung Galaxy A51.

Samsung Galaxy A52 kopen

Samsung Galaxy A52 kopen als 4G of 5G telefoon

De aankomende Samsung Galaxy A52 is beschikbaar in een 4G of 5G model. Het topmodel krijgt 5G ondersteuning en ook de beste specificaties. We nemen de belangrijkste Galaxy A52 specificaties met je door.

Zowel de 4G als 5G telefoon zijn uitgerust met een groot 6,5 inch FHD+ beeldscherm met een grote 32 megapixel front camera. De camera zit in een klein gaatje en het beeldscherm beslaat dan ook vrijwel de hele voorkant. Onder het mooie scherm is de vingerafdrukscanner geplaats. De basis versie met 4G beschikt over een 90 Hz beeldscherm terwijl het topmodel in de A52 lijn een razend snel beeldscherm heeft met 120 Hz ververs snelheid. Er zijn nog meer verschillen. Onder de motorkap van het basis model vind je de snelle Snapdragon 730 processor van Qualcomm. De 5G Samsung Galaxy A52 krijgt een snellere Snapdragon 750G processor. Het topmodel is dan ook nog beter uitgerust voor gaming.

Andere belangrijke kenmerken van de aantrekkelijke Samsung telefoons zijn een 4.500 mAh batterij. Je kunt deze accu weer in rap tempo opladen dankzij 25W opladen. Beide telefoons draaien op Android 11 met de nieuwste One UI 3.1 software schil. Je kunt de telefoons kopen met een geweldige hoeveelheid geheugen, tot 8 GB RAM inclusief 256 GB opslag. De opslag is zelfs nog te verruimen met een microSD-uitbreiding.

Verbeterde camera’s van de Samsung Galaxy A52

Roland Quandt geeft als laatste nog eens alle details over de camera’s voor de Samsung Galaxy A52. Ze krijgen exact dezelfde camera setup en niet de minste. Als primaire camera vind je een krachtige 64 megapixel camera met 0,8 μm pixelgrootte en optische beeldstabilisatie. In dit segment komt je optische beeldstabilisatie niet vaak tegen. De luxe techniek helpt bij het maken van scherpere foto’s. Je maakt schitterende foto’s met een brede kijk dankzij de 12 megapixel breedhoek lens voorzien van 123 graden gezichtsveld en 1,12 μm lens. Daarnaast vind je twee 5 megapixel camera’s voor diepte effecten en macrofotografie.

Nieuwe Samsung 5G telefoon in elk segment

Je kunt nu bijna in elk segment een nieuwe Samsung 5G telefoon kopen. Met de Samsung Galaxy A32 vind je de voordeligste en niet veel duurder is de Samsung Galaxy A42. In het middensegment komt deze Samsung Galaxy A52 en voor het hogere middensegment kun je terecht bij de Samsung Galaxy S20 FE. In het premium segment vind je de bekende Samsung Galaxy S21 lijn.

Samsung Galaxy A52 5G abonnement vergelijken

De twee aantrekkelijke Samsung Galaxy A52 telefoons verwachten wij later deze maand. De versie met 4G ondersteuning heeft een adviesprijs van 349 euro. De Samsung Galaxy A52 met 5G kost 429 euro. Na de lancering zal het niet lang duren voordat je hier het goedkoopste Samsung Galaxy A52 abonnement kunt vergelijken.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner