Alle Samsung Galaxy Note10 specs op een rij

Samsung Galaxy Note10

In tegenstelling tot vorig jaar wordt de nieuwe Note serie dit jaar krachtiger dan de Galaxy S10. De specificaties van de aankomende Galaxy Note10 familie zijn inmiddels meerdere keren gelekt en bevestigd. We zetten ze voor je op een rij.

Naast de Samsung Galaxy S lijn presenteert de Koreaanse smartphone fabrikant Samsung ook een zakelijke vlaggenschip lijn, de Note serie. Dit jaar verschijnen er twee en de specs zijn nu eindelijk bekend. De Samsung Galaxy Note10 krijgt een snellere processor dan de Samsung Galaxy S10 en standaard al meer werkgeheugen.

Samsung Galaxy Note10 specificaties

De beroemde en doorgaans goed geïnformeerde Twitter lekker, Evan Blass (ook wel @evleaks ), weet precies wat we mogen verwachten op 7 augustus. Combineren we zijn informatie met de gegevens van Roland Quandt en we weten precies hoe de Note10 wordt gepresenteerd.

De Samsung Galaxy Note10 krijgt een 6,3 inch AMOLED beeldscherm met een 60Hz verversingssnelheid. Dat is lager dan de verver snelheid van de OnePlus 7 Pro. Het zakelijke vlaggenschip is dit jaar sneller dan zijn S broer. De Samsung Galaxy Note10 krijgt namelijk een snellere Exynos 9825 processor van Samsung. Daarbij rekenen we op 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB opslagruimte als basisconfiguratie. De S Pen is ook vernieuwd. Je kunt nu luchtgebaren maken met de Bluetooth pen. De 3.600 mAh accu verzorgt een prima accuduur en je kunt de accu in razend snel tempo weer opladen. De Note10 ondersteunt namelijk 45W snelladen. In de doos ligt echter een 25 W lader.

Samsung camera telefoon

De Samsung Galaxy Note10 is waarschijnlijk de laatste smartphone met de bekende 12 megapixel hoofdcamera met dubbele diafragma. De driedubbele hoofdcamera bestaat uit de bekende 12 megapixel camera met een 16 megapixel ultrabreedhoek camera en 12 megapixel telelens.

Samsung Galaxy Note10+ specs

Het topmodel in de Note serie is groter en uitgerust met nog meer geheugen. De Samsung Galaxy Note10+ heeft een gigantisch 6,8 inch AMOLED beeldscherm met een gaatje voor de 10 megapixel selfie camera. Binnen de glazen behuizing schuilt ook de vernieuwde Exynos 9825 processor van Samsung. In dit geval standaard met 12 GB aan werkgeheugen en 256 GB opslagruimte. Je kunt meerdere opslagmodules kiezen tot 1 TB. De Note10+ beschikt over een grotere 4.300 mAh accu die 45W snelladen ondersteunt. Het vlaggenschip belooft een betere camera telefoon te worden dan het basis model. Want aan de achterkant tref je wel vier hoofdcamera’s.

Naast de drievoudige hoofdcamera van de Note10 krijgt de Note10+ eigenaar ook een time of Flight sensor tot zijn beschikking. Evan Blass verwacht ook een 5G model. Al lijkt dit vlaggenschip niet naar Nederland te worden verscheept.

Note10 5G

Op 7 augustus laat Samsung de nieuwe Samsung Galaxy Note10 officieel zien. De krachtige vlaggenschepen liggen niet lang daarna in de winkels. Na de lancering kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy Note10 abonnement vergelijken.

Via

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner