Alles over de aankomende Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 kopen

Jaarlijks lanceert Samsung een nieuwe S lijn. De krachtige smartphones zijn dit jaar vermoedelijk nog vroeger dan voorgaande jaren. Je kunt genieten van een hip ontwerp en sterk verbeterde specificaties. Ook dit jaar verwachten we drie Samsung Galaxy S21 telefoons.

De populaire Samsung Galaxy S20 en de indrukwekkende Samsung Galaxy S20 Ultra krijgen vermoedelijk al in januari 2021 een opvolger. Dit jaar bestaat de S lijn weer uit drie telefoon. We verwachten een Samsung Galaxy S21, S21 Plus en het premium beest de Samsung Galaxy S21 Ultra. De basis versie heeft een 6,2 inch beeldscherm en de ultra krijgt een enorm 6,9 Super AMOLED beeldscherm.

Belangrijkste Samsung Galaxy S21 specificaties

De Samsung Galaxy S21 is een krachtige premium telefoon voorzien van uitstekende specs. Het wordt een waardige opvolger van de populaire Samsung Galaxy S20. We verwachten een premium 6,2 inch beeldscherm met een Full HD+ resolutie. Dit Super AMOLED beeldscherm heeft een 120 Hz ververs snelheid en net als de S20 een gaatje voor de selfie camera. In de hippe waterdichte behuizing vind je de nieuwe Exynos 2100 processor van Samsung zelf. Daar krijg je minstens 8 GB aan werkgeheugen en minstens 128 GB opslagruimte. De snelle 5G processor zorgt voor vloeidende gameplay. Aan de achterkant vind je drie krachtige camera’s. In megapixels is er geen verschil met vorig jaar. We verwachten een 12 megapixel primaire camera met 12 megapixel breedhoek camera en 64 megapixel telelens. De zelfde specs vind je bij de Samsung Galaxy S21 Plus. Waarin beide telefoons van elkaar verschillen is de accuduur en beeldscherm. De S21 heeft een 4.000 mAh accu. Je krijgt een 6,7 inch beeldscherm met 4.500 mAh accu als je voor de Samsung Galaxy S21 Plus kiest.

Alles over de Samsung Galaxy S21 Ultra

Ultra is niet meer weg te denken in de smartphone wereld na de Samsung Galaxy S20 Ultra. De Ultra van dit jaar is nog krachtiger. De belangrijkste Samsung Galaxy S21 Ultra specificaties zijn inmiddels wel bekend. Je gaat genieten van een enorm 6,9 inch Quad HD+ beeldscherm met razend snelle 120 Hz ververs snelheid. Net zoals zijn kleinere broers vind je de snelle Exynos 2100 processor in de luxe behuizing. Daar heeft Samsung 12 GB aan werkgeheugen bij geplaatst. Een enorme 5.000 mAh accu zorgt er voor dat je lang met Galaxy S21 Ultra kunt werken zonder opladen. Opladen zelf gaat overigens ook razend snel.

Samsung galaxy S21 Ultra abonnement afsluiten

Naast scherm grootte is er nog een verschil tussen de basis Galaxy S21 en de meer premium Samsung Galaxy S21 Ultra. De Ultra is voorzien van een viervoudige hoofdcamera setup om “u” tegen te zeggen. Net zoals vorig jaar vind je een indrukwekkende 108 megapixel camera met 12 megapixel telelens, breedhoek lens en periscoop lens. Je kunt bij je buren naar binnen kijken als je de Samsung Galaxy S21 Ultra koopt. Met de ene telelens zoom je optisch tot 3x in en met de tweede tot wel 10x. Daarmee is de hybride zoom in staat om alles 100x dichterbij te halen. Ja, 100x dichterbij is meer dan de gemiddelde compact camera een situatie dichterbij kan halen. Om een fatsoenlijk beeld te krijgen moet je de krachtige Samsung telefoon wel op een statief zetten.

We verwachten de S21 lijn in januari 2021. Vanaf de lancering kun je op deze website terecht voor de laagste Samsung Galaxy S21 prijs en de voordeligste Samsung Galaxy S21 abonnementen.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner