iPhone 12 update en geruchten

iPhone 12 abonnement vergelijken

2020 belooft een goed jaar te zijn voor de Apple fan. Naast de goedkope iPhone SE 2020 verwachten we namelijk vier iPhone 12 modellen. Naast de normale drie lijkt er ook een 5G model te verschijnen. De iPhone 12 is sneller dan zijn voorgangers en heeft meer camera’s. Hier vind je alvast de laatste geruchten over de aankomende Apple telefoon.

Afgelopen jaren lanceerde Apple niet twee maar drie premium vlaggenschepen. Naast twee dure modellen kregen we steevast een goedkoper model. In 2020 is er zelfs een budget model gelanceerd, de iPhone SE 2020. Voor de premium iPhone lijn in september verwachten we zelfs vier smartphones. In totaal komen er dit jaar vermoedelijk vijf nieuwe iPhones uit. Kortom een goed jaar voor de Apple fan.

iPhone 12 geruchten

Het is misschien nog wat vroeg, maar de geruchtenmolen rondom de nieuwe iPhones van 2020 loopt op volle toeren. Natuurlijk verwacht men meer camera’s en ook het scherm wordt sneller.

Apple analist Kuo geeft aan dat hij een speciale camera lens verwacht. Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 12 een 7P-lenzen of terwijl een lens met zeven elementen. Het voordeel van deze lens is dat het een verbeterde beeldkwaliteit oplevert ten opzichte van de huidige iPhone 11 Pro. Over de camera’s is verder weinig bekend. Men verwacht dat Apple dit najaar twee iPhone 12 modellen lanceert van 5,4- tot 6,1 inch. Deze iPhones hebben twee en drie camera’s. Het grotere 6,7 inch topmodel de iPhone 12 Pro krijgt een vierde camera. Men verwacht een LiDAR-scanner geleend van de iPad Pro. Het topmodel krijgt daarnaast een nieuwe A14 processor met 5G connectiviteit en 120Hz ProMotion beeldschermtechnologie.

Helaas zijn de geruchten niet eenduidig. Want volgens andere geruchten mogen we rekenen op en iPhone 12 naast de twee iPhone 12 Pro modellen en een vierde 5G iPhone. Hierbij wordt vermeld dat de iPhone 12 Pro wordt uitgerust met een 120 Hz scherm dat ideaal werkt voor gaming.

iPhone 12 zonder oplader

Er gaan geruchten rond dat Apple de nieuwe iPhone 12 modellen verscheept zonder oplader. Hiermee lijkt de Amerikaanse fabrikant er vanuit te gaan dat kopers van het nieuwe vlaggenschip al lang een iPhone bezitten. Daarnaast zijn er geruchten die aangeven dat er geen EarPods worden meegeleverd. Hiermee wil de fabrikant de verkoop van AirPods stimuleren. We hebben deze geruchten echter nog niet kunnen verifiëren.

Bron: 1, 2, 3

 

iPhone 12
iPhone 12

Bekijk alle informatie over de iPhone 12

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner