Motorola Moto G9 Plus officieel met 64 MP camera

Motorola Moto G9 Plus abonnement vergelijken

Motorola heeft de Motorola Moto G9 Plus officieel gelanceerd. De opvolger van de populaire G8 Plus is flink verbeterd. Het ontwerp heeft veel weg van de dure Samsung telefoons. De Motorola is uitgerust met een snelle Snapdragon processor en beschikt over een 64 megapixel quad hoofdcamera.

Het budget segment is met de Motorola Moto G9 Plus weer een aantrekkelijke allrounder rijker. De krachtige budget telefoon van Motorola is rijk uitgerust en heeft een modern ontwerp. Naast de G9 Plus is de goedkope Motorola Moto E7 Plus ook gepresenteerd. Voor nog geen 150 euro koop je met de opvolger van de E6 Plus een uitstekende telefoon waarmee je alle dagelijkse dingen uitstekend kunt doen. De E7 Plus is een geweldige optie als eerste telefoon voor je zoon of dochter.

Belangrijkste Motorola Moto G9 Plus specificaties

De voordelige Motorola Moto G9 Plus heeft een moderne behuizing die bestand is tegen spatwater, IP52. Het toestel volgt de bekende Motorola Moto G8 Plus op en is uitgerust met een groot 6,81 inch Full HD+ beeldscherm. Door de hoge 20:9 beeldverhouding is de telefoon relatief slank. In het scherm is een gaatje gemaakt aan de linker kant. Hierin ligt de 16 megapixel front camera waarmee je haarscherpe foto’s maakt.

Aan de zijkant vind je de vingerafdrukscanner in de powerknop. De achterzijde heeft veel weg van de nieuwe premium telefoons zoals de Samsung Galaxy S20. In de grote cameraheuvel vind je een viertal camera’s. Je maakt prachtige foto’s met de belangrijkste camera met 64 megapixel f/1.8 lens. Ook in het donker maak je mooie foto’s met de speciale Night Vision modus. Er is een 8 megapixel camera aanwezig voor die momenten waarop je meer in beeld wilt. De twee overige 2 megapixel camera’s verzorgen bijzonder effecten zoals bokeh foto’s en macro foto’s.

Apps en games draaien soepel met de Motorola Moto G9 Plus en de krachtbron is gemaakt door Qualcomm. Deze Snapdragon 730G is razend snel en apps draaien soepel. Je krijgt 4 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte. De 5.000 mAh accu levert genoeg stroom voor dagenlang gebruik. De TurboCharge techniek zorgt dat je accu weer in korte tijd vol geladen is.

Motorola Moto E7

De voordelige Motorola Moto E7 zit al in je zak voor 149 euro. De grote budget telefoon heeft een groot 6,5 inch HD+ scherm met hoge beeldverhouding van 20:9. Daardoor is het ontwerp langwerpig en ligt deze goedkope smartphone prettig in de hand. Aan de achterkant vind je een flinke cameraheuvel met twee krachtige camera’s. De belangrijkste is een 48 megapixel hoofdcamera die geholpen wordt door een 2 megapixel diepte camera. Een grote 5.000 mAh accu levert een goed uithoudingsvermogen. Je kunt deze accu ook weer snel opladen. Zowel de Moto G9 Plus en E7 Plus draaien op Android 10.

Motorola Moto E7 Plus prijzen vergelijken

Over een weekje kun je hier terecht voor het voordeligste Motorola Moto G9 Plus abonnement. Ook alle Motorola Moto E7 Plus abonnementen kun je hier over een paar dagen vergelijken.

Bron: Motorola

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner