Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S10 lijn

Samsung Galaxy S10 Dynamic Amoled

Gamers opgelet! Samsung heeft de nieuwe Samsung Galaxy S10 lijn gepresenteerd. Met de jubileum vlaggenschepen krijg je meer keuze dan ooit. De premium telefoons zijn voorzien van meer camera’s, snellere processor en meer werkgeheugen dan ooit. Het absolute top model is een gaming monster en camera smartphone met 12 GB werkgeheugen!

Samsung lanceert al tien jaar premium Galaxy S telefoon. Vanwege het tien jarig bestaan zien we niet twee, maar wel drie Samsung Galaxy S10 modellen. Zelfs het budget model van deze drie is al rijker uitgerust dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9 van vorig jaar. Dit jaar zien we een gloed nieuw AMOLED beeldscherm, wel drie hoofdcamera’s en twee selfie camera’s. De Koreaanse fabrikant pakt uit met een geavanceerde ultrasone vingerafdrukscanner voor de topmodellen. De Samsung Galaxy S10 is een echte camera telefoon en je kunt vanuit alle kanten filmen met 4K kwaliteit.

Samsung Galaxy S10 Plus abonnement

Ontmoet de Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is het basis model in de jubileum lijn. Het vlaggenschip is rijker uitgerust dan zijn voorganger de Samsung Galaxy S9. Het vlaggenschip is voorzien van een flink 6,1 inch Dynamic AMOLED beeldscherm. In het grote beeldscherm is een klein gaatje gemaakt. In dat gaatje ligt de verbeterde front camera. Iets lager vind je de geavanceerde ultrasone vingerafdrukscanner onder het AMOLED scherm. Deze nieuwe vingerafdrukscanner techniek is super veilig en zorgt ervoor dat het ontwerp van de Samsung telefoon strakker is dan ooit. Aan de achterkant vind je alleen nog maar de cameraheuvel voor de drievoudige camera met sensoren.

Als krachtbron vinden we in Nederland de snelle Exynos 9820 processor van het merk zelf. Je krijgt er 8 GB aan werkgeheugen bij en kunt kiezen tussen het model van 128 GB opslagruimte of 512 GB. De Exynos 9820 processor is de snelste Android processor van het moment. De octa core processor is voorzien van acht kernen in combinatie met geavanceerde kunstmatig intelligentie. De chip is sneller en zuiniger dan zijn voorganger. De 3.400 mAh accu levert genoeg stroom voor een tot twee dagen van gebruik. Dankzij de snel oplaad techniek is de accu weer snel vol. De Samsung Galaxy S10 ondersteunt Qi draadloos opladen en ook Qi reverse draadloos opladen. Dat laatste zorgt ervoor dat je ook andere apparaten kunt opladen met je nieuwe vlaggenschip.

Beste camera telefoon

De drievoudige hoofdcamera van de Samsung Galaxy S10 is gelijk aan die van de Samsung Galaxy S10 Plus. Het drietal is uitgeroepen tot de beste in de smartphone markt door de camera testers van DxO Mark. Het trio bestaat uit twee 12 megapixel camera’s en een 16 megapixel lens. De primaire 12 megapixel camera heeft een dubbele diafragma en is optisch gestabiliseerd. Afhankelijk van de lichtval kiest de Samsung Galaxy S10 voor een diafragma van f/1.5 of f/2.4. Deze primaire camera wordt geholpen door een 12 megapixel telelens. De telelens is ook optisch gestabiliseerd en dat levert haar scherpe foto’s op bij het inzoomen. De derde hoofdcamera geeft een brede kijk op de wereld. Het is een 16 megapixel camera met ultragroothoek lens.

Gaming smartphone met AKG audio

Net zoals bij de Samsung Galaxy Note 9 legt Samsung ook met de Samsung Galaxy S10 vlaggenschepen de nadruk op gaming. Het drietal is voorzien van een extra koeling voor de Exynos processor. De koeling zorgt ervoor dat het toestel voor langere tijd de hoogste prestaties kan neerzetten. Tijdens het gamen merk je dan ook dat deze vlaggenschepen minder warm worden. Games spelen is extra mooi door het prachtige AMOLED beeldscherm met slanke randen. De audio vanuit de vlaggenschepen is ook prachtig. De stereo luidsprekers van het toestel zijn door AKG afgestemd en de telefoons ondersteunen Dolby Atmos.

Het topmodel de Samsung Galaxy S10 Plus

De Samsung Galaxy S10 Plus is het topmodel in de jubileum lijn. Het grote vlaggenschip is voorzien van een mega 6,4 inch Dynamic AMOLED beeldscherm. Het beeldscherm heeft een extra hoge resolutie van 3040 x 1440 pixels en 19:9 beeldverhouding. Bovenin het scherm is een ovaal gat gemaakt. Iets lager vind je net als bij het basis model een snelle ultrasone vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. De krachtbron van het vlaggenschip is de nieuwe Exynos 9820 processor. Je kunt echter kiezen voor nog veel meer werkgeheugen en opslagruimte. De keramische versie van de Samsung Galaxy S10 Plus is uitgerust met 12 GB en 1 TB aan opslagruimte. Het basis model krijgt 8 GB met 128 GB opslagruimte.

Uitmuntende camera telefoon

De Samsung Galaxy S10 Plus is een uitmuntende camera telefoon. De Samsung telefoon is voorzien van vijf krachtige camera’s. Aan de voorkant vind je twee lenzen. De basis camera heeft 10 megapixels en je filmt hiermee in 4K. Selfies maak je ook met die prachtige bokeh diepte effecten. Daar zorgt de 8 megapixel diepte camera voor. Naast een stel goede front camera’s heeft de Samsung Galaxy S10 Plus ook drie hoofdcamera’s. Het drietal behoort tot de top in de smartphone markt. De drie hoofdcamera’s van de plus hebben dezelfde specificaties als van de Samsung Galaxy S10. Je treft er twee optisch gestabiliseerde 12 megapixel lenzen met 16 megapixel breedhoek lens.

De Samsung Galaxy S10 Plus heeft een waterdichte glazen behuizing. Het topmodel is uitgerust met een luxe keramische behuizing. Een flinke 4.100 mAh accu verzorgt stroom. Je kunt deze razend snel opladen en het vlaggenschip ondersteunt Qi Draadloos opladen en reverse opladen.

De goedkope Samsung Galaxy S10e

Binnen de luxe Samsung Galaxy S10 lijn is er dit jaar voor het eerst ruimte voor een budget toestel, alhoewel budget. De goedkope Samsung Galaxy S10e is rijker uitgerust dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S9. Het voordelige S toestel heeft een iets kleiner 5,8 inch Dynamic AMOLED beeldscherm. In tegenstelling tot zijn dure broers is het mooie beeldscherm van de S10e plat en heeft een lagere 1080p resolutie. Ondanks de lagere resolutie ondersteunt de premium telefoon HDR+. Er zijn meer verschillen te benoemen. Want bij de goedkope Galaxy S10 heeft Samsung de vingerafdrukscanner aan de zijkant gemonteerd.

Net zoals zijn broers is het voordelige toestel voorzien van de razend snelle Exynos 9820 processor. Er ligt echter 6 GB aan werkgeheugen in deze telefoon. Je krijgt daarbij 128 GB aan opslagruimte. Het voordelige model heeft ook een hoofdcamera minder dan zijn dure broers. De camera’s van de Samsung Galaxy S10e bestaan uit een 10 megapixel front camera. Er zijn twee camera’s aan de achterkant geplaatst. Het duo bestaat uit een 12 megapixel camera met dual diafragma. Daarnaast vinden we de 16 megapixel breedhoek camera.

Moderne connectiviteit

Koop je een van de Samsung Galaxy S10 smartphones dan ben je de komende jaren helemaal bij de tijd. Het drietal heeft namelijk de laatste connectiviteit technieken. Dankzij de snelle LTC Cat 20 modem haal je snelheden tot 2 Gbps bij het downloaden. De Samsung telefoons ondersteunen Wi-Fi 6 en Bluetooth v5. Zoals je gewend bent van Samsung hebben de S10 telefoons een 3,5 mm aansluiting voor je koptelefoon. Water heeft geen invloed tot 1,5 meter diepte, IP68 classificatie.

Samsung Galaxy S10 telefoon kopen

De voordelige Samsung Galaxy S10e is al te koop voor 749 euro. Er zijn wel vijf moderne kleuren beschikbaar. Wel je meer camera’s dan koop je de Samsung Galaxy S10. Deze Samsung telefoon is al beschikbaar vanaf 899 euro. Voor 1.149 euro koop je het model met 512 GB opslagruimte. De krachtigste versie is de Samsung Galaxy S10 Plus. Je kunt dit vlaggenschip zelfs kopen met 12 GB werkgeheugen. De basis Plus is uitgerust met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Daar betaal je 999 euro voor. Het absolute topmodel in de Galaxy S10 lijn heeft 12 GB werkgeheugen en 1 TB aan opslagruimte.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner