OnePlus 8 nu al gelekt

ONEPLUS-8-tilt-view

De bekende Twitterlekker OnLeaks heeft het ontwerp van de eerste OnePlus smartphone in 2020 al onthuld. De OnePlus 8 krijgt een slanke behuizing en een groot beeldscherm met punch hole. Aan de achterkant zien we weer de bekende ovale cameraheuvel met drie camera’s.

Nog voor de OnePlus 7T in Nederland beschikbaar is weten we al hoe de OnePlus 8 er uit komt te zien. @Onleaks en CaskKaro brachten deze week een reeks renders uit van de vermoedelijke OnePlus 8. Inmiddels zijn we vrij zeker over de renders van OnLeaks want in 2019 klopte ze allemaal. Het is onduidelijk of de OnePlus 7 Pro een opvolger krijgt in 2020.

OnePlus 8

De nieuwe OnePlus 8 heeft veel overeenkomsten met de OnePlus 7T. In eerste instantie zie je alleen verschil in de kleur. In plaats van Nebula Blue krijgt de nieuwe OnePlus telefoon een donkere kleur die overloopt naar een lichtere kleur. Kijk je beter dan zie je dat het grote beeldscherm geen druppelvormige notch meer heeft. De selfie camera is verwerkt in een gaatje in het beeldscherm. Ook bij de OnePlus 8 zien we de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Het is onduidelijk of er een OnePlus 8 Pro volgt. Afgelopen jaar werd de OnePlus 7 vergezeld door de OnePlus 7 Pro met een pop-up camera. In plaats van de pop-up camera zou er meer ruimte zijn voor draadloze opladen of een grotere accu.

OnePlus 8 achterkant

Volgens de renders van OnLeaks heeft de OnePlus 8 de volgende afmetingen 160,2 x 72,9 x 8,1 mm. Daarmee is het vlaggenschip iets hoger maar slanker dan de OnePlus 7 Pro (162,6 x 75,9 x 8,8 mm). Dit wijst erop dat het vlaggenschip vermoedelijk een 20:9 beeldverhouding krijgt.

ONeplus 8

Verwachte OnePlus 8 specificaties

De renders verklappen verschillende aspecten van de aankomende OnePlus 8. Het vlaggenschip krijgt een groot AMOLED beeldscherm met punch hole ontwerp. De randen zijn flinterdun en de behuizing is gemaakt van glas met aluminium. We verwachten de nieuwste Snapdragon 890 processor van Qualcomm met 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen. Je kunt rekenen op 256 GB aan opslagruimte. De accu is vermoedelijke groter dan 3.800 mAh en levert een uitstekende accuduur. Het besturingssysteem is Android 10.

De OnePlus 8 wordt een van de betere camera telefoons van 2020. Aan de achterkant vind je een drievoudige hoofdcamera bestaande uit een flinke primaire camera met groot diafragma en optische beeldstabilisatie. De telelens verzorgt minstens 3x optische zoom en je krijgt extra veel in beeld met de breedhoek camera.

In het eerste kwartaal van 2020 verwachten we de OnePlus 8 lancering.

Bron: OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OnePlus 8
OnePlus 8

Bekijk alle informatie over de OnePlus 8

    Beste deal
    Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones