Samsung Galaxy S21 vlaggenschepen nu in de winkels

Samsung Galaxy S21 nu kopen goedkoop abonnement vinden

Veel vroeger dan ooit liggen de nieuwste vlaggenschepen van Samsung al in de winkel. Je kunt de Samsung Galaxy S21 en zijn premium broer de Samsung Galaxy S21 Ultra nu kopen en de volgende dag al in huis hebben. Nieuwsgierig naar één van de beste camera telefoons van dit jaar? Lees snel verder.

Samsung is de nummer één fabrikant in de wereld en maakt in elk segment uitstekende telefoons. De premium smartphone lijnen bestaan uit de S en Note serie. Daarnaast maakt de fabrikant ook zeer luxe vouwbare telefoons zoals de Samsung Galaxy Z Fold 2. De nieuwe Samsung Galaxy S21 is beter dan ooit. De smartphone is niet eens duurder dan zijn voorganger de Galaxy S20. Het topmodel verslaat iedere concurrent als het gaat om snelheid, haarscherp beeldscherm en natuurlijk de viervoudige camera setup waarmee je tot wel 100x keer kunt inzoomen. Wacht, wij laten je het zien via de bekende lekker Ice Universe!

Samsung Galaxy S21 kopen

Ben je op zoek naar een allround smartphone voorzien van de laatste technieken? Dan is de Samsung Galaxy S21 echt iets voor jou. Het premium vlaggenschip is uitgerust met een haarscherp 6,2 inch beeldscherm van hoge kwaliteit. Het Full HD+ scherm is uitgerust met de 120 Hz ververs snelheid waarmee gaming lekker snel gaat en je merkt de hogere verver snelheid ook tijdens scrollen door internet pagina’s. In het scherm vind je weer de vertrouwde 10 megapixel front camera. De nieuwe camera is nog beter en maakt schitterende selfies ook met diepte effect. De behuizing is gemaakt van sterk glas en kunststof. De achterzijde is hip vormgegeven met een flinke uitsparing met drie krachtige camera’s. Je kunt de Samsung Galaxy S21 gerust in een plas water leggen of door bellen tijdens een flinke regenbui. De behuizing is IP68 gecertificeerd.

https://youtu.be/LC1yANDsleM

Uitstekende camera telefoon

De Samsung Galaxy S21 is één van de beste camera telefoons van dit moment. De Zuid-Koreaanse smartphone is voorzien van een 12 megapixel primaire camera met extra grote sensor. Luxe camera technieken zoals dual Pixel autofocus en optische beeldstabilisatie helpen je bij het maken van prachtige foto’s. Daarnaast kun je tot ver in zoomen met de 64 megapixel telelens voorzien van optische beeldstabilisatie. Wil je meer in beeld dan schakel je over naar de super steady 12 megapixel breedhoek camera.

Kleine verschillen tussen de S21 en Samsung Galaxy S21 Plus

Er is nauwelijks verschil tussen de Samsung Galaxy S21 en zijn grotere broer de Samsung Galaxy S21 Plus. Zoals je mag verwachten is het scherm van de S21 Plus met 6,7 inch groter dan het 6,2 inch scherm van de basis versie. Beide draaien op de razend snelle 5G processor van Samsung zelf en krijgen 8 GB aan werkgeheugen. Een groot verschil is natuurlijk de accucapaciteit. Met de 4.000 mAh accu van de Samsung Galaxy S21 kun je lang vooruit. Maar de accuduur van de S21 Plus met 4.800 mAh accu is weer iets beter.

https://youtu.be/ko3iyAvEVoQ?list=PLhpbZcOKxtO3NaqODIw30okZQM9fZ41HA

De ultieme smartphone: Samsung Galaxy S21 Ultra

Met de Samsung Galaxy S21 Ultra legt Samsung de lat voor premium telefoons direct hoog. De krachtige smartphone is gegarandeerd een van de beste camera telefoons van het jaar en een van de snelste. Daar zorgt de Exynos 2100 processor wel voor met 12 GB tot 16 GB aan werkgeheugen. Je kunt meer apps tegelijkertijd draaien dan je bij kunt houden. Dit vlaggenschip kan alles aan en is zeer geschikt voor gaming. Het prachtige 6,8 inch beeldscherm lijkt de premium behuizing te omsluiten. Aan beide zijdes heeft het een edge. In het midden vind je een gaatje voor de 40 megapixel front camera. Je maakt je vrienden jaloers met de selfies die je hiermee schiet. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je de mogelijkheid om bij je buren naar binnen te kijken. De Samsung Galaxy S21 Ultra beschikt over de beste camera setup in de markt met een 100x zoom bereik.

https://youtu.be/PtzRsTzAijw?list=PLhpbZcOKxtO3NaqODIw30okZQM9fZ41HA

Samsung Galaxy S21 Ultra met 5G abonnement

Kies je voor de razend snelle Samsung Galaxy S21 Ultra dan hoort daar een 5G abonnement bij. Daarmee ben je verzekert van de hoogste datasnelheden. In Nederland zijn er drie providers met een eigen 5G netwerk. Dat zijn KPN, T-Mobile en Vodafone. Sinds kort kun je als nieuwe abonnee van Tele2 ook een 5G abonnement afsluiten. Je betaalt voor 5G dan 2 euro in de maand extra. Je kunt de Samsung Galaxy S21 Ultra natuurlijk ook gebruiken op het 4G netwerk en genieten van hoge datasnelheden. Ook in dat geval zijn de abonnement van de premium merken het meest aantrekkelijk. Check hier de goedkoopste Samsung Galaxy S21 Ultra abonnementen.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner