Samsung Galaxy Note 10 Pro met quad camera onthuld

Samsung Galaxy Note 10 Pro

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 10 Pro is onthuld. De nieuwe zakelijke camera telefoon van Samsung brengt nog meer beeldscherm en meer camera’s mee. Nadat we in het begin van het jaar al meer S vlaggenschepen kregen, brengt de fabrikant uit Zuid-Korea nu ook meer Note modellen.

Naast de basis Samsung Galaxy Note 10 onthult Samsung in het tweede deel van 2019 ook een Samsung Galaxy Note 10 Pro. Dit wordt een flink vlaggenschip met prachtig 6,75 inch AMOLED beeldscherm dat de volledige voorkant lijkt in te nemen. Midden in het scherm is een gaatje voor de verbeterde selfie camera. Het ontwerp van de Note 10 is zelfs strakker dan dat van de Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 10 Pro vs Note 10

Zakelijke Samsung Galaxy Note 10 Pro

Volgens een aloude traditie lanceert Samsung aan het einde van het jaar een zakelijk vlaggenschip met S pen. De aankomende Note lijn is groter dan ooit. We zien namelijk twee modellen verschijnen en het topmodel de Samsung Galaxy Note 10 Pro heeft een enorm 6,75 inch Super AMOLED beeldscherm. Via OnLeaks zien we alvast het ontwerp van deze krachtige zakelijke telefoon met S Pen.

De render van OnLeaks toont een hippe smartphone met rechte hoeken en afgeronde zijkant. Het prachtige 6,75 inch AMOLED beeldscherm vouwt zich rondom de behuizing. De behuizing is vermoedelijk waterdicht, IP68 gecertificeerd. Aan de onderkant zien we een USB type C poort, speaker en ruimte voor de bekende S Pen. Er is geen ruimte meer voor een 3,5 mm koptelefoon ingang. De achterzijde heeft een strak ontwerp en daaruit kunnen we opmaken dat je onder het beeldscherm een vingerafdrukscanner mag verwachten. Deze techniek kennen we uit de Samsung Galaxy S10. De achterkant van het vlaggenschip herbergt wel vier camera’s. Hier zien we enkele overeenkomsten met de viervoudige hoofdcamera’s van de Huawei P30 Pro.

Samsung Galaxy Note 10 Pro abonnement

Samsung Galaxy Note 10 Pro specs

De specificaties van de Samsung Galaxy Note 10 Pro liegen er niet om. Het zakelijke toestel heeft een enorm 6,75 inch beeldscherm met een hoge resolutie en een gaatje voor de selfie camera. We verwachten dezelfde front camera als bij de Samsung Galaxy S10. De processor is in Nederland een Exynos 9820 SoC met 8 GB aan werkgeheugen of 12 GB. Je kunt kiezen uit verschillende modellen afhankelijk van opslag: 128 GB tot 1 TB. Men verwacht een flinke 4.500 mAh accu en in tegenstelling tot oude Samsung telefoons ondersteunt het nieuwe vlaggenschip razend snel opladen.

Note 10 Pro camera’s

Met de Samsung Galaxy Note 10 Pro presenteert Samsung weer een zeer krachtige camera telefoon. Het toestel heeft wel vier hoofdcamera’s aan de achterkant. Het is dezelfde setup als de Samsung Galaxy S10 5G. We verwachten een primaire 12 megapixel camera met dubbele diafragma. Daarnaast ligt een 12 megapixel telelens en 16 megapixel breedhoek camera. De vierde camera is een time of flight camera voor diepte en 3D effecten.

Vlak na de presentatie kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy Note 10 Pro abonnement vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones