Schitterende Samsung Galaxy Note 20 Ultra in brons

Samsung Galaxy Note 20 Ultra vergelijken

Afgelopen week is het design van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra gelekt via een officiële Samsung pagina. De aankomende Note heeft een schitterende kleur, heeft een flinke cameraheuvel en een viertal krachtige hoofdcamera’s. Naast de Ultra verwachten we ook een reguliere Galaxy Note 20.

We verwachten de opvolger van de populaire Samsung Galaxy Note 10 in augustus. Net zoals vorig jaar komen er twee modellen. Naast de basis Samsung Galaxy Note 20 presenteert de Koreaanse fabrikant ook de Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Note 20 vergelijken

Samsung Galaxy Note 20 Ultra in schitterend brons

Na de populaire Samsung Galaxy S20 verwachten we tegen het einde van het jaar de nieuwe Note lijn. Dit jaar kun je rekenen op twee krachtige zakelijke vlaggenschepen. Het duo is sneller dan de S20 en krijgt dezelfde basis camera opstelling. Via een officiële Samsung pagina in Rusland zien we het ontwerp van het aankomende vlaggenschip, de Note 20 Ultra. Het toestel heeft een vergelijkbare cameraheuvel met de S20 Ultra. We zien drie grote camerarondingen en een langwerpige uitsparing. Hierin vind je de camerasensoren en time of flight camera. We verwachten opnieuw de 108 megapixel camera als primaire lens. Daarnaast mag je rekenen op de bekende periscoop camera met 10x zoom. Het ontwerp is vergelijkbaar met het design van de Samsung Galaxy Note 10 Plus. ConceptCreator geeft ons een alvast extra blik op de achterzijde.

Samsung Galaxy Note 20 specificaties

Het is zeker de moeite waard om nog even te wachten tot de lancering van de Samsung Galaxy Note 20 voordat je een nieuw Samsung vlaggenschip koopt. Het krachtige vlaggenschip is rijk uitgerust en zelfs een stukje krachtiger dan de S20 lijn. De bekende lekker Ice Universe rekent op de volgende specs:

Het vlaggenschip is uitgerust met een groot Super AMOLED beeldscherm voorzien van Quad HD+ resolutie. Het scherm ondersteunt 120 Hz zowel in FHD+ als QHD+ modus. Als krachtbron verwachten we de snelle Snapdragon 865+ processor. Dit is een verbeterde processor en daarbij krijg je 12 GB tot 16 GB aan werkgeheugen. De zakelijke telefoon is daardoor niet alleen geschikt voor multi-tasken, maar ook de ultieme gaming device. De S Pen is opnieuw verbeterd en nu nog nauwkeuriger met nieuwe functies.

Camera telefoon uit het topsegment

Zoals je inmiddels gewend bent behoren de Samsung telefoons tot de top van de camera telefoons. Daarin zijn de Note 20 en Note 20 Ultra geen uitzondering. We weten nog niet precies hoeveel camera’s de Note 20 krijgt. Maar je kunt rekenen op drie tot vier camera’s. Zoals we in de gelekte afbeelding zien krijgt de Samsung Galaxy Note 20 Ultra er vier. Aan de basis ligt de 108 megapixel hoofdcamera die we kennen van de S20 lijn. Daarnaast mag je rekenen op een breedhoek lens en een krachtige 10x optische zoom camera. Een time of flight camera maakt de camera setup compleet.

Na de lancering kun je hier het goedkoopste Samsung Galaxy Note 20 abonnement vergelijken.

Via: 1

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Bekijk alle informatie over de Samsung Galaxy Note 20

    Kom je er niet uit?

    Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
    René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

    Bel ons

    Telecom specialist
    Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

    Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner