Google reviews: 4.5 uit 5 sterren
Thuiswinkel Business Partner

11 februari is Samsung Galaxy S20 officieel

Samsung Galaxy S20 abonnement vergelijken

Samsung lanceert de Samsung Galaxy S20 op 11 februari 2020. Een nieuwe promotie video bevestigt het eerdere gerucht over de lancering. De Koreaanse smartphone fabrikant presteert naast drie S20 modellen vermoedelijk ook de nieuwe Samsung Galaxy Fold 2.

De lancering van de Samsung Galaxy S20 is officieel. Eerder dacht men nog, dat de Koreaanse fabrikant de naam Galaxy S11 zou gebruiken. We weten inmiddels al veel over het vlaggenschip. Het toestel wordt op 11 februari onthuld. Dat blijkt uit de promotie video. Ook het design is inmiddels gelekt. OnLeaks liet ons in november 2019 al zien hoe de S20 er uit komt te zien.

Samsung Galaxy S20 op 11 februari officieel

In de promotie video zien we de naam Galaxy. De video noemt geen toestel naam, maar we weten wat er in februari op de agenda staat, de Galaxy S20. In de naam Galaxy zien we beide A’s als opvallende vierhoeken, een langwerpige en een vierkant. Hiermee doelt de smartphone fabrikant vermoedelijk op de vierkante cameraheuvel met een flink aantal camera’s. Omdat beide a’s een vierkant zijn, vermoedt men naast de Samsung Galaxy S20 ook de nieuwe Samsung Galaxy Fold 2.

Alle informatie over de Samsung Galaxy S20

Inmiddels weten we al veel over de Samsung Galaxy S20 lijn. We verwachten opnieuw een drietal vlaggenschepen net zoals vorig jaar, de S10e, S10 en S10 Plus. De kleinste versie heeft een flink Super AMOLED beeldscherm van 6,4 inch. Dan is er een model met 6,7 inch beeldscherm en het topmodel, de S20 Ultra krijgt een 6,9 inch Punch hole AMOLED beeldscherm. Er is goed nieuws over deze beeldschermen want men verwacht een 120 Hz ververs snelheid. Dat maakt scrollen door internet pagina’s prettiger en gaming nog sneller.

Samsung Galaxy S20 en Galaxy S11

De krachtbron van alle drie de modellen is de nieuwste Exynos 9 processor. Daar verwachten we 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen bij met keuze uit 128 GB tot 1 TB aan opslagruimte. De achterzijde wordt voorzien van een vierhoekige cameraheuvel. Bij het topmodel zitten hier vijf camera’s waaronder de speciale 108 megapixel Samsung camera. Daarnaast vind je een telecamera waarmee je 5x optisch kunt inzoomen.

Samsung Galaxy S20 alternatieven

Wil je niet wachten op de Samsung Galaxy S20 of heb je niet zoveel geld voor je premium smartphone over? Dan kun je natuurlijk voor de Samsung Galaxy S10 kiezen. Het model is beschikbaar in drie modellen. Stuk voor stuk zijn dit premium Samsung telefoons waarmee je schitterende foto’s maakt en waarop apps razend snel draaien.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner