Zelfs Android fans kunnen in 2020 niet om de iPhone heen

iPhone 12 modellen iPhone 12 Mini iPhone 12 Pro

In 2020 kun je zelfs als grootste Android fan niet meer om Apple met de iPhones heen. De populaire hipster telefoons zijn al lang niet meer peperdure hipster vlaggenschepen. Ze worden met het jaar goedkoper. In 2020 is de keuze reuze en de prijs zeg maar een dwerg. Een losse iPhone SE 2020 kun je nu al kopen vanaf 450 euro, je leest het goed.

Apple presenteert dit jaar vermoedelijk vijf nieuwe iPhones. De iPhone SE 2020 maakt nu al menig Apple fan helemaal blij en met de komst van vier nieuwe vlaggenschepen aankomende maand is er geen excuus meer om je iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 en zelfs je iPhone Xs en XR te vervangen. Want vanaf 450 euro tot ver in de duizend is er dit jaar een gloednieuwe iPhone te koop. Je hebt als Android gebruiker daarmee een groot excuus minder. Tijd om over te stappen?

Apple dit jaar met volledig iPhone 2020 aanbod

Apple presenteert dit jaar naast de voordelige iPhone SE 2020 ook nog een vier iPhone 12 modellen. Waarschijnlijk begint de prijs van de goedkoopste iPhone 12, de iPhone 12 Mini, op 699 euro en voor de iPhone 12 Pro Max betaal je al snel 1.300 euro. Inclusief abonnement gaat daar al snel zo’n 100 tot 200 euro vanaf dus daarmee loopt het Apple iPhone aanbod dit jaar van goedkoper middensegment (300 euro) vloeiend over naar hoger middensegment (600 euro) tot het premium segment van 1.300 euro.

Naast prijs is grootte van het beeldscherm geen excuus meer. De Apple iPhone telefoons zijn namelijk in alle maten verkrijgbaar. Van een traditioneel 4,7 inch scherm naar 5,8 inch fullscreen tot enorm 6,7 inch tablet formaat. Voor gamers is de allergrootste iPhone ooit, de iPhone 12 Pro Max, een zeer aantrekkelijke telefoon.

iPhone SE 2020 met abonnement kopen

Voordelen iPhone iOS ten opzichte van Android

Een belangrijk voordeel van de iPhone telefoons ten opzichte van Android telefoons is natuurlijk levensduur. Hoewel Apple blijkbaar zo nu en dan wat trucs uithaalt met accuduur is de ondersteuning van iOS jarenlang gegarandeerd. Pas net zijn de ouder modellen zoals de iPhone 6 niet meer ondersteunt. En zelfs die gebruikers kunnen nog redelijk mee in de online wereld. Een Android gebruiker krijgt maar 2 jaar ondersteuning en dat is als je een premium vlaggenschip koopt. Sinds dit jaar heeft Samsung aangekondigd dat de ondersteuning van de Samsung Android telefoons naar drie jaar is verlengd.

iPhone is meer waardevast

Ben je iemand die ieder jaar of om de twee jaar een nieuwe telefoon koopt? Dan is Apple ook het merk to be. Neem bijvoorbeeld de iPhone XR versus de duurdere Samsung Galaxy Note 9. Bekijk je beide toestellen op Marktplaats dan zie je direct dat de iPhone XR gemiddeld honderden euro’s duurder is.

Gegevens overzetten naar nieuwe iPhone is eenvoudig

iPhone gebruikers hebben het zeer eenvoudig met het overzetten van hun bestanden en apps. Je hoeft alleen een backup te maken en die kun je eenvoudig weer opvragen via je nieuwe iPhone. Op je daadwerkelijke Whatapp gesprekken na (dat kost bij iOS en Android flink wat moeite) wordt alles eenvoudig overgezet. Zelfs je foto’s, al adviseren wij je om die op een externe harde schijf te bewaren en een selectie op je iPhone te houden.

Kleine vooruitblik op de iPhone 12

Over een klein maandje kun je hier je voordeligste iPhone 12 abonnement vergelijken. Dan zijn de iPhone 12 modellen beschikbaar en weten we precies wat je kunt kopen. De kleinste versie krijgt een 5,8 inch beeldscherm met Face ID. Aan de achterkant zijn twee krachtige camera’s geplaats. De krachtbron is de A14 processor en de behuizing is natuurlijk waterdicht. Iets groter wordt de basis iPhone 12 met een 6,1 inch scherm. De toptoestellen beginnen bij een 6,1 inch scherm met de iPhone 12 Pro. Hierbij krijg je drie krachtige camera’s, meer geheugen en een luxer beeldscherm. De meeste specs blijven verder gelijk. Het topmodel is de iPhone 12 Pro Max met een indrukwekkend groot 6,7 inch Retina beeldscherm. Hiervoor betaal je dan ook de hoofdprijs. Vermoedelijk is de 12 Pro Max het enige vlaggenschip met een LiDAR camera setup.

Je vindt op deze pagina het goedkoopste iPhone 12 Mini abonnement. Scoort het laagste iPhone 12 abonnement. Bent verzekert van het complete overzicht van iPhone 12 Pro acties en vind ook je goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnement hier.

Bron afbeelding: 1

iPhone 12
iPhone 12

Bekijk alle informatie over de iPhone 12

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner