Beste 5G telefoons in iedere prijsklasse

5G telefoons kopen

Je koopt al een 5G telefoon vanaf 260 euro. Er is in ieder segment een razend snelle smartphone beschikbaar waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. Check de beste 5G smartphone in elk segment hier.

Alle belangrijke merken hebben inmiddels een 5G telefoon. Het aanbod Xiaomi telefoons is zelfs groot en ook Oppo heeft er verschillende. Je kunt vanaf deze maand ook als iOS fan internetten op de hoogste 5G snelheden. De nieuwe iPhone 12 lijn ondersteunt ook 5G. Hier vind je in elk segment de beste 5G telefoon.

Beste budget 5G telefoon

De Xiaomi Mi 10 Lite was na de lancering al de goedkoopste. Tegenwoordig krijg je zelfs een flinke korting als je een Xiaomi Mi 10 Lite abonnement afsluit. Deze krachtige 5G telefoon is uitgerust met een groot 6,57 inch scherm en beschikt over vijf krachtige camera’s. De accu is ruim en standaard heeft de Mi 10 Lite lekker veel werkgeheugen. Een ideale telefoon voor de gemiddelde gebruiker. Je bent helemaal klaar voor de toekomst.

Beste 5G middenklasser

De beste middenklassers met 5G ondersteuning zijn de Oppo Reno 4 en OnePlus 8T. De Oppo heeft een prijs van 580 en de OnePlus 8T begint bij 599 euro. Beide hebben standaard genoeg werkgeheugen en opslaggeheugen voor de meeste mensen. De OnePlus 8T heeft een iets groter 6,55 inch beeldscherm. Aan de achterkant van de Oppo Reno 4 vind je drie krachtige camera’s voorzien van laser focus. Je kunt hiermee nog sneller en nauwkeuriger scherpstellen. De OnePlus 8T heeft vier krachtige hoofdcamera’s. Met beide telefoons maak je in iedere situatie schitterende foto’s. Het belangrijkste voordeel van de OnePlus 8T ten opzichte van de Oppo Reno 4 is de processor. De 8T is voorzien van de snelste Android processor, de Snapdragon 865. Hiermee is de OnePlus telefoon sneller en beter geschikt voor gaming

OnePlus 8T abonnement kopen voordelig

Beste premium 5G telefoon

Een van de beste premium 5G telefoons is maar 100 euro duurder dan de bovenstaande middenklassers. De Samsung Galaxy S20 FE is een premium vlaggenschip uitgerust met de nieuwste technische hoogstandjes voor een aantrekkelijke prijs. De Samsung heeft een haarscherp 6,5 inch Super AMOLED beeldscherm met 120 Hz ververs snelheid. Gamen is nog nooit zo snel gegaan als met deze premium Samsung. Je games en apps starten razend snel dankzij de krachtige Snapdragon 865 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Er is 128 GB aan opslagruimte beschikbaar. Je kunt schitterende foto’s maken met de camera’s van de Samsung Galaxy S20 FE. De front camera heeft 32 megapixels en aan de achterkant vind je drie krachtige camera’s. Het drietal bestaat uit een 12 megapixel primaire lens met 8 megapixel 3x telelens en 12 megapixel breedhoek lens. De grote accu zorgt er voor dat je lang door kunt werken zonder opladen.

Samsung Galaxy S20 FE abonnement

Beste 5G iPhone

De volledige iPhone 12 line-up ondersteunt 5G. Welke is het beste? Ga je voor het beste dan is de iPhone 12 Pro Max het vlaggenschip dat je moet kopen. Wil je de beste prijs/kwaliteitsverhouding dan is de iPhone 12 Mini je nieuwe iPhone. Beide vlaggenschepen zijn voorzien van de snelste processor van dit moment, de A14. De mini heeft een prachtig 5,4 inch beeldscherm en beschikt over twee krachtige hoofdcamera’s. Standaard krijg je 64 GB aan opslagruimte. De iPhone 12 Pro Max heeft het grootste beeldscherm van alle iPhones. Het prachtige 6,7 inch beeldscherm ligt in een premium waterdichte behuizing. Achterop de grote iPhone vind je drie krachtige 12 megapixel hoofdcamera’s. De primaire camera heeft zelfs een grotere lens en de tele lens haalt je object 2,5 keer dichterbij zonder kwaliteitsverlies. Je kunt digitaal zelfs 12x inzoomen.

iPhone 12 Pro Max IP68

Wil je alle 5G telefoons vergelijken? Je vindt ze allemaal via onze vergelijker. Vind aan de linker kant 5G aan en je hebt een compleet overzicht.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner