Google reviews: 4.5 uit 5 sterren
Thuiswinkel Business Partner

Beste acties Samsung Galaxy S21 Ultra met onbeperkt internet

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung is uit. De Samsung Galaxy S21 Ultra is sneller, krachtiger en zoomt verder in dan ooit. Bij deze luxe telefoon hoort onbeperkt internet. Hier vind je de beste abonnementen waaruit je kunt kiezen voor de Galaxy S21 Ultra.

Samsung is de nummer één fabrikant van de wereld en samen met Apple is het merk marktleider in de smartphone wereld. Andere fabrikant volgen vaak het voorbeeld van deze twee. In 2020 brengt Samsung al vroeg haar nieuwe vlaggenschepen uit. De Samsung Galaxy S21 lijn is nog sneller en geavanceerder dan de Samsung Galaxy S20 generatie. De nieuwe 5G telefoons zijn gemaakt om erg veel te gebruiken. Daarom hebben wij de beste Unlimited abonnementen op een rij gezet. Je kunt een 5G abonnement afsluiten voor je Samsung Galaxy S21 Ultra bij KPN, Vodafone, T-Mobile of Tele2. Hoewel je het niet zou verwachten zijn alle merken vrijwel even duur. Check deze pagina voor naar de ins en outs van de Galaxy S21 Ultra.

Prijzen zijn ter indicatie en van 7 februari 2021. Let op: per webwinkel kunnen deze verschillen.

Samsung Galaxy S21 Ultra camera

Samsung Galaxy S21 Ultra Unlimited 5G abonnement bij KPN

Je sluit de Samsung Galaxy S21 Ultra af met de minste bijbetaling als je kiest voor KPN. Bij KPN kunt je het onbeperkte data en bel abonnement afsluiten voor 32,50 euro. Daar komt 41 euro per maand bij voor je Samsung telefoon en dan betaal je 48 euro eenmalige bijbetalen. Het totale abonnement komt zo op 73,50 euro per maand. Wil je alleen het abonnement en betaal je de S21 Ultra in één keer. Dan betaal je voor de Samsung Galaxy S21 Ultra bij KPN 1.032 euro. De prijs van je abonnement kan nog goedkoper als je ook internet en TV ontvangt van KPN

Samsung Galaxy S21 Ultra onbeperkt 5G abonnement bij Vodafone

Ook bij Vodafone kun je de prijs van je Samsung Galaxy S21 Ultra abonnement vrijwel volledig opnemen in je abonnement. Vodafone heeft een Unlimited abonnement vanaf 32,50 euro en minimale bijbetaling bij je Samsung Galaxy S21 Ultra van 60 euro. De prijs van je abonnement is dan 71,50 euro per maand. In totaal betaal je bij Vodafone 1.020 euro voor je Samsung Galaxy S21 Ultra. De prijs van je abonnement kan nog goedkoper als je ook internet en TV ontvangt van Ziggo.

Samsung Galaxy S21 Ultra Unlimited 5G abonnement bij T-Mobile

T-Mobile biedt de Samsung Galaxy S21 Ultra ook met Unlimited abonnement aan. Je betaalt 35 euro voor dit abonnement en 41,50 euro per maand voor je Samsung vlaggenschip. Er is wel een eigen bijbetaling vanaf 167 euro vereist. In totaal betaal je bij T-Mobile 1.163 euro voor je Samsung Galaxy S21 Ultra.

Goedkoop Samsung Galaxy S21 Ultra 5G abonnement bij Tele2

Tele2 de dochter onderneming van T-Mobile is goedkoper. Je hebt een minimale eigen bijdrage vanaf 211 euro. Echter het Unlimited abonnement van de provider is het voordeligst. Je betaalt 27 euro voor je 5G onbeperkte abonnement met 35 euro per maand voor je Samsung Galaxy S21 Ultra. Inclusief de eigen bijdrage van 211 euro is je abonnement dan 62 euro per maand. In totaal betaal je voor de Samsung Galaxy S21 Ultra 1.051 euro.

Liever de goedkopere vlaggenschepen? Hier vind je de laagste prijs voor je Samsung Galaxy S21 abonnement of Samsung Galaxy S21 Plus abonnement.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner