De iPhone 11 en iPhone 11 Pro’s zijn officieel!

iPhone 11 Pro abonnement

Apple heeft de iPhone 11 en iPhone 11 Pro modellen gelanceerd. Met het verschijnen van de nieuwe iPhone lichting is de tenaamstelling duidelijker dan ooit. De vlaggenschepen bieden op alle fronten een upgrade. Dit moet je weten over de drie nieuwe Apple telefoons.

Jaarlijks lanceert Apple meerdere iPhones in september. Tot vorig jaar zagen we er vaak maar twee. Met de komst van de goedkope iPhone XR en premium iPhone XS telefoons kwam hier verandering in. In 2019 gaat Apple door op dezelfde manier. De iPhone 11 volgt de populaire iPhone XR op en de iPhone XS telefoons worden door de iPhone 11 Pro modellen opgevolgd. Welke moet je kopen?

iPhone 11

Voordelige iPhone 11

De nieuwe iPhone 11 is de goedkoopste iPhone van 2019. Het vlaggenschip is op alle fronten een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Je krijgt een verbeterd scherm, snellere processor, meer geheugen, meer camera’s en een langere accuduur. Aan de voorkant zie je veel overeenkomsten met de iPhone XR. De 11 heeft een groot 6,1 inch Retina beeldscherm met dezelfde resolutie als zijn voorganger. Boven dit scherm tref je echter de nieuwe 12 megapixel selfie camera. Hiermee schiet je nog mooiere selfie foto’s en zelfs gave selfie slow motion films.

Onder de motorkap is ook veel veranderd. De iPhone 11 wordt aangedreven door de nog snellere A13 processor. Een processor die tot wel 40 procent beter is dan zijn voorganger. De processor is sneller en ook zuiniger. Je kunt kiezen uit drie modellen met 64 GB, 128 GB tot 256 GB aan opslagruimte. Dankzij de nieuwe processor is de accuduur nog beter dan de uitmuntende accuduur van de XR. Je kunt de goedkope iPhone kopen in zes schitterende kleuren.

Goedkope iPhone 11 kleuren

Dual camera’s

De meest opvallende verbetering van de iPhone 11 ten opzichte van zijn voorganger is de hoofdcamera. De glazen achterkant herbergt een flinke vierkante cameraheuvel voor wel twee hoofdcamera’s. Je vind hier de verbeterde 12 megapixel f/1.8 primaire hoofdcamera in combinatie met 12 megapixel breedhoek camera. Het duo verzorgt haarscherpe foto’s met gave diepte effecten. Dankzij de breedhoek camera kun je tot twee keer uitzoomen en nog meer op je foto zien.

Premium iPhone 11 Pro en Max

Net zoals vorig jaar zien we naast de goedkope iPhone twee premium iPhones, de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Ook de premium vlaggenschepen lijken veel op hun XS voorgangers als het gaat om de voorkant. Aan de achterkant zien we hier de grootste verandering. Daar zie een enorme cameraheuvel waarin ruimte is voor drie hoofdcamera’s.

kenmerken premium iPhones 2019

De belangrijkste iPhone 11 Pro upgrades zijn het scherm, de processor, camera’s, verbeterde connectiviteit en de waterdichtheid. De iPhone heeft een 5,8 inch Super Retina beeldscherm dat 15 procent energie zuiniger is dan het scherm van de XS. De behuizing is gemaakt van sterke materialen en waterdicht tot 4 meter diepte voor 30 minuten (IP68). Binnen de luxe body vind je de zuinige A13 processor die nog sneller en zuiniger is dan de A12. Je krijgt hier 64 GB, 256 GB of 512 GB aan opslagruimte bij. De flinke accu levert een betere accuduur. Je kunt eenvoudig een volle dag op pad. Daarnaast ondersteunt de accu 18W fast charge en Qi draadloos opladen.

De dual hoofdcamera’s van de iPhone XS zijn vervangen voor drie camera’s. De primaire camera is een optisch gestabiliseerde 12 megapixel camera met een f/1.8 diafragma. Daarnaast ligt een 12 megapixel telelens die 2x zoom verzorgt. De derde camera is een 12 megapixel breedhoek camera met 120 graden lens. Dankzij de nieuwe camera setup van de iPhone 11 Pro kun je inzoomen tot 2x en uitzoomen tot 2x.

iPhone 11 Pro Max camera

iPhone 11 Pro Max

De derde smartphone van Apple in 2019 is de iPhone 11 Pro Max. De opvolger van de iPhone XS Max heeft ook een 6,5 inch beeldscherm en op de accu na dezelfde specificaties als de iPhone 11 Pro.

Bekijk de hele lancering van de iPhone 11 reeks tijdens het Apple event:

Je kunt de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max vanaf 20 september kopen. Het basis model begint bij 809 euro, de iPhone 11 Pro start vanaf 1.159 euro en zijn grote broer is te koop vanaf 1.259 euro.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner