Google reviews: 4.5 uit 5 sterren
Thuiswinkel Business Partner

Gelekte Nokia telefoon met 48 MP camera

Nokia telefoon

Ook HMD Global lanceert binnenkort een smartphone met een drievoudige hoofdcamera. Vermoedelijk wordt het een krachtige Nokia smartphone voor het middensegment. De gelekte beelden tonen een groot beeldscherm met druppelvormige notch en aan de achterkant een ronde cameraheuvel voor mogelijk wel drie camera’s.

Sinds de lancering van de Huawei P20 Pro zien we steeds meer telefoons met drie hoofdcamera’s of meer. Dit jaar troefde Nokia alle fabrikanten af met de Nokia 9 PureView en zijn vijfvoudige hoofdcamera. Nu staat er een mid-range smartphone te wachten met drie Carl Zeiss camera’s. Vermoedelijk is het de opvolger van de Nokia 8.1 of populaire Nokia 7 Plus.

Nokia camera telefoon

Nokia heeft in korte tijd een naam gemaakt met stijlvolle en snelle Android One telefoons. Het merk verkoopt zelfs beter dan bekende merken zoals LG. Het merk staat op het punt om een opvallend mooie smartphone te lanceren met een nieuw ontwerp voor de Finse fabrikant. Daarmee wijkt het merk volledige af van het Nokia ontwerp van de laatste jaren. De aankomende smartphone heeft namelijk een ronde cameraheuvel in plaats van ovaal. De achterkant is voorzien van misschien wel drie Carl Zeiss camera’s. Deze afbeeldingen zijn gelekt via Weibo-gebruiker @fenibook en het toestel heeft als code naam ‘Daredevil’. Er is nog niet veel bekend over dit toestel. Aan de voorkant zien we een mooi groot beeldscherm met druppelvormige notch en slanke randen.

Nokia Android one

Nokia Notch

Flinke 48 megapixel camera

De nieuwe Nokia belooft een krachtige camera telefoon te zijn. De beelden laten vier gaten zien waarvan er twee 100 procent zeker camera’s zijn. Het derde gat naast de flitser kan voor sensoren zijn of een 3D camera. Wel is duidelijk dat de primaire camera een 48 megapixel lens heeft. Dat zien we in het cameramenu als optie.

De aankomende Nokia telefoon krijgt een Qualcomm Snapdragon processor met Android Pie One uit de doos. We zien een USB Type C poort en die wordt vaak vergezelt van fast Charge. We zien een speciale AI knop aan de linkerkant van de smartphone en de lekker laat weten dat het toestel een 3,5 mm koptelefoon aansluiting heeft.

Nokia USB type C

Het is onduidelijk wanneer deze schitterende Nokia telefoon wordt gepresenteerd. Wij houden je op de hoogte.

Bron: XDA

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner