Dit kun je verwachten van de Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro abonnement

Sinds de Mate 10 en al helemaal sinds de Huawei P20 Pro behoort Huawei officieel tot het topsegment in de smartphonemarkt. De Chinese fabrikant is een nieuwe top speler met bijzonder veel vernieuwing. Het aankomende vlaggenschip belooft eveneens veel goeds. Dit kun je verwachten van de Huawei Mate 30 Pro.

Nadat Huawei in 2018 de drievoudige cameratrend van aftrapte zien we steeds meer camera’s. Bij de Huawei Mate 30 Pro verwachten wij er één meer dan zijn voorganger de Huawei Mate 20 Pro. Het ontwerp van het nieuwe vlaggenschip is strakker en we krijgen voor het eerst een waterval beeldscherm te zien. De krachtbron is verbeterd en we verwachten nog meer werkgeheugen. Ook de Leica camera’s zijn verbeterd. We verwachten zelfs meer megapixels dan bij de Huawei P30 Pro.

Mate 30 Pro in echt

Huawei Mate 30 Pro met waterval ontwerp

De aankomende Huawei Mate 30 Pro is een grote upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het toestel wordt sneller, heeft meer geheugen, meer camera’s en nog veel meer beeldscherm. De Pro krijgt vermoedelijk een 6,71 inch OLED beeldscherm met een waterval ontwerp. De randen van het beeldscherm lopen nog meer afgebogen dan de edge van de Samsung Galaxy S10. Het geeft een bijzondere ervaring als je naar het beeldscherm kijkt en misschien krijg je hierdoor zelfs wel een touch menu aan de zijkant van het beeldscherm. Voor de gamers onder ons is er goed nieuws, Huawei verzorgt namelijk een razend snel 90 Hz beeldscherm. De hoge ververs snelheid van het beeldscherm is extra fijn als je over het internet surft en vooral voor gamers een flink pluspunt. De forse uitsparing is gebleven en daar verwachten we een selfie camera met time of flight sensor.

Huawei MAte 30 pro notch

Krachtigste Android telefoon

De Huawei Mate 30 Pro belooft de krachtigste Android telefoon van het moment te worden. Terwijl de Samsung Galaxy Note 10 een opgevoerde Exynos 9820 heeft, krijgt de Huawei Mate 30 Pro de laatste premium processor van de Chinese fabrikant. De prestaties hiervan zijn nog niet bekend, maar reken op heel veel rekenkracht. Deze Kirin 990 processor wordt vermoedelijk bijgestaan met minstens 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen. Je krijgt 128 GB opslagruimte of meer en de mogelijkheid voor een nano-geheugenkaart. Volgens de laatste geruchten zijn de Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro uitgerust met een flinke accu van respectievelijk 4.200 mAh en 4.500 mAh. Een groot voordeel van de Huawei vlaggenschepen is de razend snelle fast charge techniek.

Huawei Leica combi levert beste camera telefoon

Ook dit jaar zal de succesvolle combinatie van Huawei en Leica een van de beste zo niet de beste camera telefoon van het jaar opleveren. De Huawei Mate 30 Pro krijgt vermoedelijk twee 40 megapixel hoofdcamera’s in combinatie met 8 megapixel periscoop camera en time of flight sensor. De combinatie is goed voor schitterende foto’s en zelfs haarscherpe foto’s in weinig licht. Zelfs als jij niets meer ziet kun je met de Huawei Mate 30 Pro vermoedelijk nog duidelijk foto’s maken. De opstelling van de viervoudige camera’s is vermoedelijk in een cirkel.

Op 19 september verwachten we de lancering van de nieuwe Huawei Mate 30 lijn. Niet lang daarna kun je hier het goedkoopste Huawei Mate 30 Pro abonnement.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner