Het laatste iPhone 12 nieuws op een rij

iPhone 12 abonnement vergelijken Geskin

Jaarlijks presenteerde Apple haar nieuwe iPhone line-up ergens halverwege september. In 2020 echter is de lancering van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro modellen vertraagd. We verwachten de nieuwe premium telefoons halverwege oktober. Hier lees je alles over de aankomende iPhones.

2020 wordt een rijk iPhone jaar. Aan het begin van 2020 presenteerde Apple de goedkope iPhone SE 2020. Komende maand verwachten we nog eens vier extra iPhone vlaggenschepen. Je hebt vanaf november eigenlijk geen excuus meer om je iPhone 6, 6s, iPhone 7 of iPhone 8 niet te vervangen. In elk segment is er een nieuwe iPhone beschikbaar. Je vergelijkt ze eenvoudig en snel op onze Apple iPhone pagina.

Wat is er nieuw aan de iPhone 12?

Dit jaar komt Apple met een nieuw ontwerp met wat oude features. De voorkant van de iPhone 12 lijkt veel op dat van zijn iPhone 11 voorgangers. De grote notch voor Face ID en de selfie camera is gebleven, maar iets kleiner. De randen van het nieuwe vlaggenschip zijn nu kaarsrecht in plaats van afgerond. Daarmee gaat het ontwerp weer een beetje terug naar de oude iPhone SE en oudere modellen. Aan de achterkant vind je opnieuw een grote cameraheuvel en ook dit keer vind je hier twee of drie krachtige camera’s. Ben Geskin geeft ons alvast een idee van dit nieuwe ontwerp.

Vier nieuwe iPhone 2020 modellen

In oktober 2020 verwachten we niet twee, drie maar wel vier nieuwe iPhone 12 modellen. Naast de iPhone 12 en beide iPhone 12 Pro modellen verschijnt er vermoedelijk ook een iPhone 12 Mini. Er komen twee goedkope iPhones, de iPhone 12 Mini met 5,4 inch scherm en iPhone 12 met een 6,1 inch beeldscherm. De goedkope iPhone telefoons kun je direct herkennen aan de cameraheuvel met twee hoofdcamera’s. In het topsegment vind je de 6,1 inch iPhone 12 Pro en 6,7 inch iPhone 12 Pro Max. Beide zijn voorzien van meer geheugen, premium beeldschermen en drie hoofdcamera’s. De laatste wordt het absolute topmodel van 2020. De iPhone 12 Pro Max is waarschijnlijk de enige iPhone met de speciale LiDAR techniek. Hiermee kan de camera razend snel en zeer nauwkeurig scherpstellen.

Men verwacht de iPhone 12 lancering op 13 oktober aanstaande.

Beste iPhone 12 abonnement

Na de lancering van de nieuwe iPhone 12 lijn kun je hier de goedkoopste abonnementen vergelijken. Voor de premium iPhone 12 adviseren wij een abonnement in combinatie met een premium provider zoals T-Mobile en KPN. Bij de premium providers is de korting op je nieuwe iPhone 12 ook het hoogst. Wil je graag op twee telefoonnummers bereikbaar zijn? Hou er dan rekening mee dat de iPhone 12 wel dualSIM ondersteunt, maar dan alleen in combinatie met eSIM. In Nederland zijn er maar twee providers met eSIM ondersteuning op dit moment. T-Mobile en Simyo.

Afbeelding bron: Geskin

iPhone 12
iPhone 12

Bekijk alle informatie over de iPhone 12

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner