Laatste iPhone 13 geruchten op een rij

iPhone 13 gerucht kopen

De zomer komt er in rap tempo aan. Niet veel later, in september, lanceert Apple de nieuwe iPhone 13 lichting. Tijd voor een update van alle verwachtingen en de belangrijkste lekken. De nieuwe iPhone line-up belooft nog sneller te zijn en ook het beeldscherm wordt sneller. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Terwijl de iPhone 12 en iPhone 12 Pro telefoons nog dagelijks in grote getalen over de toonbank vliegen blikken we vooruit. Ver vooruit want de nieuwe iPhone 13 lichting verwachten we pas halverwege september of misschien wel later. Afgelopen jaar lukte het Apple namelijk niet om de nieuwe iPhones in de traditionele septembermaand te presenteren.

Laatste iPhone 13 berichten en nieuws

Volgens de laatste berichten over de iPhone 13 en iPhone 13 Pro kunnen we een dikkere iPhone verwachten. De grote cameraheuvel van beide vlaggenschepen wordt nog een stukje imposanter. Daardoor kunnen de afzonderlijke camera’s minder ver uitsteken en wordt het ontwerp strakker. In gebruik lijkt dat ook een voordeel te geven. Intern vinden we natuurlijk flinke camera upgrades. Met een beetje geluk wordt de vonkelnieuwe optische beeldstabilisatie techniek uit de iPhone 12 Pro Max ook naar goedkopere modellen gehaald.

Kleinere iPhone notch

De bekende iPhone notch is sinds de iPhone X een vast gegeven in nieuwe iPhone modellen. De notch waarmee Apple een trend lanceerde is dit jaar echter een stukje kleiner. Hierdoor kan de iPhone 13 Pro Max met het grote 6,7 inch beeldscherm ook een stukje compacter worden ontworpen. Er is meer nieuws over het luxe beeldscherm. Want naast 5G krijg je ook een 120 Hz beeldscherm. Daarmee worden de nieuwe iPhones onverslaanbaar tijdens gaming.

Accuduur verbeterd

Het ontwerp van de aankomende iPhone 13 brengt nog een groot voordeel met zich mee. De iets dikkere behuizing van de premium vlaggenschepen herbergt een grotere accu. Daarmee wordt de accuduur meteen een flink stuk verbeterd. Want van de nieuwe A15 processor verwachten we niet alleen een gigantische snelheidsverbetering. Maar de nieuwe SoC draait vrijwel zeker nog energiezuiniger.

Ultieme camera setup

In aantallen lijken de iPhone 13 en iPhone 13 Pro camera setup niet te verschillen van die bij de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Waarin de nieuwe Apple telefoons worden verbeterd is lens- en sensor grootte. De verbeterde camera’s kunnen nog meer licht vangen en dat belooft nog mooiere foto’s. In een smartphone is de processor ook een grote factor in de kwaliteit van foto’s. De A15 processor zal uitgerust zijn met een verbeterde image processor en kan daardoor nog meer doen in het verwerken van je foto’s tot een prachtig plaatje.

iPhone 12 Pro gold kopen

iPhone 13 kopen of toch iPhone 12s kopen?

Zoals we inmiddels gewend zijn is het nog niet zeker welke naam Apple zal gebruiken voor de nieuwe lichting premium Apple telefoons. We gaan stiekem uit van de iPhone 13 maar er is een grote kans dat de Amerikaanse fabrikant kiest voor iPhone 12s en iPhone 12s Pro. We verwachten de nieuwe premium Apple telefoons in september van dit jaar. Niet lang na de lancering kun je op deze pagina terecht om het goedkoopste iPhone 13 abonnement te scoren.

Nieuwe iPhone 12 kopen met je vakantiegeld?

Het vakantiegeld wordt deze maand al op je rekening gestort. Nu we niet zoveel geld kwijt meer zijn aan vakanties is dit het ideale moment om een iPhone te kopen. Op dit moment koop je al een nieuwe iPhone SE 2020 vanaf 445 euro. De nieuwste iPhone 12 kost nog maar 781 euro en de iPhone 12 Pro Max is al van jou voor 1.184 euro. Inclusief abonnement bespaar je al gauw 100 tot honderden euro’s op jaarbasis.

iPhone 13
iPhone 13

Bekijk alle informatie over de iPhone 13

iPhone 12 Pro
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner