Samsung telefoons van 2021: de nieuwe Galaxy telefoons

Samsung Galaxy Z Fold 3

Afgelopen jaar lanceerde Samsung meer telefoon dan voorgaande jaren. Ook dit jaar verwachten we weer een rijke Samsung Galaxy line-up. De Samsung Galaxy S21 serie kwam extra vroeg en in de A lijn hebben we er ook al aantrekkelijke telefoons bij. Aankomende maand verwachten we nog wat nieuws. Je leest er hier alles over.

De Samsung Galaxy S21 lijn is dit jaar beter dan ooit. Het ontwerp is aangepakt en valt direct op en van binnen zijn de Samsung Galaxy S21 tot Samsung Galaxy S21 Ultra beter dan ooit. De Ultra behoort tot de absolute top in de smartphone markt en op gebied van camera’s kent het vlaggenschip bijna geen gelijke. Voor de tweede helft van het jaar heeft Samsung vaak een zakelijk Note telefoon in petto. Dit jaar lijkt het er op dat we de Samsung Galaxy S21 Note met S pen moeten missen. Daar staan twee geweldenaren tegenover, de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Fip 3. Je leest hier alles over de aankomende Samsung telefoons.

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3

Zowel over de Fold 3 als Samsung Galaxy Z Flip 3 is al veel gelekt. Beide vlaggenschepen zijn slanker dan hun voorgangers. Van binnen verwachten we natuurlijk de nieuwste processors. Vermoedelijk de Snapdragon 888 processor van Qualcomm. Al kan de Exynos 2100 van Samsung zelf ook een optie zijn in de Europese landen. Op dikte na is de Samsung Galaxy Z Fold 3 vrijwel gelijk in afmetingen aan de Galaxy Z Fold 2. De scharnier tussen beide schermen is flink verbeterd. Het vlaggenschip is uitgerust met drie krachtige camera’s aan de achterzijde. In een van de schermen is een gaatje gemaakt voor de selfie camera als je het grote AMOLED beeldscherm hebt uitgevouwen. Het toestel krijgt een grote 4.500 mAh accu en die heb je ook wel nodig met de twee beeldschermen. Uit de laatste lekken blijkt dat de grote Galaxy telefoon net zoals de Samsung Galaxy S21 Ultra een S Pen ondersteunt. Die zit niet in de behuizing net zoals bij de Galaxy Note 20.

Samsung Galaxy Z Flip 3 specificaties

De compacte Flip 3 is nog compacter dan zijn voorganger de Samsung Galaxy Z Flip. Samsung slaat een cijfer over om gelijk te lopen met de Galaxy Z Fold 3. De Flip 3 ondersteunt razend snel 5G. Het toestel heeft een groot langwerpig beeldscherm dat je kunt horizontaal kunt samenvouwen tot een compact geheel. Het werkt vergelijkbaar met de ouderwetse flip phones. Aan de achterzijde is een cameraheuvel met klein beeldscherm. Hierop kun je de notificaties zien als het toestel ingevouwen is. Het vlaggenschip draait op de snelle Snapdragon met 8 GB aan RAM en 256 GB opslagruimte.

Op 11 augustus presenteert Samsung de nieuwste telefoons. We verwachten hier ook enkele budget telefoons.

Samsung unfold

Aankomende budget Samsung Galaxy telefoons

Wil je niet de hoofdprijs betalen voor je telefoon dan kun je ook prima bij Samsung terecht. De fabrikant lanceerde eerder dit jaar al de bijzonder aantrekkelijke Samsung Galaxy A52 5G en Galaxy A22 5G. Voor het goedkoopste segment verwachten we binnen kort nog meer Samsung nieuwst.

Afgelopen maand presenteerde Samsung de Samsung Galaxy M32 en afgelopen maand werd hiervan een 5G model gespot. We verwachten dat deze aantrekkelijke middenklassers ook naar Nederland worden verscheept. De Samsung Galaxy M32 4G is een krachtige middenklasser met goede camera’s, schitterend 6,4 inch 90 Hz AMOLED beeldscherm en een onuitputtelijke 6.000 mAh accu. De krachtige smartphone is bedoelt voor India maar met de komst van een 5G model verwachten we de aantrekkelijke Samsung ook in Nederland.

Naast de Galaxy M32 verwachten we ook een verbeterde versie van de Samsung Galaxy M21. De nieuwe Galaxy M21 2021 heeft een hipper ontwerp maar vergelijkbare specificaties als zijn voorganger. Zoals je van de M versies mag verwachten tref je een gigantische accu aan van 6.000 mAh. Helaas is het nog onduidelijk of de hippe budget telefoon met uitstekende accu ook naar Nederland wordt verscheept.

Galaxy M21 2021

Nadat Samsung de nieuwe Galaxy telefoons presenteert kun je hier iedere dag de beste acties en laagste prijs vinden voor je nieuwe Samsung smartphone. Wij vergelijken dagelijks de laagste prijzen voor je Samsung Galaxy Z Fold 3 abonnement of Galaxy Z Flip 3 abonnement.

Top 3 populairste Samsung abonnementen

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner