Samsung Galaxy S20 kopen of toch de Galaxy S10?

S20 versus S10

Sta je op het punt om je abonnement te verlengen en wil je de nieuwste Samsung kopen? Je hebt keuze uit de Galaxy S10 uit voorraad of je wacht nog eventjes op de Samsung Galaxy S20. Welke kun je het beste kopen? Hier lees je alles over de premium Samsung telefoons en welke je het beste kunt kopen.

Met de lancering van de nieuwe S20 lijn zijn er nog nooit zoveel premium telefoons tegelijkertijd gelanceerd. Samsung lanceerde traditioneel gesproken maar twee topmodellen per half jaar. Daar kwam een einde aan met de S10 lijn. Die bestond uit drie modellen inclusief de goedkope Samsung Galaxy S10e. Dit jaar zien we ook drie premium telefoons, maar dit jaar is het derde model juist het topmodel. De Samsung Galaxy S20 Ultra is misschien wel duurder dan ooit, maar het topmodel is dan ook krachtiger dan ooit. De keuze tussen de S10 en S20 zelf is lastiger. Ga je voor de goedkope S10 of de gloednieuwe Galaxy S20?

Samsung Galaxy S10 of Galaxy S20 kopen?

Welk vlaggenschip ga je kopen? De keuze is voor ons helemaal niet zo lastig. Wij adviseren je om de Samsung Galaxy S20 te kopen met abonnement. Je betaalt zo’n 10 euro per maand meer, maar je doet ook langer met het nieuwe vlaggenschip. Daarnaast krijg je de nieuwste technieken en beste ondersteuning.

Je koopt de Samsung Galaxy S10 als je voor de voordeligste keuze kiest. Het toestel is razend snel en kan eenvoudig nog jaren mee. Wil je het nieuwste van het nieuwste en heb je daar iets voor over? Dan koop je natuurlijk de Samsung Galaxy S20. Dit premium vlaggenschip is sneller, krachtiger en heeft betere camera’s. De S20 is een fractie groter dan zijn voorganger maar heeft dan ook een groter beeldscherm.

Samsung Galaxy S10 kopen of S20

Voordelen Samsung Galaxy S10

Natuurlijk heeft de mooie Galaxy S10 voordelen ten opzichte van de Galaxy S20. De premium smartphone uit 2019 is nog altijd zeer krachtig. Er is werkelijk geen game of app die je niet aan kan met dit vlaggenschip. Alles draait vloeiend met de mooie Samsung telefoon van vorig jaar. Het premium toestel is uitrust met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslag. Dat is net zoveel geheugen als je met de S20 krijgt. Ook het aantal hoofdcamera’s is gelijk. Daarmee is de prijs/kwaliteitsverhouding van de Galaxy S10 beter. Los kost de S10 nog maar 618 euro en inclusief abonnement krijg je nog meer voordeel. Inclusief een abonnement met 20 GB van KPN kan de prijs zelfs dalen tot 432 euro.

Voordelen Samsung Galaxy S20

De opvolger van de S10 heeft verschillende voordelen ten opzichte van zijn voorganger. De Samsung Galaxy S20 is sneller, iets groter, heeft een grotere accu en meer megapixels. Het ontwerp van de nieuwe S20 is hipper en het toestel is voorzien van gloednieuwe camera’s.

Aan de voorkant vind je alleen nog maar beeldscherm en de front camera ligt precies in het midden. De achterzijde is voorzien van een opvallende cameraheuvel met de nieuwe camera’s. Een ander voordeel vind je binnen de waterdichte behuizing. Daar schuilt de snelle Exynos 990 processor. Je kunt de S20 met 4G ondersteuning of 5G ondersteuning kopen. Het voordeel van 5G is dat je nu al klaar bent voor de aankomende 5G netwerken in Nederland. Zo geniet je als eerste van de hoge 5G datasnelheden met de S20. De drievoudige hoofdcamera is geavanceerder dan het drietal van de S10. Je kunt met de S20 veel beter inzoomen en de verbeterde 12 megapixel primaire camera heeft een nog grotere sensor. Daardoor zijn foto’s vol met details en maak je overal haarscherpe foto’s.

Samsung Galaxy S20 met abonnement kopen

De Samsung Galaxy S20 kost los 899 euro. Ga je voor het 5G model dan betaal je 999 euro. Wil je het meeste voordeel? Dan kun je de Samsung Galaxy S20 afsluiten met een tweejarig onbeperkte KPN abonnement. Je krijgt de S20 mee voor maar 720 euro. Wil je liever een onbeperkt abonnement van T-Mobile? Dan neem je de S20 mee voor 756 euro.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner