Samsung Galaxy S20 lijn met de ultieme camera’s

Samsung Galaxy S20 telefoon abonnementen vergelijken

Je kunt de Ultieme camera telefoon van 2020 straks al kopen. Want met de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S20 lijn is een van de beste camera telefoons van 2020 al officieel. De S20 lijn bestaat dit jaar uit drie krachtige premium vlaggenschepen. Het ontwerp is schitterend en de toestellen zijn uitgerust met de beste specificaties.

In tegenstelling tot vorig jaar zien we in 2020 alleen premium modellen. Er is dan ook geen opvolger van de goedkope Samsung Galaxy S10e. Daarmee is de instap S20 natuurlijk wel iets duurder geworden. Het basis model kost je 899 euro. Wil je straks razend snel surfen over het 5G netwerk dan begint de nieuwe S20 bij 999 euro. De specs van de nieuwe S20 lijn zijn indrukwekkend.

  • 8 GB tot 16 GB aan werkgeheugen
  • 30X of 100X zoom
  • 108 megapixel camera
  • 8K video
  • 10 of 40 megapixel front camera

Samsung Galaxy S20 kopen

Schitterend ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe Samsung Galaxy S20 lijn kenmerkt zich door strakke lijnen. Het prachtige AMOLED beeldscherm neemt nog meer van de voorkant in en lijkt zich om de behuizing te vouwen. De randen rondom het scherm zijn flinterdun en de front camera ligt midden in het beeldscherm. Daardoor zijn de premium telefoons relatief slank gebleven. Zelfs het topmodel met haar 6,9 inch beeldscherm is handzaam gebleven. De achterzijde heeft een forse vierhoekige camera gekregen. Daarmee lijkt Samsung het voorbeeld van Apple te volgen met de Apple iPhone 11. In tegenstelling tot eerdere jaren waarbij het basis model een vlak scherm kreeg, hebben alle S20 telefoons hetzelfde ontwerp. De behuizing is gemaakt van premium materialen en het nieuwste Gorilla Glass 6. Water tot 1,5 meter diepte heeft geen invloed, IP68, op de werking. Je moet je nieuwe Samsung telefoon wel binnen 30 minuten uit het water halen.

Ga je voor de nieuwste technieken? Dan kun je de Samsung Galaxy S20 kopen in drie hippe kleuren: Cloud Blue, Cosmic Gray en Cloud Pink. De Samsung Galaxy S20 Plus kun je kopen in het Cosmic Black, Cosmic Gray of Cloud Blue. De Ultra is er alleen in het Cosmic Black en Cosmic Gray.

Samsung Galaxy S20 kenmerken

De Samsung Galaxy S20 modellen zijn allemaal uitgerust met een haarscherp Infinity beeldscherm met hoge resolutie van 3200 x 1440. Voor gamers is er een extraatje. Want de schermen ondersteunen 120 Hz ververs snelheid. Daarmee is gaming nog sneller en kun je ook sneller door internet pagina’s bladeren. De krachtbron van de nieuwe toplijn van Samsung is de Exynos 990 processor. Deze razend snelle processor is nog sneller en ook nog eens gebruikt minder energie. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Het basis model en de Plus zijn uitgerust met 8 GB of 12 GB. Ga je voor het topmodel dan heb je keuze uit 12 GB of zelfs 16 GB aan werkgeheugen. De hoeveelheid opslag is 128 GB tot 512 GB afhankelijk van het model.

Ultieme camera telefoons

Je maakt prachtige foto’s met de nieuwe Samsung vlaggenschepen. Alle drie hebben ze uitstekende camera’s. Maar de ultieme camera telefoon is natuurlijk de Samsung Galaxy S20 Ultra met zijn 40 MP front camera en de 108 megapixel hoofdcamera.

Ben je van plan om de Samsung Galaxy S20 te kopen? Dan krijg je een 10 megapixel front camera waarmee je haarscherpe selfies kunt maken. Aan de achterkant tref je een triple hoofdcamera. Dit drietal bestaat uit een nieuwe 12 megapixel camera primaire camera. Deze camera heeft een extra grote sensor met F/1.8 diafragma. Dankzij de Super Speed Dual Pixel autofocus met optische beeldstabilisatie (OIS) mis je geen fotomoment meer en zijn je foto’s haarscherp. De tweede camera heeft een 120 graden lens. Het is een 12 megapixel breedhoek camera. Daarnaast vind je de nieuwe telelens met 64 megapixel. Je kunt hiermee tot 30 keer inzoomen. De camera heeft snelle autofocus en OIS.

De drie hoofdcamera’s van de S20 zijn de basis van de viervoudige hoofdcamera opstelling van de Galaxy S20 Plus. Daarnaast is de grotere broer uitgerust met time of flight sensor, DepthVision.

Beste camera telefoon van 2020

Het zou zo maar eens kunnen dat de Samsung Galaxy S20 Ultra de beste camera telefoon van 2020 wordt. De specificaties van het ultieme S20 vlaggenschip liegen er niet om en de foto’s die je met het vlaggenschip zult maken, zijn schitterend.

Het topmodel is voorzien van een 40 megapixel front camera waarmee je prachtige selfie foto’s gaat maken. De achterzijde is ook uitgerust met vier camera’s. Dit viertal is alleen niet gelijk met de voorgaande modellen. De primaire camera heeft 108 megapixels. De camera heeft een diafragma van f/1.8 en beschikt over PDAF met OIS. Je kunt extra veel in beeld krijgen met de 120 graden breedhoek camera met 12 megapixels. Voor de mooiste diepte effecten heeft Samsung het vlaggenschip uitgerust met een time of flight sensor, ook wel DepthVision. Een van de nieuwe functies waarmee Samsung de concurrentie voor is, is de 100x zoom periscoop camera. Het is een 48 megapixel camera met snelle PDAF en OIS.

Galaxy-S20-Ultra-Product-Specifications_

Vergelijk nu het goedkoopste Samsung Galaxy S20 abonnement. De krachtige vlaggenschepen zijn vanaf nu in de pre-order te koop.

Samsung Galaxy S20 4G kost 899 EUR
Samsung Galaxy S20 5G kost 999 EUR
Samsung Galaxy S20 Plus 5G begint bij 1.099 EUR
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G begint bij 1.349 EUR

Samsung Galaxy S20 Plus
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner