Samsung Galaxy S20 looks en camera gegevens

voordelig Samsung Galaxy S20 kopen

Samsung presenteert de nieuwe Samsung Galaxy S20 lijn op 11 februari 2020. Inmiddels worden alle specificaties langzaam maar zeker duidelijk. Ook het ontwerp van de smartphone is reeds gelekt. Dankzij Twitteraar Max Weinbach zien we de eerste S20 in real life afbeeldingen.

De hele smartphone wereld wacht in spanning af wat het nummer één smartphone merk gaat doen. In de laatste weken is er steeds meer gelekt over de plannen van de Koreaanse fabrikant op 11 februari. OnLeaks liet ons het design van de S20 al zien. De achterzijde is voorzien van een flinke cameraheuvel. Afgelopen weekend ging Max Weinbach van XDA Developers nog een stap verder. Zijn bron heeft zelfs een echte foto van de Samsung Galaxy S20 Plus 5G. De beelden bevestigen de vierhoekige cameraheuvel en de naam; Samsung Galaxy S20. Inmiddels weten we ook, dat de S20 meer megapixels krijgt dan alle Samsung Galaxy S10 vlaggenschepen bij elkaar.

Samsung Galaxy S20 specs

Samsung Galaxy S20 Plus ontwerp

De nieuwe Galaxy S lijn verschijnt in drie modellen, de S20, S20 Plus en S20 Ultra. Het basis model is uitgerust met een groot 6,4 inch beeldscherm. Midden bovenin het scherm vind je een gaatje voor de selfie camera. Achter het scherm is de vingerafdrukscanner geplaatst net zoals bij de Galaxy S10. De Samsung Galaxy S20 Plus krijgt een groter 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm. Ook hier vinden we een gaatje aan de bovenkant van het scherm voor de front camera. De zijkanten zijn meer afgerond dan bij de Samsung Galaxy S10 Plus. Het topmodel van de S20 lijn verwachten wij met een 6,9 inch punch hole beeldscherm. Alle modellen hebben een flinke vierhoekige cameraheuvel. Het basismodel krijgt drie hoofdcamera’s terwijl de Plus en Ultra er vier hebben.

Samsung Galaxy S20 Plus kopen

Alle informatie over de Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 lijn wordt uitgerust met de nieuwste Infinity beeldschermen. De selfie camera heeft vermoedelijk 10 megapixels. Het is de verbeterde versie van de Samsung Galaxy Note 10. Als krachtbron verwachten we de Exynos 990 processor van Samsung zelf. In andere markten gebruikt de Koreaanse fabrikant de Snapdragon 865. Er zijn geruchten die aangeven dat Samsung 12 GB en 16 GB keuze opties geeft. De hoeveelheid opslagruimte varieert van 128 GB tot 512 GB. De accucapaciteit en oplaad snelheid voor de S20 is flink vergroot. Het topmodel krijgt vermoedelijk zelfs een 5.000 mAh accu die 45W fast charge ondersteunt.

Galaxy S20 camera’s

Via Ice Universe weten we de belangrijkste camera specificaties. De precieze verdeling van de camera’s is niet helemaal bekend. Volgens de Chinese lekker krijgt het basis model een 12 megapixel camera met extra grote sensor. Daarnaast vinden we een 64 megapixel camera waarmee je kunt inzoomen en de derde camera, een 12 megapixel. Vermoedelijk is de laatste een breedhoek lens. De Samsung Galaxy S20 Plus is uitgerust met dezelfde 12 megapixel camera in combinatie met 64 megapixel camera en 12 megapixel camera. Dit toestel krijgt daarnaast een time of flight sensor. Het topmodel is voorzien van de indrukwekkende 108 megapixel ISOCELL camera van Samsung. Daarnaast vinden we en 48 megapixel camera met 10x zoom. Ook hier vind je als derde en vierde camera een 12 megapixel en Time of Flight camera.

Na de lancering op 11 februari kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy S20 abonnement vergelijken.

Bron: XDA

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner