Alles over de zakelijke smartphone BlackBerry KEY2

BlackBerry KEY2 back

BlackBerry heeft afgelopen donderdag in samenwerking met TCL de nieuwe zakelijke BlackBerry Key2 gepresenteerd. Een krachtige zakelijke telefoon met fysiek QWERTY toetsenbord, een snelle processor, veel geheugen en optimaal beveiligingssoftware.

De looks en specificaties van de BlackBerry KEY2 waren ruim voor de lancering al bekend. Evan Blass toonden de persrenders en volledige specificaties overzicht. Het enige dat BlackBerry afgelopen donderdag nog mocht onthullen is de prijs. De nieuwe zakelijke smartphone is van jou voor 649 euro. De BlackBerry KEY2 is volgende maand beschikbaar.

KEY2 fysiek toetsenbord

BlackBerry KEY2

BlackBerry stond jarenlang bekend vanwege de zakelijke PDA toestellen. Het merk heeft zich de laatste jaren volledig op beveiliging gericht. TCL wilde wel Android telefoons maken voor de onderneming en sinds enkele jaren zien we regelmatig Android aangedreven BlackBerry telefoons. De Chinese fabrikant TCL is ook de naam achter Alcatel. De KEY2 volgt de BlackBerry KEYone op en heeft net zoals zijn voorganger een compact QWERTY toetsenbord. De nieuwe smartphone heeft een luxe uitstraling en gaat mee in de dual camera trend. De zakelijke smartphone is uitgerust met allerlei slimme beveiligingssoftware en daarom een ideaal toestel voor de zakenman of –vrouw. Vanaf volgende maand kun je hier het beste BlackBerry KEY2 abonnement vergelijken.

BlackBerry KEY2 hardware

De BlackBerry KEY2 is herkenbaar aan een 4,5 inch Full HD beeldscherm en een fysiek toetsenbord onder dit beeld scherm. Het fysieke toetsenbord werkt nog beter dan dat van de KEYone en geeft een groot aantal snelkoppelingen. De snelle smartphone heeft een Snapdragon 660 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Hiermee beschikt de zakelijke telefoon over meer dan genoeg geheugen voor multi tasken en kun je een groot aantal apps gelijktijdig draaien. Een 3.500 mAh accu levert stroom en de BlackBerry KEY2 draait op Android 8.1 Oreo

Aan de achterkant van de BlackBerry KEY2 vind je een 12 megapixel camera duo. Het tweetal bestaat uit een normale f/1.8 lens met f/2.6 telelens. Dankzij phase detection autofocus stel je razend snel scherp. Selfies schiet je met de 8 megapixel front camera.

De zakelijke BlackBerry KEY2 is vanaf volgende maand beschikbaar.

Populairste telefoons van december 2020
iPhone 12
iPhone 12
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€38
00/mnd
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €22,00/mnd

€30
00/mnd
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
  • Onbeperkt bellen/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €17,50/mnd

Toestel €37,50/mnd

€55
00/mnd
iPhone SE 2020
iPhone SE 2020
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €14,00/mnd

€21
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones