Alles wat je moet weten over de nieuwe Google Pixel 4

Google-Pixel 4 abonnement

In het tweede deel van ieder jaar worden er een flink aantal vlaggenschepen gepresenteerd. In H2 van 2019 is een van de belangrijkst vlaggenschepen de Google Pixel 4. Inmiddels weten we al veel over de stijlvolle Google telefoon.

Afgelopen week lekte de eerste beelden van de Google Pixel 4. Het vlaggenschip ‘Made by Google’ is strakker en rijker aan camera’s. Het ontwerp heeft veel overeenkomsten met de iPhone XI en leent de cameraheuvel van de Huawei Mate 20 Pro. Wat mag je verwachten? Twitterlekker OnLeaks heeft het ontwerp al gezien en deelt het met ons.

Google-Pixel 4 abonnement

Alles over de Google Pixel 4

De laatste geruchten en lekken zijn duidelijk. We krijgen een krachtige Google telefoon met wel drie hoofdcamera’s. Daarmee volgt Google na lange tijd de trend van triple camera telefoons. Een flinke stap want de Google Pixel 3 heeft maar een enkele hoofdcamera. Ondanks die enkele camera behoort de Pixel 3 tot de absolute top van camera smartphones. Reken maar dat het aankomende vlaggenschip een uitmuntende camera telefoon wordt met zijn drie camera’s.

De Google Pixel 4 heeft een schitterend ontwerp met groot OLED beeldscherm dat de volledige voorkant inneemt. De randen rondom het scherm zijn slanker dan ooit. Achter het mooie beeldscherm vind je de vingerafdrukscanner. De nieuwe vingerafdrukscan techniek zorgt ervoor dat de achterkant van het vlaggenschip een strakker ontwerp heeft. Daar vinden we een flinke vierkant voor de drievoudige hoofdcamera en camera sensoren. Volgens de renders van OnLeaks komt de cameraheuvel maar minimaal uit de behuizing naar voren.

Ultieme camera telefoon

Naast de mid-range Google Pixel 3a camera telefoon zien we dit jaar ook een premium camera telefoon van Google. De Google Pixel 4 belooft de ultieme camera telefoon te worden. Google maakte van de eerdere Google Pixels al geweldige camera telefoons met een enkele camera. Met drie camera’s mag je verwachten dat Google de ultieme camera smartphone zal maken. We verwachten een drievoudige hoofdcamera met een krachtige primaire camera en telelens die optisch gestabiliseerd zijn. Daarnaast mag je een breedhoek camera verwachten.

Verwachte Google Pixel 4 specificaties

De Google Pixel 4 vlaggenschepen worden in het tweede deel van 2019 gepresenteerd. Naast de compacte Pixel 4 verwachten we ook de Pixel 4 XL. Beide vlaggenschepen krijgen een haarscherp OLED beeldscherm. Onder het scherm ligt de vingerafdrukscanner. Binnen de waterdichte (IP68) behuizing vind je de snelste Android processor van het moment, de Snapdragon 855. Er is 6 GB aan werkgeheugen met minimaal 128 GB opslagruimte.

Niet lang nadat Google de nieuwe vlaggenschepen heeft getoond kun je hier het goedkoopste Google Pixel 4 abonnement vergelijken.

Bron: OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones