Asus test Snapdragon 845 aangedreven vlaggenschip op Geekbench

Asus ZenFone 5 we love photo

Sinds een aantal jaar maakt het bekende laptop merk Asus ook smartphones. De Zenfones zijn krachtige telefoons met een aantrekkelijke prijs. De nieuwste generatie Zenfone 5 is tijdens het Mobile World Congress 2018 gepresenteerd. De toestellen zijn echter nog niet beschikbaar. De komst van het Snapdragon 845 aangedreven vlaggenschip is dichtbij. Vandaag verscheen de Asus ASUS_Z01RD op Geekbench met een uitstekende score.

De Geekbench score van de Asus Z01RD brengt wel enige onduidelijkheid aangezien het Asus Zenfone 5Z vlaggenschip bekend staat onder ZS620KL. Misschien is de score van een ander model of mogen we een ander Asus vlaggenschip verwachten. Het aankomende Asus toestel zet in ieder geval een goede score neer. De vermoedelijke Asus Zenfone 5z scoort 2471 voor single core en 9209 bij multi core. Daarmee scoort het toestel zelfs beter dan de OnePlus 6. De Asus Zenfone 5Z is een krachtige smartphone met de Snapdragon 845 processor voorzien van 8 GB aan werkgeheugen. De nieuwe generatie Asus telefoons volgt de Asus Zenfone 4 op. De nieuwe lichting is net zoals de iPhone X voorzien van een inkeping bovenin het beeldscherm (notch).

Asus Zenfone Z01RD Snapdragon 845

Super snelle Asus Zenfone Z01RD

Vandaag zien we een nieuwe Asus toestel op Geekbench. De snelle Android telefoon heeft modelnaam Asus Z01RD en wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 845 processor met 8 GB aan werkgeheugen en Android 8.0.0 als besturingssysteem. De score waarmee het vlaggenschip over Geekbench raast is indrukwekkend te noemen. Het evenaart hiermee de gemiddelde scores van de snelste telefoon op dit moment, de Xiaomi Mi Mix 2S. De eerste score van deze Asus is in ieder geval sneller dan die van de OnePlus 6 die we op 16 mei kunnen verwachten.

Asus kondigde het nieuwe Asus Zenfone 5Z vlaggenschip al tijdens het Mobile World Congress van 2018 aan. Iedereen wist toen al dat beschikbaarheid in de winkels op zich zou laten wachten. Want de eerste in de lijn voor de Snapdragon 845 processors is natuurlijk Samsung. De nieuwe score doet vermoeden dat Asus een dezer dagen het vlaggenschip kan leveren. Al kan het natuurlijk ook betekenen dat er nog een Asus vlaggenschip in de maak is. Want de Asus Zenfone 5z staat bekend onder modelnummer ZS620KL

Specs Asus Zenfone 5Z

Het nieuwe vlaggenschip van Asus wordt een degelijk alternatief voor de OnePlus 6. De telefoon heeft een groot 6,2 inch Full HD+ beeldscherm met een notch. Het scherm neemt ruimt 83% van de voorkant in en de telefoon is daardoor relatief compact gebleven. De krachtbron is natuurlijk de Snapdragon 845 processor met wel 8 GB aan werkgeheugen. Daar krijg je 128 GB tot 256 GB aan opslagruimte bij en er bestaat een mogelijkheid voor een microSD kaart. Een 3.300 mAh accu levert stroom en Android 8 Oreo is het besturingssysteem.

Zoals je mag verwachten van een hedendaags budget vlaggenschip is ook de Asus Zenfone 5Z uitgerust met twee krachtige hoofdcamera’s. Een 12 megapixel f/1.8 camera in combinatie met 8 megapixel f/2.0 camera. Selfies maak je met de 8 megapixel front camera met elektronische stabilisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons