Eerste beelden van de Huawei P30 gelekt

Huawei P30 abonnement

Afgelopen week lekte de eerste beelden van de Huawei P30. Het aankomende vlaggenschip gaat verder waar de Huawei P20 Pro begon. De basis P30 wordt uitgerust met drie Leica hoofdcamera’s en daarmee lijkt de Huawei P30 Pro er inderdaad vier te krijgen.

Jaarlijks presenteert Huawei twee vlaggenschip lijnen, de P lijn en Mate lijn. Het eerst volgende vlaggenschip is de Huawei P30 en zijn luxe P30 Pro broer. De nieuwe smartphones gaan verder waar het merk in 2018 mee begon. OnLeaks heeft het ontwerp van de Huawei P30 op de kop getikt. Hij laat ons zien dat de smartphone veel overeenkomsten heeft met de Huawei P20 Pro.

Huawei P30 OnLeaks abonnement

Huawei P30

De Huawei P30 is het eerste vlaggenschip van de Chinese fabrikant in 2019. Het ontwerp van de basis versie is afgelopen week gelekt. De aankomende Huawei telefoon heeft verschillende overeenkomsten met het premium model van vorig jaar. De Huawei P30 krijgt namelijk drie hoofdcamera’s met LED flitser en verschillende camera sensoren. De drie camera’s liggen in een ovale cameraheuvel die iets uitsteekt. De achterkant van het toestel is verder kaal op het Huawei logo na. Dit impliceert het gebruik van een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Het beeldscherm krijgt een druppelvormige notch voor de camera. We verwachten een flink beeldscherm van 6 inch of meer. Audio-fans moeten ook dit jaar genoegen nemen met de basis versie. Want net zoals de Huawei P20 krijgt de Huawei P30 een 3,5 mm koptelefoon. De premium P30 Pro heeft geen 3,5 mm koptelefoon ingang.

Huawei P30 specs

Er zijn nog weinig geruchten over de specificaties van de Huawei P30 en P30 Pro. Het tweetal wordt voorzien van grote beeldschermen van 6 inch of meer. De premium Huawei P30 Pro is vermoedelijk voorzien van een groot AMOLED beeldscherm en de basis versie krijgt een LCD scherm. Achter die beeldschermen vinden we de vernieuwde Kirin 985 processor van het merk zelf. Je mag rekenen op 6 GB of meer aan werkgeheugen en minstens 128 GB aan opslagruimte. Vermoedelijk is er keuze voor 256 GB of 512 GB aan opslagruimte. OnLeaks laat ons weten dat de Huawei P30 drie Leica hoofdcamera’s krijgt. De premium Huawei P30 Pro is vermoedelijk uitgerust met vier hoofdcamera’s. De lancering van de Huawei P30 verwachten wij eind februari.

Bron: 91Mobiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones