Eerste blik op de Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus design OnLeaks abonnement

Samsung zal de Samsung Galaxy S10 lijn tijdens het Mobile World Congress presenteren. Het nieuwe vlaggenschip bestaat uit drie tot vier toestellen en de Galaxy S10 Plus is deze week gelekt. De krachtige smartphone heeft een drievoudige hoofdcamera met dual selfie camera in het beeldscherm.

Twitterlekker OnLeaks doet het weer. Hij toont ons ver voor de lancering van een nieuwe vlaggenschip wat het ontwerp wordt. Dit keer zien we het ontwerp van de Samsung Galaxy S10 Plus. Het toestel heeft een variant op het nieuwe beeldscherm type van Samsung, Infinity O. OnLeaks heeft in samenwerking met 91mobiles.com een volledig 3D overzicht van de aankomende Samsung telefoon.

Samsung Galaxy S10 Plus

Aan het begin van 2019 lanceert Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S10. Het ontwerp van de telefoon is al definitief en dankzij OnLeaks weten we ook het ontwerp van de Galaxy S10 Plus. De complete line-up dit jaar is groter dan normaal. We verwachten een Samsung Galaxy S10 Lite, S10, S10 Plus en een 5G premium versie. De Twitterlekker toont ons een paar schitterende beelden en 360 graden video.

Het ontwerp laat enkele primeurs zien. Zo krijgt het vlaggenschip vijf camera’s en twee daarvan vind je midden in het scherm (een beetje naar rechts). Het prachtige Super AMOLED scherm loopt om de dual selfie camera’s heen en dat geeft een bijzonder effect. Hierdoor wordt de beeldscherm/body verhouding ook nog eens groter en men verwacht een verhouding van 93,4 procent. De randen rondom het beeldscherm zijn super slank. Aan de achterkant vinden we drie krachtige camera’s met de camerasensoren. De verdeling daarvan is nog niet bekend, maar we verwachten een normale, breedhoek en telecamera.

Verwachte specificaties Samsung Galaxy S10 Plus

OnLeaks bevestigt dat de Samsung Galaxy S10 Plus wordt geleverd met een 6,4 inch AMOLED beeldscherm met dubbele edge. Het scherm is daarmee even groot als dat van de Galaxy Note 9. De beeldverhouding lijkt 19,5:9 te zijn en dat maakt dit toestel weer iets slanker dan de Note 9. Je ontgrendelt het toestel via de vingerafdrukscanner in het beeldscherm. De krachtbron in Europa wordt de Exynos 9820 processor van het Zuid-Koreaanse merk zelf. We verwachten 6 GB tot 8 GB en een grote hoeveelheid aan opslagruimte.

De camera specificaties zijn nog onbekend. Aan de voorkant verwachten we de normale 8 megapixel front camera die we ook bij de Galaxy S9 hebben gezien. Deze camera wordt geholpen door een tweede breedhoek selfie camera. Het trio aan de achterkant krijgt standaardlens, een telelens en een groothoeklens.

Bron: 91

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons