Geluid LG G8 ThinQ via Crystal Sound OLED scherm

LG G8 ThinQ abonnement 2019

LG presenteert haar volgende vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress ( MWC 2019 ) in Barcelona later deze maand. Hoewel het ontwerp van de LG G8 ThinQ er niet spannend uit ziet belooft het een geavanceerde telefoon te worden. LG maakt namelijk gebruik van een speciale techniek waardoor het beeldscherm fungeert als speaker.

Volgens de nieuwste geruchten wordt de LG G8 ThinQ geleverd met een speciale Crystal Sound OLED-technologie. Deze technologie verandert het scherm in een soort audioversterker. Het ontwerp van de LG G8 ThinQ werd al gelekt door Evan Blass. De smartphone krijgt een strakke behuizing met tweevoudige hoofdcamera. Het toestel heeft een modern OLED beeldscherm met notch.

LG G8 Crystal Sound

LG heeft in een eigen verklaring aangegeven dat de LG G8 ThinQ wordt uitgerust met een speciale techniek. In deze verklaring bevestigt de fabrikant uit Korea de nieuwe geluidstechniek gebaseerd op het beeldscherm.

“Op MWC 2019 zal LG Electronics (LG) zijn publiek herinneren aan zijn reputatie en geschiedenis als leider in smartphone geluid met de nieuwe LG G8 ThinQ voorzien van Crystal Sound OLED (CSO). Een innovatieve technologie die het OLED-display van de telefoon gebruikt als een audioversterker.”

LG G8 geluid via beeldscherm

De techniek zorgt er niet voor dat het beeldscherm van de LG telefoon voortdurend trilt. Het smartphone merk legt uit, dat in de luidspreker telefoon modus audio zal worden verspreid via de onderste luidspreker en naar twee kanalen via het bovenste gedeelte van het scherm. De LG G8 ThinQ krijgt ook nog andere audiofuncties. De smartphone levert 7.1-surround geluid en DTS:X met of zonder de koptelefoon. LG’s speciale Boombox techniek is verbeterd. De nieuwe Boombox luidspreker wordt ondersteunt door een ruimte in de LG telefoon. Die ruimte wordt gebruikt als resonantie kamer om het geluid nog mooier te maken. Daarnaast ondersteunt de G8 ThinQ ook Master Quality Authenticated (MQA) gecodeerde audio. Zoals je inmiddels wel mag verwachten bij LG vlaggenschepen is het nieuwe toestel ook voorzien van een Hi-Fi Quad DAC.

Specificaties LG G8 ThinQ

De LG G8 ThinQ is niet alleen een geavanceerde audio machine. De opvolger van de LG G7 ThinQ beschikt over de laatste smartphone technieken. We verwachten een groot 6 inch P OLED beeldscherm of groter. Binnen de robuuste en waterdichte behuizing ligt de laatste Snapdragon 800 processor, de Snapdragon 855. De nieuwe Qualcomm processor is sneller dan alle andere Android processors van dit moment. Je krijgt daar 6 GB aan werkgeheugen bij met 128 GB aan opslagruimte. Vermoedelijk houdt LG ruimte over voor een microSD kaart en 3,5 mm koptelefoon ingang. De accu van het LG vlaggenschip is 3.500 mAh en ondersteunt razend snel opladen.

In de notch vind je een enkele selfie camera. Aan de achterkant verwachten we een dual hoofdcamera. De specificaties hiervan zijn nog niet bekend. Tijdens MWC 2019 presenteert de Koreaanse fabrikant haar nieuwe vlaggenschip. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste LG G8 ThinQ abonnement vergelijken.

Via: GizmoChina

Populairste telefoons van januari 2021
iPhone 12
iPhone 12
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €31,00/mnd

€39
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€38
00/mnd
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
  • Onbeperkt bellen/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €20,00/mnd

Toestel €39,50/mnd

€59
50/mnd
iPhone SE 2020
iPhone SE 2020
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €13,00/mnd

€21
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones