‘Goedkope’ iPhone XR en razend snelle iPhone XS officieel

iPhone XS en XS Max versus iPhone XR telefoon.nl

Vandaag heeft Apple de nieuwe iPhone generatie gepresenteerd. De iPhone XS is groter, krachtiger en brutaler dan ooit. Naast de premium modellen verschijnt dit jaar ook een goedkoper alternatief, de iPhone XR.

Maanden lang speculeerde men over de nieuwe naam van de iPhone 2018 generatie. Met de presentatie van de iPhone XS komt er dan eindelijk een einde aan alle speculaties. Vooral de naam van de middelste iPhone met LCD beeldscherm was lange tijd onduidelijk. Na de iPhone 8 en iPhone X (tien) was iPhone 9 natuurlijk geen optie. Vandaag zijn de iPhone XS, de iPhone XS Max en de goedkope iPhone XR gepresenteerd. Hier lees je alles over de nieuwe telefoons. De nieuwe generatie beschikt over een snellere processor, een schitterende behuizing en de krachtigste dual camera ooit.

iPhone XS en iPhone XS Max

De nieuwe Apple iPhone telefoons zijn krachtiger en sneller dan ooit. Beide iPhone XS modellen zijn krachtige vlaggenschepen uitgerust met de laatste technische hoogstandjes van de Amerikaanse fabrikant. Kleuren schitteren van de prachtige AMOLED beeldschermen en de krachtbron van beide telefoons is onwijs snel. Dit jaar is er nog minder verschil tussen de grote en kleine broer.

Zowel de iPhone XS als de iPhone XS Max zijn voorzien van de razend snelle A12 processor. De nieuwe processor is gemaakt middels het 7nm proces en is sneller en vooral energie zuiniger dan ooit. Apple was al in het bezit van de snelste processor in de markt en daar doet de A12 nog een flinke stap bovenop. De razend snelle processor bestaat uit een CPU, GPU en NPU. De krachtige CPU is krachtiger en tot 50% energiezuiniger dan die van de A11. De GPU is nog beter en de NPU bestaat niet uit twee kernen maar zelfs acht kernen. De afstand tussen de Android processors is nu enorm.

De iPhone XS vlaggenschepen zijn beschikbaar met 64 GB, 256 GB of 512 GB aan opslagruimte.

Beste camera’s

De camera’s van de iPhone X behoren al tot de beste van de smartphone markt. Het tweetal van de iPhone XS is op verschillende vlakken verbeterd en schiet nu nog mooiere beelden. Het tweetal bestaat uit twee 12 megapixel camera’s bestaande uit een normale lens en telelens. Dit duo wordt bijgestaan door de krachtige A12 processor. Dankzij die enorme rekenkracht maak je de mooiste foto’s rijk aan kleur. Apple heeft de software en hardware tot het uiterste ontwikkeld. Het resultaat is prachtig dankzij Smart HDR en de nieuwe bokeh opties. Je kunt nu de prachtige bokeh foto’s die je met de iPhone XS maakt achteraf aanpassen. De slimme software zorgt ervoor dat foto’s beter belicht zijn en haarscherp op het prachtige AMOLED beeldscherm eindigen. Met de True Depth front camera maak je de mooiste selfie foto’s. De 7 megapixel front camera wordt geholpen door de Face ID sensoren en dat zorgt voor schitterende Bokeh selfies.

iPhone XS Max camera

iPhone XS versus iPhone XS Max

Er zijn natuurlijk ook verschillen tussen beide Apple telefoons. De iPhone XS heeft een 5,8 inch AMOLED beeldscherm en een kleinere accu dan zijn grotere broer. De iPhone XS Max heeft een mega 6,5 inch AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2688 x 1252 pixels. De accu duur van beide toestellen is ook flink verbeterd. De iPhone XS gaat 30 minuten langer mee dan de iPhone X. De grotere iPhone XS Max gaat zelfs anderhalf uur langer mee. De Max met zijn enorme beeldscherm is niet groter dan de iPhone 8 Plus.

iPhone XS modellen versus iPhone 8 Plus

Goedkope iPhone XR

Naast de premium iPhone XS telefoon die meer dan 1000 euro kost lanceert Apple vandaag ook de goedkopere iPhone XR. Dit ‘voordelige’ toestel heeft een groot 6,1 inch beeldscherm met notch. Apple heeft het toestel haar beste LCD beeldscherm ooit gegeven en daar hoort een nieuwe naam bij, Liquid Retina. De behuizing is gemaakt van premium metalen en afgewerkt met glas in verschillende kleuren. Je krijgt een ruime keuze in hippe kleuren. Het voordelige vlaggenschip is stof- en waterdicht IP67. De krachtbron van de iPhone XR is net zoals zijn luxe broers de snelle A12 processor.

iPhone XR kleur opties telefoon.nl

Apple heeft de krachtige smartphone uitgerust met een haar beste 12 megapixel hoofdcamera. Hiermee maak je prachtig foto’s en dankzij de slimme software kun je de mooiste bokeh foto’s maken met een enkele lens. Ook met de iPhone XR kun je die prachtige foto’s achteraf aanpassen. Je bestanden zijn ook hier veilig dankzij Face ID. Dankzij de Face ID sensoren en True Dept camera schiet je ook prachtige bokeh selfie foto’s met de 7 megapixel front camera.

iPhone XS en iPhone XR front camera

Wanneer kun je de iPhone XS of iPhone XR kopen?

De iPhone XS en XS Max liggen vanaf 21 september in de winkels. Voor de iPhone XR moet je helaas iets langer wachten tot 19 oktober. De prijs van de iPhone XS begint bij 1159 euro en voor de iPhone XS Max betaal je minstens 1259 euro. De voordelige iPhone XR koop je al vanaf 859 euro.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
  • 200 minuten/sms
  • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €24,50/mnd

€34
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,00/mnd

€38
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones