Google Pixel 4a ontwerp en specificaties

Google Pixel 4a

Zoek je de ultieme camera telefoon voor het middensegment? Dan kom je tegenwoordig bij de Google Pixel 3a terecht. De opvolger van deze stijlvolle middenklasser komt er aan. OnLeaks trakteert ons in de december ‘lek-maand’ op de Google Pixel 4a.

Men vermoedde al dat Google in het eerste deel van 2020 met een nieuwe middenklasser zou komen. Dat gerucht wordt nog eens bevestigd met de nieuwe renders van OnLeaks. De bekende twitterlekker laat ons werkelijk alle kanten van de aankomende Google Pixel 4a zien. Het toestel heeft een strak ontwerp, met groot punch hole beeldscherm en een flinke vierkante cameraheuvel. Helaas vind je hierin maar één enkele camera. Wel is er goed nieuws voor audio fans. Want de bekende 3,5 mm koptelefoon aansluiting is gespot. Lees hier alles over de Google Pixel 3a opvolger.

Google Pixel 4a ontwerp

De budget Google telefoon heeft een stijlvol ontwerp. De telefoon heeft veel overeenkomsten met de premium Google Pixel 4. Men verwacht een 5,8 inch AMOLED beeldscherm met gaatje voor de selfie camera. De randen rondom het scherm zijn dun en het scherm heeft een hoge beeldverhouding. Zoals je inmiddels gewend bent van Google, zijn de power en volume knoppen opvallend afgewerkt. De achterzijde herbergt een flinke cameraheuvel. Deze cameraheuvel is vierkant en komt een stukje uit de behuizing naar boven. Hier vind je een LED flitser en enkele hoofdcamera. Iets lager is ruimte voor de vingerafdrukscanner. Er is een stereo speaker aan de onderkant met USB Type C poort. De bovenkant laat ruimte over voor de 3,5 mm audio aansluiting.

Hoewel het scherm groter is dan dat van de Google Pixel 3a is het nieuwe toestel iets smaller. De afmetingen zijn 144,2 mm x 69,5 mm x 8,2 mm.

Google Pixel 4a functies en specificaties

OnLeaks en 91Mobiles weten nog meer van de nieuwe Google telefoon. De aankomende middenklasser kun je kopen in de gebruikelijke kleuren wit, smart en paars. Het toestel krijgt een snelle Snapdragon 730 processor of de Snapdragon 765. Er is 4 GB aan werkgeheugen en je krijgt 64 GB interne opslag. Daarmee is het toestel snel genoeg voor alle games en apps die er nu zijn. De Pixel 4a krijgt een zeer krachtige 12,2 megapixel camera. De camera wordt ondersteunt door de nieuwste software van Google.

Na de lancering zal het niet lang meer duren voordat je hier het goedkoopste Google Pixel 4a abonnement kunt vergelijken.

Bron: 1

Check de Google Pixel 4a hier:

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner