iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini nu te bestellen

iPhone 12 Pro Max nu te koop

Het is echt tijd om je oude iPhone 7 of iPhone 8 in te ruilen. Je kunt de iPhone 12 Pro Max en het kleine Mini broertje nu al bestellen. Voor Apple fans is vrijdag de 13e dit jaar zelfs een geluksdag. Want dan gaan de beide vlaggenschepen in de verkoop. Je kunt hier de voordeligste acties en aanbiedingen vinden.

De iPhone 12 lijn is nog groter geworden dan de iPhone 11 lijn. We zagen vier nieuwe premium iPhones en de grootste Apple ooit. De iPhone 12 Pro Max is met zijn 6,7 inch Retina beeldscherm de grootste iPhone ooit. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor een compacte krachtpater, de iPhone 12 Mini. Welke ga jij kopen?

iPhone 12 Pro kopen met abonnement

Je iPhone 12 Pro Max abonnement nu bestellen

Hier vind je vanaf nu elke dag de laagste prijs voor je iPhone 12 Pro Max abonnement. Je bespaart al gauw 100 euro. De grootste iPhone ooit heeft zelfs meer voordelen dan een groot 6,7 inch beeldscherm. Het krachtige vlaggenschip is namelijk nog rijker uitgerust dan de andere iPhones in de 12 lijn. Het verschil tussen de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max is dit jaar groter dan voorgaande jaren. Tegelijkertijd is het verschil tussen de normale versie van de iPhone weer kleiner. De iPhone 12 mini is daarmee bijna vergelijkbaar met zijn enorme broer. Op de derde camera na en uiteraard de grootte.

Hoe groot is de iPhone 12 Pro Max? Nou dat valt eigenlijk wel mee. De krachtpatser is maar een fractie groter dan zijn voorganger de iPhone 11 Pro Max. Onderstaand zien we het verschil.

iPhone 12 afmetingen

iPhone 12 Mini kopen

Een van de beste deals van Apple dit jaar is de compacte iPhone 12 mini. De krachtpatser is exact gelijk aan de iPhone 12 en heeft maar enkele minpuntjes ten opzichte van de iPhone 12 Pro lijn. Sterker nog het zijn minpunten waarvan een gemiddelde gebruiker waarschijnlijk niets merkt. Het grootste verschil met de Pro lijn is natuurlijk de derde camera. De iPhone 12 mini zoomt daardoor minder goed in. Een functie die je niet heel vaak zult gebruiken. Het tweede grote verschil ligt in de behuizing. Want het topmodel heeft meer werkgeheugen dan de iPhone 12 mini. Ook een verschil waar de gemiddelde gebruiker weinig ongemak van zal ondervinden.

Verschil iPhone 11 vs iPhone 12 kopen

Ultieme camera iPhone

Met de iPhone 12 Pro Max koop je de ultiem camera telefoon. Het vlaggenschip is uitgerust met een viertal uitstekende camera’s. Je maakt schitterende selfie foto’s met de front camera. Dankzij de FaceID sensoren krijgt je prachtige bokeh diepte effecten. Aan de achterzijde zijn drie 12 megapixel camera’s geplaatst. De primaire 12 megapixel camera is nog beter dan die van de andere iPhone 12 modellen. De sensor is nog groter en de optische stabilisatie is beter. Er is nog een verschil met bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro. Want de telelens van de 12 Pro Max zoomt nog verder in.

Vergelijk het goedkoopste iPhone 12 mini abonnement of check de slimste iPhone 12 Pro Max abonnement deal.

iPhone 12 Mini
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner