iPhone XS, iPhone XS Max en XS Lite prijzen gelekt

Volgende week 12 september lanceert Apple de nieuwe iPhone 2018 modellen. Vermoedelijk zien we drie iPhone XS toestellen. De prijs van de premium vlaggenschepen zijn ook bekend.

Vaak zijn het ontwerp en de specificaties van een aankomende telefoon al geruime tijd bekend. Over de iPhone modellen van Apple weten we nog weinig. De meeste geruchten zijn het er over eens dat er twee premium modellen komen en een budget model. Ze bevestigen dat het ontwerp op de iPhone X lijkt. De prijs van de komende vlaggenschepen is ook al bekend. We vermoeden dat Apple de prijs lager houdt dan verwacht.

iPhone XS prijzen gelekt

De prijs van de komende iPhone modellen is vermoedelijk gelekt. Apple is van plan om de telefoons met een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten. Dit jaar zien we opnieuw drie iPhones. De goedkope versie met 6,1 inch LCD beeldscherm gaat vermoedelijke 699 dollar kosten. In Europa verschijnt dit model voor 799 euro in de winkels. De kleine 5,8 iPhone zal 799 dollar kosten of 909 euro. Het indrukwekkend grote 6,5 inch model kost evenveel als de iPhone X, 1.149 euro.

De naam van de nieuwe iPhone generatie lijkt ook vast te staan. Apple presenteert drie toestellen met de volgende namen:

 • De iPhone XS (5,8 inch AMOLED)
 • De iPhone XS Max (6,5 inch AMOLED)
 • De voordelige iPhone XS Lite (6,1 inch LCD)

Je kunt de iPhone XS en XS Max zien als broer en grote broer net zoals de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ze hebben vrijwel hetzelfde ontwerp en dezelfde specificaties op batterij en scherm grootte na. Naast het premium aanbod is er een voordelige iPhone met LCD beeldscherm en iets lichtere specificaties. Deze telefoon krijgt een 6,1 inch LCD beeldscherm net een aluminium frame om de kosten laag te houden. De naam van dit toestel verschilt per lek. Er zijn berichten over de iPhone 2018 maar ook over de iPhone XS Lite.

iPhone XS specificaties

Alle 2018 iPhone modellen hebben dezelfde look als de iPhone X. Ze zijn uitgerust met Face ID en dus geen Touch ID.

De iPhone XS en iPhone XS Max hebben een 5,8 en 6,5 inch AMOLED beeldscherm. Beide toestellen hebben de razend snelle A12 processor. De processor wordt geholpen door 4 GB aan werkgeheugen. Er zijn verschillende hoeveelheden van opslagruimte beschikbaar tot 512 GB. Aan de achterkant prijken twee krachtige camera’s die tot de beste van de smartphone wereld behoren. Het tweetal draait op iOS 12. De voordelige iPhone XS Lite krijgt een goedkoper 6,1 inch LCD beeldscherm. Vermoedelijk is dit toestel ook uitgerust met de A12 processor maar dan met 3 GB werkgeheugen. In tegenstelling tot de premium modellen is dit toestel uitgerust met een enkele camera. Verschillende lekken bevestigen dat het goedkope iPhone toestel beschikbaar is in hippe kleuren.

iphone xs colors abonnement

Op 12 september worden de nieuw iPhone vlaggenschepen gepresenteerd om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
 • 200 minuten/sms
 • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €24,50/mnd

€34
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,00/mnd

€38
00/mnd

Eén reactie op “iPhone XS, iPhone XS Max en XS Lite prijzen gelekt”

 1. Phileine schreef:

  Ik vind hem mooi en daarom wil ik hem kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones