Laatste iPhone 12 geruchten

Benieuwd naar het laatste iPhone 12 nieuws? Hier hebben we alle geruchten over de 2020 iPhones op een rij gezet. Verwachte iPhone 12 release date, specs en meer. 2020 is een goed jaar voor de iPhone fans. Of toch niet? Je leest het hier.

Traditioneel gesproken lanceert Apple in september de nieuwe Apple iPhone lijn. Dit jaar heeft de premium smartphone fabrikant aangekondigd dat de lancering enkele weken vertraagd is. De lancering verwachten wij dan ook ergens in oktober. Men vermoed dat we vier iPhone 12 modellen gaan zien, de iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Een ding kunnen we alvast verklappen, de flinke notch blijft!

iPhone 2020 lancering

De geruchtenmolen rondom de 2020 iPhones draait al maanden op volle toeren. Wanneer komen ze en hoeveel verwachten wij er? Helaas helaas, de iPhone 12 lancering laat wat op zich wachten. Bronnen geven aan dat Apple misschien wel twee maanden vertraging heeft. De meeste bronnen gaan uit van een lancering in oktober. Misschien zien we de iPhone 12 lichting wel op 12 oktober. Al zijn er zelfs geruchten die aangeven dat de iPhone SE 2020 de enige iPhone is in 2020. Laten we hopen dat deze geruchten niet waar zijn!

We verwachten dat Apple kiest voor iPhone 12 in plaats van iPhone 11s. Er komen twee budget modellen en twee premium iPhones. Men spreekt over de iPhone 12 en iPhone 12 Max. De premium modellen zijn genaamd iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Het verschil tussen de voordelige en premium modellen is vergelijkbaar met de iPhone 11. Het basis model heeft een camera minder en een LCD retina beeldscherm. De iPhone 12 Pro krijgt iets luxere hardware, heeft een camera meer en een haarscherp OLED Retina beeldscherm. Vermoedelijk krijgt de Pro zelfs een 120 Hz beeldscherm waarmee de iPhone 12 nog beter geschikt is voor gaming.

iPhone 12 Pro Max LiDAR camera

Volgens de laatste berichtgeving beschikt de premium iPhone 12 Pro Max over LiDAR. LiDAR kennen we vanuit de iPad Pro 2020 het staat voor Light Detection and Ranging. Het is een geavanceerd systeem waarbij de iPhone sensor de omgeving kan scannen en zeer nauwkeurig afstand kan bepalen. Een LiDAR scanner kan razend snel afstand meten tot objecten op een maximale afstand van 5 meter.

Belangrijkste specificaties iPhone 12 lijn

De bekende Apple lekker Prosser verwacht vier iPhone 12 modellen. De iPhone 12 krijgt een 5,4 inch beeldscherm. Vervolgens hebben zowel de  iPhone 12 Max als de Pro een 6.1 inch beeldscherm. De iPhone 12 Pro Max is uitgerust met een 6,7 inch scherm. Het type beeldscherm blijft nog onduidelijk. Men verwacht dat de basis modellen een LCD scherm hebben en de Pro’s een AMOLED. Al zijn er ook geruchten over vier maal een AMOLED scherm.

Zoals we gewend zijn wordt de iPhone 12 aangedreven door de nieuwste generatie A-processors. De A14 is nog sneller en krachtiger dan A13 van de iPhone 11 Pro. De prestaties zijn nog beter tegen minder energie gebruik. Men verwacht dat de basis modellen 4 GB aan werkgeheugen krijgen en de topmodellen zijn voorzien van 6 GB. Daarmee krijg je meer dan voldoende geheugen voor zware taken, zware games en multi-tasking.

iPhone 12 specificatie overzicht

Na de lancering van de nieuwe iPhone 12 vlaggenschepen vind je hier de laagste prijs voor je iPhone 12 Pro abonnement. We vergelijken alle acties en zetten alle iPhone 12 abonnement prijzen overzichtelijk op een rij.

 

Bron: 1 / 2

iPhone 12 Mini
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner