LG G8 ThinQ waarschijnlijk met druppel notch

LG G8 ThinQ

LG maakt jaarlijks twee krachtige vlaggenschepen en de eerste staat al op het punt van lanceren. De LG G8 ThinQ krijgt een modern ontwerp met druppelvormige notch. De Koreaanse fabrikant kondigt vandaag ook aan afscheidt te nemen van touch. Wat zal LG daar mee bedoelen?

Tijdens het Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) in Barcelona verwachten we de nieuwe LG G8 ThinQ. De opvolger van de LG G7 ThinQ is voorzien van een modern ontwerp en krachtige specificaties. Vandaag zien we ook de eerste teaser voor het lanceringsevenement. LG zegt Good-bye Touch! Het is echter nog onduidelijk wat de Koreaanse fabrikant hiermee bedoelt.

LG tijdens MWC LG G8

LG G8 ThinQ met druppelvormige notch

LG maakt jaarlijks verschillende telefoons voor het midden en hogere segment. De laatste jaren verkopen de vlaggenschepen minder goed dan verwacht. De fabrikant kan het nauwelijks opnemen tegen Samsung en Huawei. Ondanks de tegenvallende verkoopcijfers verwachten we de nieuwe LG G8 volgens schema tijdens MWC 2019. Volgens de laatste lekken krijgt het nieuwe vlaggenschip een druppelinkeping in het beeldscherm. We verwachten een hoogwaardig LCD beeldscherm van 6 inch of meer. Het ontwerp van de G8 lijkt vermoedelijk wel op dat van de LG G7 ThinQ.

Na de camera rijke LG V40 volgt een bescheiden dual hoofdcamera voor het nieuwe G vlaggenschip. Het is nog onduidelijk welke geavanceerde cameratechnieken de Koreaanse fabrikant in zijn nieuwe smartphone verwerkt. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten zoals Samsung kiest LG niet voor een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Het LG vlaggenschip dan ook een vertrouwde vingerafdrukscanner op de achterkant.

Verwachte LG G8 ThinQ specs

De LG G8 krijgt de nieuwste specificaties. Het toestel wordt uitgerust met een geavanceerd LCD beeldscherm van 6 tot 6,4 inch groot. De randen rondom het scherm zijn tot een minimum beperkt. Er is slechts een druppelnotch voor de selfie camera. De behuizing is zoals we gewend zijn van LG vlaggenschepen zeer sterk. Het voldoet aan de strenge MIL STD 810G eisen en is IP68 gecertificeerd. Je kunt gerust een rondje hardlopen in de regen en mocht het toestel vallen, geen nood. De krachtbron van de LG G8 ThinQ is de snelle Snapdragon 855 processor van Qualcomm. De nieuwe krachtbron is de snelste Android processor van het moment. We verwachten 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones