LG V30 benchmark toont zich op Geekbench

Vandaag heeft LG zeer waarschijnlijk het nieuwe V vlaggenschip op Geekbench getest. Het aankomende LG V30 vlaggenschip is namelijk de eerste en enige vlaggenschip van de Zuid Koreaanse fabrikant met een Snapdragon 835 processor.

Geekbench toont vandaag de score van een super snel LG vlaggenschip. Het toestel, LGE LG-H932PR, wordt aangedreven door de 10nm Snapdragon 835 processor van Qualcomm. We mogen dan ook aannemen dat we de eerste score van het aankomende LG V30 vlaggenschip zien. Er zijn namelijk geen andere Snapdragon 835 gepland.

LG V30 te zien op Geekbench

Vandaag zien we een uitstekende Geekbench score van de LGE LG-H932PR. Het nieuwe toestel scoort bijzonder hoog voor een LG smartphone. We zien 1899 bij single core en 6350 voor multi core en die scores worden behaald met een MSM8998 processor geklokt op 1,9 GHz. Het zijn de kenmerken van de super snelle Snapdragon 835 processor van Qualcomm. Het is precies dezelfde processor die we verwachten in het aankomende LG V30 vlaggenschip. Daarnaast beschikt de smartphone over 4 GB aan werkgeheugen met de nieuwste Android 7.1.2 Nougat. Alles bij elkaar lijkt het vrijwel zeker dat LG in een vergevorderd stadium is met het LG V30 vlaggenschip.

Via Twitter en Weibo zien we ook steeds meer over het nieuwe vlaggenschip van de Zuid Koreaanse fabrikant. Men verwacht de LG V30 met groot beeldscherm zonder bezels net zoals de LG G6. De krachtbron is een Snapdragon 835 en daarbij 4 GB en heel misschien ook 6 GB aan werkgeheugen. Verwachte specificaties die overeen komen met de Geekbench score. Helaas maakt deze Benchmark geen melding van de camera’s.

Meer LG V30 lekken

De LG V30 lancering nadert en dat merk je ook in het aantal lekken. Deze week werd het toestel mogelijk al gecertificeerd voor Bluetooth. Vorige week viel er ook veel te rapporteren rond het V30 vlaggenschip. Het toestel wordt namelijk op 31 augustus gelanceerd tijdens de mega consumenten technologie beurs IFA in Berlijn. Daarbij heeft de fabrikant bevestigd dat de smartphone inderdaad in Europa verschijnt. Super goed nieuws want het LG V20 vlaggenschip was lange tijd niet leverbaar in ons continent. Naast bevestigingen vanuit Zuid Korea zagen we ook hoesjes om de mogelijke vlaggenschepen en verschillende 3D renders. Kortom, de LG V30 komt er aan.

Verwachte LG V30 specificaties

De LG V30 heeft naar verwachting een groot FullVision beeldscherm met de bekende 18:9 beeldverhouding. De nieuwe verhouding in smartphone land werd dit jaar door LG zelf geïntroduceerd met de LG G6. Het lijkt er wel op dat de LG V30 geen tweede scherm krijgt zoals zijn voorganger. Aan de achterzijde mag je wel twee flinke camera’s verwachten. Men verwacht twee 13 megapixel camera’s waarbij de primaire een normale sensor heeft en de secundaire camera een breekhoeklens. Stroom krijgt het vlaggenschip uit een 3.200 mAh batterij. Het zou mooi zijn als ook de V30 natuurlijk IP68 gecertificeerd is. Een trend die we bij de meeste premium vlaggenschepen zien de laatste tijd, dus het lijk logisch dat LG hierin mee gaat.

Het is nog even wachten tot de lancering 31 augustus, maar de Snapdragon 835 krachtbron met 4 GB versie van de LG V30 lijkt een zekerheid. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner