Live beelden aankomende Sony Xperia 3

Sony triple camera telefoon

Belangrijke elementen in het ontwerp van de aankomende Sony Xperia 3 zijn gelekt. De opvolger van de Xperia 1 verwachten we in het begin van 2020. De krachtige smartphone beschikt over een bijzondere vormgeving, een flink aantal camera’s en de nieuwe Snapdragon 865 processor van Qualcomm.

Sony maakt al jaren luxe smartphones en daarnaast aantrekkelijke mid-range telefoons. In 2019 deed de fabrikant het rustig aan. Er verschenen slechts twee vlaggenschepen en slechts twee mid-range telefoons, de Sony Xperia 10 en Xperia 10 Plus. Voor volgend jaar staat ons een speciale smartphone te wachten uit Japan. Phonearena heeft de beelden van de aankomende Sony Xperia 3 op de kop getikt. De beelden laten een groot beeldscherm zien met slanke randen en de zijkant van de aankomende Sony telefoon.

Sony Xperia 3 vergelijken

Sony Xperia 3 vergelijken

De tenaamstelling van Sony telefoons in 2019 is niet heel duidelijk te noemen. Het begon met de Sony Xperia 1 en mid-range lijn Xperia 10. Toen verscheen de Xperia 5 en dit vlaggenschip is een iets compactere versie dan de 1 was. Voor 2020 wordt het niet duidelijker. Via PhoneArena zien we namelijk de eerste beelden van de nieuwe premium Sony, de Sony Xperia 3. Hoe zal de Japanse fabrikant haar middensegment telefoons gaan noemen, Sony Xperia 13?

De nieuwe Sony Xperia 3 krijgt een groot beeldscherm met vermoedelijk dezelfde beeldverhouding als de Xperia 1 (21:9). De slanke smartphone heeft een bijzondere behuizing die naar de onder en bovenkant toe dikker wordt. Aan de bovenkant zien we een flinke uitsparing. Vermoedelijk vind je daar de ovale cameraheuvel voor minstens drie Sony camera’s. De flinke power knop suggereert dat Sony een vingerafdrukscanner heeft verwerkt in deze knop.

Sony Xperia 3 met 5G specificaties

De nieuwe Sony Xperia 3 verwacht men met de Snapdragon 865 processor van Qualcomm. De krachtige premium telefoon is voorzien van de nieuwste technieken. Een van de modellen is uitgerust met 5G ondersteuning. Er zijn namelijk twee codenamen bekend, Kona en Huracan.

We verwachten dat Sony de nieuwe Sony Xperia 3 in februari 2020 zal introduceren. Een maand later kun je de nieuwe Sony telefoon kopen.

Kun je niet wachten tot 2020? Op dit moment vind je hier de voordeligste prijzen van de Sony Xperia 1 of Sony Xperia 5. Beide zijn krachtige premium telefoons met een groot 21:9 beeldscherm. Binnen de waterdichte behuizing van beide toestellen vind je de razend snelle Snapdragon 855 processor van Quacomm. De krachtige processor heeft 6 GB aan werkgeheugen en er is meer dan voldoende opslagruimte. Zowel de Xperia 1 als 5 zijn uitgerust met drie krachtige Sony camera’s. Het drietal bestaat uit 12 megapixel camera’s waarmee je in werkelijk alle situaties de mooiste foto’s maakt.

 

Bron: Phonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones